Sari la conținut

Reclamatie Gansacu


zulixez)

Postări Recomandate

Nick: zulix
Nick admin: Gansacu
Data și ora evenimentului:
Harta:
Detalii:
Dovezi:https://prnt.sc/m28pmi , https://prnt.sc/m42i78
Alte precizări: Inactivitate mare la el din cate am vazut eu, si gansacule nu veni pe privat sa mi spui tu mie nu stiu ce.

Editat de zuligod
  • Haha 1

                                                                                                                                     76561198972966269.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • plajerik blocat și deblocat acest topic

Daca nu ma insel, azi a dat ban tot pentru nume. Nu sunt sigura daca a fost azi sau ieri, dar daca a fost ieri, inseamna ca a fost acel baiat cu care are zulix poza. L-am intrebat de ce i-a dat ban si  a  zis ca nu avea voie sa faca reclama. Eu am inteles ca acel player a gresit, dar totusi.. nu ii dai ban permanent 😕 putea sa ii dea kick sau rename sau sa ii zica sa schimbe numele. Suntem oameni =)). se poate rezolva si fara ban permanent.

Edit: ieri s-a intamplat si e poza lui zulix 🙂

Editat de ✪ 2K
  • Like 1

No scar, but I left my mark

7bTVieB.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, are dreptate 2k

deși în regulament scrie că orice fel de reclamă = ban perm, e absurd să dai ban din prima unui player că are un server în nume 

există (voice)chat, rename, kick și abia apoi ban

regulamentul e interpretabil 

oricum, de-a lungul timpului am observat la gansacu că se crede superior wannabe cu alți playeri, se enervează, înjură (nu la caterincă sau ceva)

bine, asta când intră pe server

  • Love 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si mi se pare normal ca daca omul a jucat pe un server si a pus numele de la sv, a uitat sa il schimbe.. e normal sa uiti ;)) nu suntem roboti. Poate player-ul nici nu stia ca nu are voie cu reclama in nume.  Nu ziceam nimic daca avea EZFRAGS la nume pentru ca era obvious ce face, dar era un om clean si ii dai ban dupa nici 3 minute.... 😢 

exemplu: Ieri era FlorynS pe evict si avea numele de la alt server. Theo l-a anuntat sa schimbe numele cum a intrat. =)) tot respectul meu, Theo ❤️ 

Am zis ce am avut de zis. Peace 😄 

  • Like 1
  • Love 2

No scar, but I left my mark

7bTVieB.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ban permanent doar pt ca avea un sv in nume ?=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

 

RENAME/KICK sau sa-i ceri frumos sa il scoata

 

Ma rog eu nu am fost pe sv cand s-a intamplat deci nu ma bag prea mult doar mi-am spus opinia!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In legatura cu motivul la ban ,,Mai da-te-n plm'' era ca omul era prea toxic si tot sufla pe microfon sau nu mai stiu ce facea , reclamatia trebuia facuta la momentul cand am dat banul , nu chiar imediat dar dupa un anumit interval de timp ca sa imi aduc si eu aminte de ce i-am dat ban . BTW , eu zic ca el trebuia sa vina cu reclamatia ci nu Zulix care nu ma suporta .

In legatura cu al doilea ban , scrie in regulament ca reclama de orice nume este interzisa , ban permanent , nu scrie ca mai intai trebuie sa ii dau kick sau alte chestii . Cat despre reclamatie , tot el zic ca trebuia sa vina , nu Zulix , parerea mea . Cat despre ce ai spus tu plajerikule in legatura cu enervatul si injur pe altii , eu zic sa te mai gandesti putin , ca eu nu injur ampulea , dar chestia e ca tu si cu zulix aveti ceva de la o faza care s-a intamplat mai demult si anume cea cu Carbasan . In legatura cu inactivitatea mea , cand nu am mai apucat pc-ul de 3 saptamani pentru ca am avut treburi incepand cu data de 20 decembrie si pana pe data de 6 ianuarie , e greu sa faci activitate , pe forum am mai dat cu ochiul , dar pe server era greu de intrat . Zulixe , eu iti vorbesc frumos pe privat si tu incepi sa ma injuri sau chestii de-astea . Astept sa vad ce mai aveti de spus .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.