Sari la conținut

Shaniu

Ex Staff
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Shaniu

  1. Shaniu

    Andra Gogan - Ce baiat

    nu stiu de ce, dar si eu ascult :))
  2. Singurul serial pe care l-am vazut cap-coada a fost Bahar =)).
  3. Da, on-line nu are in Romania. Dar au foarte multe in mall-uri. Imi iau camasi si tricouri :))
  4. T/C nu s-a mai vorbit de 5 zile. +
  5. Din pacate vara s-a terminat :)). Nu a mai postat nimeni de peste 5 zile. Vara viitoare, total alte planuri :)) t/c
  6. Trapcity, mereu la inaltime. t/c
  7. Shaniu

    Aero Chord - Drop It

    Asta e printre singurele care nu m-au impresionat :)) t/c
  8. Shaniu

    Inkyz - Maestro

    Mereu Trap-ul a fost belea. t/c
  9. Shaniu

    Mimosa - Lost

    Auditie placuta, buna alegere.
  10. Pe GameTracker am reusit sa intru cu greu, ma cheama "Shaniu". Cat despre invite-urile pentru grup, am trimis la absolut toata lista. Pot face un video demonstrativ, daca este nevoie. Nu stiu de ce nu s-a updatat, poti verifica tot acum =] Cat despre tine @Adi100, sunt xXMihneaXx, am avut grad pe forum, cat si grade pe multe servere din comunitate. Am fost membru inca din 2012, iar eu cu tine ne cunoastem bine :)).
  11. Trebuia sa pui si Tommy Hilfiger sau Calvin Klein, care sunt mediu la preturi. Nu sunt chiar asa de scumpe, precum Gucci :)). Dar e foarte okay.
  12. Categoric ies cu baietii la un fotbal sau la o plimbare cu bicicletele.
  13. Windows 8.1, desi cel mai mult am folosit 7.
  14. Nume si Prenume: Mihnea Bogdan Vârstă: 16, aproape. Categoria pe care doriți să o moderați: CS:GO, mai exact pe BHOP. Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Am facut aceasta cerere deoarece detin un grad destul de mare pe serverul de BHOP. Sunt un admin foarte activ acolo, toti playerii ma aprecieaza, mai ales ca detin si un canal de YouTube cu 3300 de abonati. De obicei owner-ul serverului nu are timp sa intre pe forum s.a.m.d., asa ca ar fi o oportunitate foarte buna pentru mine, cat si pentru server/e sa aiba cine sa le modereze. Pot peterece foarte mult timp, cu toate ca incep liceul. O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Un baiat amuzant, destept (9.77 la Evaluarea Nationala, hehe), petrec foarte mult timp la calculator si imi place fotbalul. Ascult Carla`s Dreams - trupa mea de suflet, locuiesc in Bucuresti. Crush-ul meu international este Yanet Garcia :)) (se vede si in poze.. cred) Experiență în domeniu: Am fost admin pe multe comunitati (ce-i drept, am avut OWNER pe cea mai mare comunitate de Minecraft din Romania (MC-RO, pe care zZaNdrei a inchis-o). De asemenea am avut foarte multe grade pe servere de CS:S. CS 1.6, in trecut, in special pe CS:GO si acum. Ai dat like la pagina noastra de pe Facebook?: Da Ai intrat in grupul nostru de GameTracker?: Da Ai intrat in grupul nostru de steam si ai dat invite la toata lista( + DOVADA)?: Da. Sunt constient de faptul ca nu am postarile necesare, insa pe Servere am foarte, dar foarte multe ore adunate, timp in care administrez serverele si ajut playerii cat mai mult posibil. Sunt activ mai mereu noaptea tarziu, cat si in timpul zilei. Voi fi activ si pe viitor, raspunzand la toate topic-urile care ma privesc. M-am grabit cu cererea deoarece am vazut ca sunteti in cautare de cineva competent.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.