Sari la conținut

Poteras

Member
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Poteras

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Un preot italian care a fost suspendat după ce a participat la mai multe orgii a fost reprimit în rândul clerului, au anunţat joi reprezentanţii diocezei sale, citaţi de DPA Presa italiană a dezvăluit în urmă cu doi ani că părintele Roberto Cavazzana, care locuieşte în provincia Padova din nordul Italiei, a participat la petreceri sexuale organizate de un alt preot, în timpul cărora a întreţinut raporturi sexuale cu 13 femei. Mass-media italiene au relatat pe larg şi despre prietenia lui cu modelul şi prezentatoarea TV Belen Rodriguez. Într-un interviu acordat revistei Sette, ea a spus că Roberto Cavazzana este “un preot foarte modern, dar şi un bărbat foarte frumos” După ce s-a aflat timp de un an într-o “retragere spirituală”, pe durata căreia a reflectat la greşelile sale, Roberto Cavazzana “a cerut să fie iertat şi să i se permită să îşi continue activitatea de preot”, a declarat Claudio Cipolla, episcop de Padova.
  2. Premierul Viorica Dăncilă a declarat că în cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Bruxelles a convenit cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, crearea unei comisii mixte, formată din experţi ai Guvernului şi de la Bruxelles, care să analizeze punctual stadiul MCV şi a reafirmat că Executivul de la Bucureşti îşi doreşte ridicarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare, pe care îl consideră “discriminatoriu”. ″Într-adevăr, am avut două întâlniri foarte importante, prima întâlnire cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans - am abordat problema MCV-ului, am hotărât de comun acord să înfiinţăm o comisie care să analizeze punct cu punct, o comisie formată din experţi din Guvernul României, experţi de la Bruxelles, astfel încât să facem paşi importanţi, pentru că, aşa cum ştiţi, noi ne dorim ridicarea MCV-ului. Considerăm că MCV-ul este discriminiatoriu, pentru că numai România şi Bulgaria sunt supuse acestui Mecanism de Cooperare şi Verificare şi considerăm că atât obligaţiile, cât şi oportunităţile trebuie să aibă un caracter egal pentru toate statele membre. Deci, am convenit acest lucru, am convenit să discutăm în cadrul vizitei pe care Frans Timmermans o face luni în România să discutăm concret (...) şi să vedem cum vom face primii paşi în această direcţie”, a declarat Viorica Dăncilă, joi, la România Tv. Premierul a adăugat că, în opinia sa, această abordare este una corectă, pentru că “dacă vrem să avansăm trebuie să avem dialog”. “Pe un dialog constructiv, pe probleme concrete, cred că putem face paşi importanţi, astfel încât să solicităm pentru a nu ştiu câta oară ridicarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare”, a spus Dăncilă.
  3. Mesajul liderului USR “BEC respinge Alianța USR Plus - continuăm lupta. Biroul Electoral Central (BEC) a decis astăzi în mod abuziv respingerea cererii de înscriere în competiția electorală a Alianței 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare. Pretextul BEC a fost acela că eu și Dacian Cioloș nu am figura ca președinți ai USR, respectiv PLUS în Registrul partidelor politice. Am fost ales președinte al USR în octombrie 2017, în vreme ce Dacian Cioloș a fost ales președinte PLUS în februarie 2019. Ambele partide au solicitat înregistrarea președinților la Tribunalul București, dar până acum nu au primit o decizie definitivă. Pentru acest motiv, BEC a respins cererea de înregistrare a Alianței. Este o decizie politică luată la presiunile regimului corupt instaurat de Liviu Dragnea în România. N-au contat documentele juridice pe care le-am depus. N-au contat deciziile legale ale celor două partide și voința celor 14.000 de membri. Nu contează nici cele 200.000 de semnături pe care le-am strâns. Ne-au respins cererea pentru că lui Liviu Dragnea îi este teamă de Alianța 2020 USR PLUS, de „Fără Penali“, de „Oameni Noi“, de tot ceea ce înseamnă această Alianță și de toate speranțele care sunt legate de ea.
  4. Şeful forţelor americane în Orientul Mijlociu susţine că lupta împotriva Statului Islamic trebuie să continue. Lupta împotriva grupării jihadiste Statul Islamic în Siria “este departe de a fi terminată”, a declarat joi la Washington generalul Joseph Votel, şeful forţelor americane în Orientul Mijlociu, citat de France Presse. “Observaţii recente ale bărbaţilor şi femeilor noastre pe teren arată că militanţii Statului Islamic care s-au evacuat din ultimele rămăşiţe ale califatului (la Baghouz, în nord-estul Siriei) rămân în mare parte nepocăiţi, hotărâţi şi radicalizaţi”, a adăugat generalul Votel în faţa unei comisii a Congresului american. “Ceea la ce asistăm noi în prezent nu este capitularea Statului Islamic în calitate de organizaţie, ci este de fapt o decizie calculată a jihadiştilor pentru a asigura securitatea familiilor lor şi a-şi păstra capacităţile, profitând de şansele pe care le oferă taberele de refugiaţi, unde se ascund în zone retrase pentru a aştepta momentul potrivit unei reapariţii”, a afirmat el. “Reducerea califatului fizic este o reuşită militară monumentală, dar lupta împotriva Statului Islamic şi a extremismului violent este departe de a fi terminată şi misiunea noastră rămâne aceeaşi”, a continuat şeful Comandamentului american pentru Orientul Mijlociu (Centcom).
  5. Nicuşor Dan susţine că a găsit o soluţie care i-ar permite să contrasemneze în mod legal protocolul Alianţei USR-PLUS, astfel încât să fie admisă contestaţia la decizia Biroului Electoral Central (BEC) de a nu permite înregistrarea alianţei. “Am găsit, împreună cu echipa juridică (aceeaşi din 2016), soluţia care să îmi permită să contrasemnez în mod legal protocolul Alianţei USR PLUS. Nu garantez că, în urma semnăturii mele pe protocol, contestaţia Alianţei USR PLUS va fi admisă, scrie Agerpres. Fac însă tot ce ţine de mine, în situaţia dată, ca o opţiune electorală îmbrăţişată de o parte a populaţiei, să poată fi prezentă pe buletinele de vot în 26 mai”, a scris Dan joi seară într-o postare pe Facebook, fără a menţiona însă în ce constă soluţia respectivă. El a precizat într-o postare anterioară că a plecat din USR prin demisia semnată la 1 iunie 2017. “Din acel moment nu am mai avut vreo responsabilitate în numele USR, cu atât mai puţin responsabilitatea de a opera modificări în Registrul Partidelor în numele USR”, a adăugat Nicuşor Dan. Biroul Electoral Central a publicat joi decizia prin care a respins protocolul de constituire a alianţei electorale “Alianţa 2020 USR PLUS”, motivul invocat fiind că cererea de admitere a protocolului a fost formulată de Dan Barna şi Dacian Cioloş, care nu au calitatea de reprezentanţi ai USR şi, respectiv, PLUS.
  6. Vârsta:18 Contact (Steam/Skype/Facebook):https://www.facebook.com/ionut.poteras.50?ref=bookmarks De ce dorești să fii moderator?:Sa ajut,si pt ca imi place ceea ce fac! Vechime în comunitățile din mediul online:Destula
  7. Nume:Poteras Vârstă:18 Contact:https://www.facebook.com/ionut.poteras.50?ref=bookmarks Localitate / Județ:Pojejena O scurtă descriere despre tine:Un baiat simplu! Care este ocupația ta:Fotbal Cum ai aflat de noi:De la Gogaie Notă acordată comunității:10
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.