Sari la conținut

Smart

Veteran
  • Număr conținut

    159
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Postări postat de Smart

  1. Acum 1 oră, TudorCNT a spus:

    @Azzy si cu @VOSSEN </3  erau pe server plus inca un admin, eu nu aveam cum sa iti raspund, pentru ca si eu abea intrasem pe server. Ai spamat aceeasi intrebare de 4-5 ori, ti-am dat gag. Si in al doilea rand nu eu ti-am zis ca de trefla, eu ma jucam, si spamai, ai mai si pe u@, ti-am zis frumos, poti sa zici si pe chat nu neaparat pe u@, pentru ca ala este folosit pentru hackeri.Este un bug care iti da slay, sau te muta la alta echipa si mie mi s-a intamplat. Eu ti-am dat mute pentru spamul acelei intrebari, cand eu nu aveam de unde sa stiu daca abea intrasem pe server. 

     

    apropo: nu mai face post-hunt degeaba.

    Nu e post hunt baietel 🙂 te dureau degetele daca dadeai explicatia asta pe server? De ce ii bagi pe altii la inaintare? Vezi ca persoana vinovata cauta scuze mereu, si da vina pe altii mereu. Eu pe tine te-am vazut in momentul ala, tu imi ziceai de spam, tu mi-ai dat gag, tot tu nu ai venit cu o explicatie :)) deci tu dai comenzi pe mine, si vrei sa imi explice alti admini? Pai ai avocati, secretare pe server? Nu stiam....

     

    6.  - Aveti obligatia de a va ocupa de reporturi in orice situatie, adminii ce nu se ocupa de reporturi / server pot ajunge si la stergerea gradului ( remove )

    9. - La fiecare comanda data asupra unui jucator ( gag, kick, mute, ban, etc) aveti obligatia de a face o dovada, in cazul in care jucatorul va face reclamatie si nu aveti dovada puteti sa primiti warn / remove.

    14.  - Abuzul de GRAD se pedepseste cu remove + ban permanent.

     

    @NiGHT @RockY

     

  2. 1. Numele tau ( din joc ) : Coliva (Cheater)
    2. Numele celui reclamat: tudorcnt;N1
    3. Steamul celui reclamat: -
    4. Motiv: Am primit slay fara motiv. Abia am intrat pe server, incepe runda, imi cumpar arma, ajung pe mid si gata slay 😐 eram la stilul "pe bune?!". Am intrebat de ce am primit slay, odata, dupa am intrebat pe u@ (u@ este si pentru intrebari legate de server/staff din cate stiu), primesc de la un admin ca motivul este "de trefla". Asta este raspuns  din partea unui membru staff? Oook, trecem peste, si intreb din nou de ce am primit slay, iar tudor imi da gag pentru spam :)))) pentru spam cand eu nu am primit un raspuns, si am intrebat de 3-4 ori, fiindca da! sunt curios sa stiu care a fost motivul slay-ului.
    5. Dovada:  https://imgur.com/a/oIT2Us3
    6. Alte detalii: Poftiti baietii mei si dovada ca eu unul m-am saturat de acest copil, sincer  va spun. Tot de mine este facuta si reclamatia de mai jos. Asta a zis Rocky!

     

    1. Nu prea cred ca asta e spam de u@, atat timp cat el a dat 4 report-uri intr-un timp de 3 minute (aprox.).

    2. Chiar daca ti-e prieten sau nu mai stiu eu ce, daca el se misca doar cand ii zici, si doar apasa putin pe W, ala tot se pune AFK, deoarece nu joaca.

     

    Warned, next -1

     

  3. Acum 9 ore, TudorCNT a spus:

    nu ai de ce sa minti?:))))) ba mor ma cu voi ziceti de noi ca suntem cum suntem ca sa picam prost, dar tot voi faceti anumie lucruri si nu vi le asumati, eu chiar imi asum ca nu m-a uitat pe ala pentru ca ti-am mai zis, ma uitasem pe el, il cunosc pe baiat, e legit. Si tu chiar nu mai facut tufis, frunza, pamant, etc..etc sa nu mai spun ca aici ai spus ca nu m-au educat parintii, pai cum iti permiti in primul rand sa vorbesti asa? 

    cu acest reply am incheiat tot, @NiGHT si/sau @RockY vor decide ce vor face.

    Pai nu te-au educat parintii, asta e propria mea parere, nu este o jignire ci o opinie (in caz ca stii ce este)

  4. 1 oră în urmă, jaxgodz- a spus:

    Ba coaie, ati dat la reply uri smr mai mult de jumate din staff nu o sa stea sa citeasca era nevoie de o simpla dovada. Are si night treburile lui nu  sta sa citeasca tot chat logu 30m, revenind la reclamatie din cate am citit, este urat din partea ta Cheater, sa l faci tufis, frunza etc (daca este adevarat) 

     

    Contra: daca faceai o poza ca nu se ocupa aveai pro

     

    Si cum prinzi tu intr-o poza ca el nu se ocupa de adminare 🙂 nu l-am facut tufis, frunza asta sa fie clar pentru toti. Nu am de ce sa mint ok? El are motive sa minta, sa nu isi piarda adminul. Am analizat reclamatiile de aici si el apare pentru comportament in unele. Deci nu e prima oara cand are arogante

  5. 1 oră în urmă, IamTHEKILLER a spus:

    Nu este necesar sa stai cu un demo.Dar cand ti se pare ceva neinregula faci o poza macar.Sunt cateva raguli simple cand faci o reclamatie,iar prima este sa ai dovezi clare (video/ss).nu este greu de inteles.

    Ok atunci, deci daca el radea si tipa in microfon trebuia sa pornesc un demo. Nu-i problema. Multumesc pentru raspunsul prompt oferit. Multumesc pentru intelegere. Aveti toate respectele mele!

    1 oră în urmă, saiyanje-- a spus:

    Nu am demo dar nu inteleg tu ai o anumita varsta,de ce trebuie sa te pui la mintea lui Tudor?

    Asta cu "de ce trebuie sa te pui la mintea lui Tudor" o spun toti copiii care au o frustrare cand unul mai mare are dreptate. Daca el nu a primit o educatie buna de la parintii lui, o poate primi de la o persoana mult mai mare decat el. Deci asta cu "de ce trebuie sa te pui la mintea lui Tudor" este total nefondata. Believe me 😘 

     

     

    Edit: Apropo, daca si tu zici ca nu e asa dezvoltat mintal, de ce mai e in staff? chiar sunt curios de raspuns

  6. 1 oră în urmă, saiyanje-- a spus:

    Salut!Din cate am vazut ca domnul Cheater? a inceput sa fie putin toxic...(putin nu ca si altii)Ca de ce stau afk?Ca de ce nu ies de pe server cat esti afk etc.Eu am fost afk maxim 10 secunde si Cheater spunea ca eram afk jumatate de runda,te plangeai si dupa intervine @TudorCNT si imi ia apararea dar tot ceea ce nu inteleg este de ce Cheater? il facea pe @TudorCNT tufis,frunza,pentru ca gandesti ca o funza etc.La asta vreau o explicatie.

    Adu o dovada fix cu acele cuvinte "frunza, tufis, gandesti ca o funza" fix cum le-ai scris tu. Dupa ce ma lua peste picior i-am zis ca nu se poate numi admin odata ce sta ca o planta. (Definitie: A sta ca planta inseamna ca nu faci nimic, unde esti pus, acolo stai.) Nu este considerata o jignire ci este o asemanare. Nu ai stat afk 10 secunde, stai linistit. Stateai in fiecare runda cate jumatate de runda (aproximativ). Singurul raspuns corect si demn a fost dat de @Vossen chiar acum. Multumesc pentru confirmarea acelui player.

     

    @IamTHEKILLER este necesar, ca pe un server de cs:go sa stai cu demo-ul pornit 24/7 ? Nu stiam, sincer, chiar mi se pare o gluma ca pentru a reclama un admin care nu isi face treaba iti trebuie SS/demo odata ce doar voi puteti vedea chestia asta, ca nu isi face treaba. E de datoria voastra sa va tineti staff-ul in frau cand se duc pe aratura. Eu am facut un post pentru a echilibra situatia de pe server. Singurul raspuns apt, l-am primit de la Vossen, cum am zis si mai sus. Eu nu cred ca este necesar sa stai cu un demo pornit non-stop, eu cred ca este necesar sa va maturizati si sa nu ne mai mintim ca fetele la baie 🙂 

     

    Nu conteaza orele pe un server, ci bunul simt, respectul reciproc, dovada de maturitate. Cand ai primit admin, nu ai primit cheia orasului tau. 

     

    P.S. Pentru a va putea dovedi ca nu am mintit cu nimic in aceasta comunitate, puteti intreba tot staff-ul de pe ARENA, DRGO.

  7. Nu sunt admin, imi las doar o parere.

    Dupa parerea mea meriti contra, nu o zic cu rautate, dar ai o varsta destul de fragila, si un comportament unde mai trebuie lucrat. Ai nasul pe sus mult prea tare. Un sfat de viata, daca il ai asa si in realitate, s-ar putea sa ti-l coboare careva (de nas zic).

    • Haha 1
  8. 1 oră în urmă, TudorCNT a spus:

    de unde am zis eu ma ca e baiatul ala tovaras cu mine
    @saiyanje-- poti sa explici tu pentru ca tu erai cel "invinovatit"

     El era cel ce statea afk, nu cel cu wallhack. Si da, e prieten cu tine, ii luai apararea si tipai in microfon la mine ca nu e treaba mea daca sta el afk, si am zis, da, nu-i treaba mea, e treaba ta, fiindca tu esti admin, nu eu. Si tu ai inceput sa razi

  9. 1 oră în urmă, TudorCNT a spus:

    si in legatura cu chestia "e vreun admin pe server" am zis nu, deoarece daca era vreun hacker imediat si-ar fi scos hack-ul sau ar fi iesit de pe server. deaia nu am si acel tag de admin.

    Stii ca ai numele colorat ca admin nu? :)))))))) hai sa nu ne mai mintim, nu suntem de aceeasi varsta in primul rand, deci imi dau seama extrem de usor cand minti, si cand te simti vinovat de ceva. Asteptam parerea fondatorului @NiGHT

  10. 1 oră în urmă, TudorCNT a spus:

    in primul rand, nu eu ti-am dat mute, spamai incontinuu u@, ti-am zis ca acel baiat nu era afk, cand eu i-am spus sa se miste s-a miscat, nu aveam ce sa ii fac din moment ce nu era afk, nu stau in baza runda de runda sa ma uit cine e afk si cine nu. si in legatura cu acel baiat, m-am uitat pe el, nu avea nimic, nu e vina mea ca stau o mapa pe el si dupa cand stau sa ma joc, e tank, oricum baiatu a avut global si acum nu stiu ce are. nu ma pun de fiecare data spectate pe el din moment ce mai erau si alti admini pe server, adica m-am pus acum 1-2 zile pe el, nu a avut nimic, nu stau in fiecare zi spec pe el.
     

    arogante maxime cand iti spun ca nu e afk si iti spun ca "nu mai spama u@" ? omu cand eu eram langa el si ii spuneam sa se miste se misca.

     adica daca acum 1-2 zile nu avea wall, e logic ca nu are nici acum nu? Te rog, chiar te implor sa vii cu o dovada ca spamam u@. Stii ce inseamna spam da? asa sper. Nu ai atitudine de admin, tu ai o atitudine arogata, razi in nas playerilor care au nevoie de ajutor. Erai singurul admin online cand acel player avea wallhack. Ala statea afk si tu tipai in microfon ca nu e treaba daca sta ala afk, ca e tovaras cu tine, acum o dai la intors? Pai ce facem Tudorele, ne mintim asa pe fata?

  11. 1. Numele tau ( din joc ) : Cheater?
    2. Numele celui reclamat: tudorcnt;N1
    3. Steamul celui reclamat: nu il stiu
    4. Motiv: Deci, totul sta in felul urmator. Am intrat pe server si am inceput sa joc usor usor. Totul bine si frumos pana intra unul cu wallhack. Am dat un report. Trec 2 runde am mai dat un report. Trec 3-4 runde mai dau un report, iar tudorcnt imi spune "Daca mai faci spam primesti kick" iar eu ii spun "Dar daca tu nu verifici codatii, ce primesti?" si nu mi-a raspuns. Nu stiu cati ani are, nu stiu cu ce se ocupa, prea putin imi pasa odata ce nu este matur in gandire. Odata ce ai acel grad, il folosesti pentru a ajuta comunitatea si playerii, nu pentru a iesi tu in evidenta ca ai admin si sa te rupi in figuri pe server. Cand am intrebat daca este un admin online, el mi-a "nu" dar alt player care nu are admin, foarte bine intentionat imi spune ca tudor este admin si sa vorbesc cu el. Adica cu acest comportament arogant si lipsit de interes fata de comunitate nu cred ca are ceva de castigat acest server.
    5. Dovada: nu cred ca are sens sa fac un screen, odata ce fondatorul poate accesa chatul, si sa vada. Nu am facut deoarece mi-a sarit tot cheful de jucat odata ce am fost tratat cu atata aroganta si figuri nefondate, nu doar eu, mai multe persoane de pe server.
    6. Alte detalii: Doresc ca aceasta tentativa de admin(va rog sa imi scuzati limbajul, dar el nu e admin cu acel comportament) sa fie un pic "tras de ureche" si sa revina cu picioarele pe pamant, deoarece comunitatea are de pierdut playeri cu astfel de "admini"

     

    @RockY @NiGHT

    • Like 2
  12. Scuzati spam-ul nu am putut da editare. Aparent Mister Laugh ma tinea in kick-uri nu era ban. Va rog sa ma scuzati, se poate sterge aceasta cerere de unBan dar va invit pe Reclamatia acestuia. O zi placuta tuturor

  13. Acum 26 minute, Laugh a spus:

    In primu rand  ai primit kick de la mine nu ban cum spui tu pentru ca ameninti..Pe langa asta tot sv zice ca tu injuri si te legi de toti.

    Ok, nu imi dadea voie sa intru pe server, asta inseamna ca tu cand ma vedeai conectat  spamai kick-ul. Trebuie sa vina adminul cu dovezi, nu playerii ok? Asa pot chema si eu un admin si sa inventez ca unul injura, ce faci, tu ma crezi si vii direct sa ii dai mute/kick fara sa asculti daca injura? Nu cred. Este abuz si chiar as fi bucuros sa fie luat in considerare. Nu ai admin de mult timp, nu ai experienta atat tu cat si Night.

    Night, adu dovada ca am zis eu "daca nu este nici un admin pe sv am voie sa injur" eu in primul rand nu folosesc cuvantul "sv" iar in al doilea rand minti cu nerusinare, am un dispret maxim pentru cei ca tine. Ca admin la o reclamatie tu raspunzi cu "serios coaie?" Doresc ca un fondator sa verifice aceasta reclamatie deoarece nu mi se pare normala atitudinea asta groteasca. Nu te-am amenintat ca vei lua remove (aia e amenintare) ti-am spus doar ca ne vom vedea pe forum pentru a regla aceste probleme. Chiar in momentul de fata sunt online pe server, e si Night, majoritatea playerilor injura dar el nu face nimic. Am "abuzat" de U@ pentru a atrage atentia acestui "admin" deoarece (va rog sa imi scuzati expresia) sta ca o planta pe server si nu face nimic.

     

    P.S. Daca esti fondator pe serverul de JB ar trebui sa stii ca nu se da reply pe forum ca pe facebook si se scrie "SERVERUL" nu "SERVARUL". Am scris un pic mai sus ca nu imi dadea voie sa intru pe server, asta inseamna ca tu cand ma vedeai conectat spamai kick-ul. Hai sa lasam acest "mini-chat" si sa vedem dovezile tale te rog(ti-au zis playerii ca ii injuram la microfon si nu stiu ce, astept demo deoarece un admin trebuie sa fie de fata cand se intampla, din vorbe putem da toti ban/kick/gag nu-i greu). Multumesc din suflet.

    • Haha 1
  14. [*] Nume: Andrei
    [*] Nick: Cheater?
    [*] Admin'ul: Laugh
    [*] Harta: Harta nu o mai tin minte, aparent serverul nu mai este HNS ci este Run
    [*] Steam ID-ul tau: STEAM_0:0:175527393
    [*] Motivul pentru care ai luat ban: El sustine datorita unor amenintari (astept dovezile oricum, am depus reclamatie admin)
    [*] Ora/Data: 17.11.2019
    [*] Dovada: https://imgur.com/xwO26Ps
    [*] Alte obiectii: Doresc sa fie luate masuri in privinta acestui baietel. Nu mi se pare ok atitudinea asta fata de unii playeri, daca lumea nu il pupa in fund(pe romaneste) el incepe cu amenintari si isi lasa "preferatii" sa injure alti playeri fara a fi trasi la raspundere.

  15. [*] Numele tau: Cheater?
    [*] Numele adminului:  {⭐Laugh⭐} USP.RO
    [*] Steam ID Admin: STEAM_1:0:161086136
    [*] Steam ID Tau: STEAM_0:0:175527393
    [*] Motiv: Mi-a dat mute fara absolut nici un motiv, si am spus ca ne vedem pe forum (pentru acel abuz) Chiar imi pare rau ca nu am facut un demo pentru a asculta ce se vorbea 🙂 si cat se injura dar pozele sunt indeajuns. El a spus ca il amenint, daca voi credeti ca asta e amenintare, inseamna ca sunteti un pic prea sensibili. Copilul a facut cerere de helper pe 1 Noiembrie si deja abuzeaza? :)) Nu e cam devreme? Intreb si eu. Il puteti vedea pe Napolitana cum foloseste cuvantul "Pulica" dar nu primeste gag :)) amuzant dar mai amuzant ar fi fost daca era un owner online sa asculte ce se vorbea si cum se injura ca la usa cortului.
    [*] Dovada: https://imgur.com/pyVtSTs    https://imgur.com/xwO26Ps
    [*] Data: 17.11.2019
    [*] Alte obiectii: Mute primit de la Night(Il invit sa imi aduca dovezi cu injurii adresate de catre mine, chiar il rog) Ban primit de la Laugh (Il invit sa imi aduca dovezi pentru injurii adresate de catre mine cat si amenintari la adresa lui) 

     link de la cererea ban pentru AlexHead (Nu a primit gag/mute/kick)

    Serverul e de HNS ori Run and Seek? Fiindca vad doar mape de Run 🙂 

    Va urez o zi cat mai placuta sa aveti si fara incidente 🙂 

  16. [*] Numele tau: Andrei
    [*] Nick-ul tau: Cheater?
    [*] Nick acuzat: AlexHead
    [*] Steam ID Acuzat: -
    [*] Motiv: Eu inteleg ca pe acest server intra copii, dar nu inteleg de ce da-ti grade unor copii frustrati 🙂 Omul ma ameninta ca intra cu contul de admin si imi da ban, mai era cu "gasca" lui de pitici care amenintau ca imi vor lua contul de steam. Amuzant, dar totusi cand incep sa tipe toti in cor si sa te jigneasca incontinuu, nu pica asa bine 🙂 
    [*] Dovada: https://imgur.com/wrhYlnp
    [*] Alte obiectii: Mai era inca unul Marian nu stiu cum din Barlad, Vaslui care tot la fel, omul e in clasa a 10-a dar are minte de a 2-a (jur)

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.