Sari la conținut

Unban jkn


jkn

Postări Recomandate

1. Profil jucătorhttps://steamcommunity.com/id/jkn-

2. Link detalii banhttps://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&searchText=jkn-&Submit=

3. Descrie situația: Ma jucam ca omu' si vad ca primesc ban pe motiv 'sclav', al doilea ban de altfel de la acelasi om frustrat. Vreau dovada si adevaratul motiv pentru care mi-ai dat ban.

4. Dovezi: https://imgur.com/a/ClupbJg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 ore, Dope BoosteD a spus:

Adminul are te-a banat este @badBear .Asteptam raspuns din partea lui....oricum nu se scriu la ban astfel de motive

Da pai tot el mi-a mai dat odata ban acum ceva timp si ghici ce, tot fara dovada. In plus, sa faci pe cineva sclav fara ca macar sa schimbi doua vorbe cu acea persoana mi se pare putin penibil. Te-ai astepta la putina maturitate din partea lui ca vorba aia, e owner totusi si ai pretentii, dar nu si in cazul lui se pare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://www.girlshare.ro/3490260153.6

 

Aveai scor 12-1 cand m-am pus pe tine asta dupa 3-4 runde dupa ce ai intrat, cum m-am pus pe tine, in 7 runde faci 7 killuri dar mori in fiecare runda, te feresti de playerii care ii vezi prin pereti, si de fiecare data cand apare unu random pe care ai putea sa il vezi doar cu wh tragi dupa el, ti am dat cu motiv sclav pentru ca acum te am prins cu demo si ca imediat dupa ce m-am pus spec nu mai faceai killuri, ca un sclav 🙂

  • Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te-am mai vazut inca din decembrie, erai bun pe wall dar cand ma puneam pe tine nu mai jucai nimic si ieseai de pe server mereu dupa 2-3 runde. Nu ai cum sa ai asa gamesense dar tu esti lvl 2 pe cs go deci nu joci competitive si nici nu te gasesc pe faceit sau esea. In concluzie, unban mai iei doar de la @sound cu 5 euro.

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.