Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

zulixez)

Veteran
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zulixez) last won the day on February 1 2019

zulixez) had the most liked content!

Community Reputation

91 Honorable

3 Followers

About zulixez)

 • Rank
  maestru in vacbanuri
 • Birthday 09/11/2002

Recent Profile Visitors

1,077 profile views
 1. zulixez)

  lasa ba @habb ca mai sunt servere destule, nu suntem acceptati aici
 2. zulixez)

  dute frate
 3. zulixez)

  Pro
 4. zulixez)

  Pro
 5. zulixez)

  Contra unban, ar trebui sa ai respect fata de playeri pe server indiferent cine e. Poate te inveti de acuma sa nu mai injuri pe [email protected] sau pe chatul normal. Si blunt a exagerat cu mutatu-l intr-una.
 6. zulixez)

  https://usp.ro/forum/forum/41-unban/ Fa cerere aici de unban.
 7. zulixez)

  @EZMF™ demo? Presupun ca i ai dat ban mai mult ca are rank 31 si trage bine. Pro unban pana apare o dovada clara ca are cod.
 8. zulixez)

  pro, activ
 9. zulixez)

  Caterinca ca si caterinca dar daca nu sunt toti jucatorii de acord cu muzica, etc nu este nevoie sa bagati, si nu ziceti acuma ca se rezolva cu un mut din tab sau voice_enable 0, unii vor sa vorbeasca cu acesti jucatori
 10. zulixez)

  Nu era nevoie pentru cerere asta atata timp cat nu ti schimbi numele sa nu aiba legatura cu bgd
 11. zulixez)

  Pro admin
 12. zulixez)

  E ok replays ca om dar la injuraturi sau genul asta si eu dau ban permanent. Sunt ok pentru unban daca se poate dar sa nu se mai intample @Replays
 13. zulixez)

  Nu vad rostul cererilor de rename daca numele tau e asemanator cu cel precedent sau aduc aminte la acelasi nume, daca iti schimbi numele complet, sa nu mai aiba nicio legatura cu cel precedent, da sunt ok cererile. Asa pot face si eu sa am zuliks dupa fac cerere de rename cu zuliks #nustiuce, facem multe posturi la rename doar ca adaugam ceva in nume si aduce aminte de acelasi jucator :)))
 14. zulixez)

  pro
 15. zulixez)

  Contra, punem toate porcariile precum double jump pentru ce? ca sa facem toate serverele din ro la fel, hai sa bagam si modele, shop, tracers etc. Mai bine lasam vipul asa cum e, eu zic ca e bine cum e acuma.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.