Sari la conținut

Unban Nutzzu


♫ Nutzzu

Postări Recomandate

1. Profil jucătorhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198131215223/

2. Link detalii banhttps://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&searchText=Nutzzu&Submit=

3. Descrie situația: Sincer nici nu stiu ce sa zic, am jucat cateva zile , banuiesc ca Theo nu a fost primul admin care s-a uitat pe mine, ba chiar am castigat si ceva respect din partea unora , intru pe la amiaz joc cateva ore , intra Theo pe cache, pac pac cateva killuri si ban. Nu inteleg, voi va uitati pe profilul playerului respectiv inainte de a lua o decizie aiurea macar? Am si prime si 2000 de ore, va dau si faceit-ul daca vreti sa vedeti cam ce joc si de ce sunt in stare...etc etc etc. Chiar nu inteleg ce i s-a parut lui suspect, abia astept sa vad demoul. O zi buna!.

4. Dovezi: https://files.fm/u/gfy8ywxc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-ar placea sa spui si ce faze ti s-au parut suspecte. Mie unul mi se pare aiurea, 2 runde , 4-5 fraguri aleatorii pe cativa silveri - nova. In prima runda daca te uiti in chat, se da info de la voi din echipa si steateam exact pe conector , iar in a 2 a la intrare in B ba chiar am fost surprins cu grenada in mana, iar a 3 a runda mi s-a parut random, unde tu ai decis sa ma banezi. Poate primul kill pe playerul din fund de langa A main din stanga, desii se vedea foarte clar daca opresti x ray. Am adminat si eu la randul meu si nu mi se pare nimic concludent. Nu mai am nimic de comentat, astept decizia:)

Editat de ♫ Nutzzu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.