Sari la conținut

HeRmAnOFrAttELLo

Member
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HeRmAnOFrAttELLo

  1. Nume: Overwatch Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Categoria Overwatch Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Categoria Overwatch in care oameni din echipa overwatch ca sa ajute servarele comunitati prin pareri si opini in legatura cu demo-urile ne clare (Pot sa ma ocup chiar eu de categorie!in funcite de cum imi permite timpul1)
  2. Nume: Legenda Grade Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Prin introducerea unei legende care arata gradele comunitatii, Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?:Ajuta membrii comunitatii pentru a putea contacta membrii din staf mult mai usor
  3. Nu il folosesc , dar in schimb am vazut ceva despre tik tok!
  4. Paypal am bagat de seama din istoric ca nu iti mai returneaza banii imediat trebuie sa astepti pana la 7 zile lucratoare! deci usor usor se duce tot pe apa!
  5. Din cate observ se schimba tot ! cred ca o sa ajungem sa folosim din nou mirc!
  6. Nu cred ca o sa castige deoarce si pentru ca ..:))
  7. Ion si Gheorghe in tren. La un moment dat primesc de la vecinul de compartiment o banana. Nestiind cum se utilizeaza, il urmaresc pe om cum o desface si o desfac si ei. Il urmaresc cum o musca si Ion musca si el, moment in care trenul intra in tunel. Ion: – Gheorghe, ai muscat si tu? – Nu! – Nu musca, ba, ca orbesti!
  8. - Cum pastrati armonia conjugala? - Prin reciprocitate: Cand sotia e nervoasa, eu tac. Si invers: Eu tac cand sotia e nervoasa!
  9. Name of the movie: Shazam! Genre of the film: Drama , Thriller Thriller:  Action, Adventure, Comedy
  10. Name of the movie: Avengers: Endgame Genre of the film: Action, Adventure, Fantasy Thriller: 
  11. Name of the movie: Jumanji 2 Genre of the film: Action, Adventure, Comedy Thriller:
  12. Într-o mişcare surpriză, Apple a lansat, pe tăcute, o nouă generaţie de iPad. Vine fix cu o săptămână înainte de evenimentul din 25 martie, unde e aşteptată inaugurarea televiziunii Apple şi a serviciului video. În sine, această lansare de produs fără spectacol arată o schimbare de strategie - atenţia se mută către servicii în agenda grupului american. Noile modele de tabletă, care includ în diversele variante vor fi disponibile prima dată în Statele Unite şi Marea Britanie. Ipad Air are preţuri care încep de la 499 de dolari şi merg până la 629. Tableta mini proneşte de la 399 de dolari. Noile iPad-uri vin în patru variante de ecran de 7.9 inch până la 12.9 inch. În ultimul an fiscal, Apple a vândut tablete de 19 miliarde de dolari, o sumă foarte mică în comparaţie cu veniturile de pe urma iPhone-urilor - 167 miliarde de dolari. Însă vânzările de telefoane au început să scadă. sursa: digi24
  13. Apple a decis să renunţe la încărcătorul wireless AirPower, anunţat în 2017 odată cu iPhone X, o retragere rară pentru un producător de dispozitive cunoscut pentru lansările spectaculoase de produse, transmite News.ro. Apple Holds Product Launch Event At New Campus In Cupertino Foto: Guliver/GettyImages Încărcătorul de forma unui pad avea rolul să permită încărcarea concomitentă a trei produse Apple, cum ar fi iPhone, Apple Watch şi căştile AirPods. În timp ce încărcătoarele wireless s-au răspândit în industria gadget-elor, încărcarea rapidă a trei dispozitive în acelaşi timp s-a dovedit a fi dificilă. Comerciantul de mobilă Ikea, de exemplu, vinde pad-uri de încărcare de 60 de dolari care pot încărca trei telefoane, dar lent, la o putere de 5W. Apple a anunţat într-un comunicat că a ajuns la concluzia că încărcătorul AirPower „nu poate atinge standarde ridicate”. „Ne cerem scuze clienţilor care aşteptau această lansare. Continuăm să credem că viitorul este wireless şi suntem dedicaţi să ducem mai departe experienţa wireless”, a declarat Dan Riccio, vicepreşedinte al Hardware Engineering la Apple. Anunţul este unul rar pentru Apple, cunoscută în industria electronicelor pentru păstrarea discreţiei planurilor referitoare la produse până la lansarea publică a acestora, în cadrul unor evenimente spectaculoase organizate în Silicon Valley. Anunţarea timpurie a AirPower, alături de căştile AirPods cu încărcare wireless, a fost o îndepărtare de la această tradiţie. Apple a lansat săptămâna trecută o nouă versiune a căştilor AirPods, ceea ce a amplificat speculaţiile că vor fi urmate în curând de încărcătorul wireless. Daring Fireball, un site care publică ştiri referitoare la Apple, a relatat anterior că inginerii Apple au probleme cu dispozitivele care se supraîncălzesc pe încărcătorul AirPower. Apple a refuzat să comenteze dincolo de comunicatul publicat. sursa: digi24
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.