Sari la conținut

catalinus23

Member
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

429 citiri profil

Realizările lui catalinus23

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Eu te inteleg pe tine omule. Stai linistit. Dar eu nu mi-am luat banul ala pe 04.03.2018. Eu stiu sigur ca ma jucam si prin mai si iunie anul trecut. Si cred ca am intrat o singura data dupa vreo luna doua sa vad cum mai sta treaba si inca aveam si adminul, deci nu e vorba de niciun ban. Am facut cerere pt fiecare ban pe care l-am avut si mi-am luat unban pt ca unii oameni chiar nu inteleg ca exista altii mai buni ca ei. Eu cred ca in momentul asta si tu si sourcebans-ul vostru este depasit. Asa ca...veniti cu demo-ul de anul trecut sau lasa lumea sa vorbeasca...asta daca mai intra si ei pe forum ca inainte.+ inceteaza cu jignirile si aerele de superioritate, nu te ajuta cu nimic.
  2. Am citit tot. Nu este numai steamid-ul meu. Sunt mai multe banuri acolo. Unele cu alt steamid si ip-ul meu. Altele cu alt ip. Explica. Daca tot esti asa sigur pe tine.
  3. Nu aveti niciun motiv concret. Doar ce apare pe sourcebans. Si e ciudat ce e acolo. Conturile alea nu sunt ale mele si apar pe ip-ul meu.
  4. Eu nu mi-am luat niciun ban permanent care sa nu fie scos. In plus, am vazut banuri pe numele meu si sunt 2 ip-uri diferite, in timp ce eu ma joc de la acelasi calculator, acelasi internet, acelasi loc. Nu inteleg. Ce apare pe sourcebans este dubios. In plus, si tu ma cunosti. Eu eram admin si tu te jucai pe server. Cand mi-am luat eu banul asta? Stiu ca ma jucam pe server chiar inainte cu vreo 2 saptamani de bac. Adica sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie.
  5. 1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/profiles/76561198134529108/ 2. Link detalii ban:https://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&searchText=icykelZ&Submit= 3. Descrie situația: Am inteles ce credeti voi. Dar nu prea inteleg cum s-a intamplat asta. Contul ala care spuneti ca este al meu pt ca din cate am vazut apare acelasi ip a luat ban acum 3 luni. Eu m-am reapucat de cs acum 2 sapt si nu am mai jucat de dinainte de bac anul trecut. V-as demonstra asta, dar nu stiu cum sau daca se poate. Contul ala a fost banat de Dope Boosted. Dope ma cunoaste, stie cum joc, imi stie vocea. Eu cand intru pe server il salut daca il vad. Ce vreau sa spun este ca el stie cand sunt eu sau nu. M-am mai uitat in sourcebans, unde apare alt ban de anul trecut pe numele meu, apare si ip-ul meu, dar contul apartine altcuiva. Mie nu mi se pare ca ma puteti lasa cu ban asa pur si simplu si sa inchideti topicul cand nu este nimic clar si dovezile sunt dubioase. Pe langa asta eu nu ma iau de nimeni si nu joc cu cod. Si m-as muta lejer pe alt server, dar imi place aici si cunosc foarte multa lume. 4. Dovezi: -
  6. Eu mi-am luat ban de mai multe ori pe serverul asta. Dar niciodata nu a durat mai mult de cateva ore.
  7. Ala cu numele Karowa? Cheama-l pe Dope atunci. El i-a dat ban si ma cunoaste. Stie ca nu sunt eu.
  8. ? Nu am alte conturi. Nu inteleg.
  9. 1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/profiles/76561198134529108/ 2. Link detalii ban:https://bans.ro/go.evict.ro/admin/index.php?p=banlist&searchText=icykelZ&Submit= 3. Descrie situația: Jucam mirage. Am crezut ca Daniels mi-a dat pt ca i-am spus sa taca (eram 1v1) si in plus vazusem ca nu prea are treaba cu adminul, dar se pare ca Sneaky Mode mi-a dat. Nu stiu de ce, ar trebui sa ma stie si de cand jucam acum un an si ceva pe server. 4. Dovezi: -
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.