Sari la conținut

AlexVulcu

Banned
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AlexVulcu

  1. AlexVulcu

    Cadou Piciul-

    Wow foarte frumos.Daca ai putea sa imi faci si mie unul, as fi recunoscator ?
  2. Lucrezi frumos, si daca doresti poti face cerere designer.
  3. Voi fi acolo, ca in fiecare an ?
  4. Nu a ajuns in Caras-Serverin...Sau cel putin a ajuns dar nu l-am simtit...
  5. Inca e gratis, chiar daca a trecut termenul.
  6. Nu este destul de bun.Poti lua un gigabyte.
  7. Nu stiu de voi, dar eu folosesc mai mult Facebook.
  8. Chrome pentru ca lucreaza mai rapid, ofera protectie antivirus etc...
  9. Numele melodiei:David Garrett - Dangerous numele autorului:David Garrett vizionari:22M link: 
  10. Numele melodiei:David Garrett - Viva La Vida numele autorului:David Garrett vizionari:79M link: 
  11. Bun venit.Sedere placuta iti doresc.
  12. Sony a facut un anunt extrem de important saptamana trecuta. Compania a anuntat ca nu va fi prezenta la E3 2019, pentru prima data in 24 de ani. Prima aparitia in cadrul evenimentului a avut loc in 1995. In acelasi timp, Microsoft ne promite un E3 fascinant. Conform Sony, acestia nu vor fi prezenti la E3 deoarece cauta solutii noi prin care sa comunice cu fanii. Sony refuza sa mai fie parte din eveniment, lasand loc de promovare pentru Microsoft sau Nintendo. Cel mai probabil Sony cauta o solutie prin care sa faca anunturile mult mai relaxat. Probabil o sa aiba evenimentele proprii unde vor anunta toate noutatile fara sa fie presati de timp sau acoperiti de alte companii. La E3 informatiile vin una dupa alta, multe dintre ele fiind uitate sau nici macar bagate in seama.
  13. Cei de la AMD sunt conștienți că n-au cum să concureze cu NVIDIA pe segmentul high-end, așa că fac în continuare ce știu mai bine – plăci video mid-range cu raport preț/performanță foarte bun. AMD RX590 va fi dezvăluit oficial mâine, însă specificațiile sale s-au scurs deja pe internet. Din câte se pare, noul model va fi bazat pe arhitectura Polaris 30 XT pe 12 nm și nu pe Vega, așa cum se vehicula inițial. Raportat la modelul anterior RX580, RX 590 oferă un spor de performanță de aproximativ 12%. GPU-ul dispune de 2304 procesoare de stream și este tactat la 1469 Mhz, cu boost până la 1545 Mhz. Ca și până acum, este însoțit de 8 GB de memorie GDDR5 la 8 Gbps, cu lățime de bandă de 256 GB/s. Judecând după aceste cifre, specificațiile nu s-au schimbat foarte mult față de generația anterioară, singurele îmbunătățiri fiind trecerea la arhitectura de 12 nm și creșterea cu 15% a frecvențelor chip-ului grafic. Rămâne o placă grafică modestă, pentru gaming la Full HD cu detalii medii spre ridicate. E de apreciat că reușește să depășească GTX 1060 6 GB în absolut toate benchmark-urile.
  14. Samsung a prezentat ieri chipset-ul ce va fi integrat pe Galaxy S10. Se numește Exynos 9820 și este realizat printr-un proces de fabricație pe 8 nm. Are 3 clustere, cu două nuclee custom (high power), două nuclee Cortex-A75 (medium power) și patru nuclee Cortex-A55 (low power). Este pentru prima dată când Samsung apelează la o configurație tri-cluster, modelele anterioare având procesoare big.LITTLE cu doar două clustere de nuclee. Printr-o astfel de implementare, Samsung susține că oferă o performanță cu 15% mai bună în operațiuni multi-core și cu până la 20% mai bună în task-uri single core. Totodată, ni se promite și o eficiență energetică cu 40% mai bună. Altfel spus, Samsung Galaxy S10 va beneficia de o performanță crescută și de o autonomie net superioară. Noul SoC nu integrează un modem pentru 5G, însă, în ciuda acestui lucru, Samsung ar putea lansa unele modele de Galaxy S10 cu modem 5G extern pentru piețele care vor suporta această tehnologie. Exynos 9820 dispune și de un NPU pentru accelerarea task-urilor de AI. Din spusele Samsung, noul chipset va fi de șapte ori mai rapid la acest capitol comparativ cu Exynos 9810. Nu vă entuziasmați încă prea tare. NPU-ul își va face simțită prezența doar într-un număr limitat de activități, cum ar fi postprocesarea fotografiilor sau Bixby virtual assistant. SoC-ul va aduce suport și pentru memorii flash UFS 3.0, de două ori mai rapide decât cele UFS 2.1. Totodată, vom avea înregistrare video 8K la 30 fps și suport pentru cinci camere foto, lucruri pe care, cel mai probabil, le vom vedea pe Galaxy S10. Samsung a mai menționat că Exynos 9820 va intra în fabricație până la sfârșitul anului. Ca și până acum, este foarte posibil ca acesta să ajungă doar pe variantele de Galaxy S10 destinate piețelor din Europa și Asia.
  15. Initial am crezut ca este o stire falsa dupa ce am vazut titlul pe diverse site-uri dubioase. Intre timp a aparut si pe site-urile de renume si m-am convins. FlexPai este primul telefon pliabil. Ghiciti de unde vine. Exact, China! Au furat, au vrut sa fie primii, iar acum asteptam ca Samsung, Apple, Huawei, sa vina cu ceva mai buna, sa dezvolte si mai mult tehnologia. Este o inovatie in domeniu, ceva nou care trebuia sa se intampla mai devreme sau mai tarziu. Rouyu Technology este un producator de ecrane mai putin cunoscut, dar care a reusit sa le ia fata celor de la Samsung, care de ani de zile ne promit ecrane flexibile. FlexPai este un telefon cu ecran de 7.8 inch si format 4:3 si se poate plia intr-un ecran de 4 inch cu o grosime de 15.2mm. La baza este un ecran cu tehnologie AMOLED protejat de o suprafata de plastic, iar dupa cum vedeti in filmare reflecta multa lumina. Ce se intampla cu partea cealalta a ecranului atunci cand este pliat? Nimic momentan, afiseaza doar o imagine. Nu raspunde la comenzi si abia cand este extins o sa functioneze. Va dati seama ca aplicatiile trebuie sa se adapteze, sa poata lucra cu un astfel de ecran. Fiind vorba de un telefon cu ecran flexibil, tot hardware-ul este integrat intr-o singura zona. Are un procesor Snapdragon 855, o platforma noua inca neanuntata de Qualcomm. Va avea 6GB RAM sau 8GB RAM si memorie de 128GB, 256GB sau 512GB. Camerele foto sunt duale, 16 si 20MP. Pentru incarcare dispune de un port proprietar Ro-Charge ce ofera o incarcare rapida de pana la 80% in doar o ora. In versiunea de baza costa aproximativ 1200 de euro, iar in varianta de top in jur de 1700 euro. Va dati seama ca este o tehnologie noua si un produs revolutionar. Anul viitor sigur vom vedea mai multe modele, mai bine finisate si mai performante
  16. Un studiu realizat pentru anul trecut, dar finalizat recent, ne arata ca Kingston are cea mai mare cota de piata, fiind astfel cel mai mare producator de SSD-uri din anul 2017. Clasamentul a fost facut de DRAMeXchange, divizie a TrendForce. SSD-uri Kingston la preturi foarte bune! Kingston avea in 2017 o cota de piata de 23%. Al doilea producator, ADATA, are o cota de doar 8%. Producatorii terti (non-semiconductor) de SSD-uri luati sub forma unei categorii de sine statatoare reprezinta 60% din totalul de SSD-uri livrate in 2017.
  17. titi ca in 2018 schimbarea bateriei unui iPhone costa mai putin, datorita unui scandal in care Apple a fost implicat, pentru ca limitau puterea de procesoare atunci cand bateria se degrada. Ei bine, oferta a fost doar pana la final de 2018, de la anul o sa coste mai mult. Pretul oficial pentru orice baterie de iPhone a fost de 39$ pana in decembrie 2018. In Romania, la iStyle spre exemplu, pretul a scazut la 200 lei cu tot cu manopera. Din 2019 preturile oficiale vor fi urmatoarele: $49: iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 si iPhone 8 Plus $69: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR si iPhone X $79: Alte modele Practic, pretul creste cu 10 de dolari pentru modelele vechi. In Romania asta inseamna 10 Euro, deci probabil vreo 50 de lei. Cu alte cuvinte, daca bateria voastra a scazut mult in capacitate (puteti verifica asta in Setari -> Baterie -> Battery Health) atunci probabil ca veti dori sa o schimbati anul acesta.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.