Sari la conținut

kajol

Member
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kajol

  1. Exista doua variante in situatia ta : 1. reinstalezi windows-ul si dupa aceea ar trebui sa-ti mearga sa instalezi teamspeak-ul. 2. iti cumperi teamspeak-ul pe android, daca nu ai aceasta posibilitate, lasa-mi un pm si te voi ajuta eu. Succes.
  2. Avand in vedere lipsa de profesionalism de care ai dat doavada, nu te pot accepta in staff, indiferent de gradul cerut, daca o sa te implici mai mult pe viitor poate vei primi :). Respins. T.C.
  3. kajol

    Cadou kajol

    Multumesc, apreciez efortul tau ?
  4. Ok, ca sa ne intelegem, fie ca e adevarat ce spui sau nu, sa zicem ipotetic vorbind ca e adevarat, ca si administrator general are dreptul sa stea si pe alte comunitati, nu este obligat sa stea doar aici. Atata timp cat fiecare isi face treaba aici, nu cred ca e interesat de gradina celuilalt :).
  5. Intr-adevar, posturile sunt putine, totusi eu ti-as da o sansa, orice regula are si o exceptie, iar respectiva exceptie o sa fie stabilita de factorii de decizie a comunitatii Ruls, cu acestea fiind spuse, PRO din partea mea
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.