Sari la conținut

godзлато_

Ex Staff
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

3.034 citiri profil

Realizările lui godзлато_

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

13

Reputație Comunitate

  1. Ți-aș zice bine ai venit, dar văd că ești membru de ceva vreme! Salut, puștiu!
  2. godзлато_

    Prezentare DuDu

    Salut și bine ai venit!
  3. În acest topic, fiecare utilizator poate lăsa o listă cu serialele pe care le-a văzut. Ar fi de preferat să apară și link-uri IMDb pentru producțiile postate. Reguli: 1. Fără off-topic; 2. Postați doar seriale, nu și filme.
  4. SERIAL: Lucifer | Apariție: 2015 | 2 sezoane | va urma și sezonul 3 M-am gândit că e un kitch atunci când am aflat că nu e nimic horror în serial, producția bazându-se pe cu totul altceva. Credeam că e o combinație nereușită între acțiune și telenovelă. N-a fost așa. Până acum, am avut rețineri în a mă uita la Lucifer. Tot căutând pe Netflix seriale la care să mă uit, am zis, totuși, să încerc să văd ce-i de capul serialului și, sincer să fiu, mi-a plăcut. În momentul de față sunt aproape de finalul primului sezon. Pe scurt, lucrurile stau în felul următor: Satana s-a săturat de monotonia iadului și s-a gândit să lase business-ul din infern și să vină pe pământ, să locuiască, sub numele evident de Lucifer Morgenstern. Totul se petrece în Los Angeles, unde lui Lucifer i se pune pata destul de rău pe o detectivă Chloe. Acesta o ajută necondiționat pe – ce-i drept – focoasa polițistă. Deși destul de experimentat în a conduce o lume plină de cruzime, Lucifer, aparent o persoană care n-ar avea sentimente, trece prin diferite situații omenești, având trăiri la care nu s-ar fi așteptat. În timp ce o ajută pe Chloe, Lucifer trebuie să se ferească și de prietenii săi „divini”, care vor cu orice preț ca acesta să se întoarcă la viața sa de dinainte – de stăpân al iadului. În serial puteți vedea o reușită umanizare a Satanei. Poți uita de ideea standard: un tip roșu, obligatoriu cu o coadă sinistră și coarne. Luciferul modern e un bărbat arătos, relativ obsedat sexual, pe care îl încearcă sentimente umane. Concluzie: Da, merită să te uiți! Poate fi vizionat pe: Netflix Link IMDb: notă 8.3 TRAILER:
  5. Acest topic este deschis pentru discuții între utilizatorii Netflix și, totodată, pentru cei care doresc să se aboneze la Netflix. Pentru început, ce este Netflix? Netflix, Inc. este o companie americană, care se ocupă cu distribuirea și producția de filme. A fost fondată în anul 1997 de Reed Hastings și Marc Randolph, cu sediul actual în Los Gatos, California. Pe data de 6 ianuarie 2016, compania a intrat pe piața de streaming video on demand online din România, Republica Moldova și alte 128 de state și teritorii. Pe piața română a intrat în competiție cu HBO GO și serviciile locale Seenow, Voyo și Digi Play. În România, compania oferă servicii pe baza a trei tipuri de abonamente: la 7,99 EUR, 9,99 EUR și 11,99 EUR. La lansare, în ianuarie 2016, serviciul Netflix disponibil în România, nu avea încă suport și subtitrări în limba română, generând nemulțumirea publicului, potrivit Wikipedia. De ce îți recomand Netflix? 1. Ai destul de multe filme și seriale, cu subtitrări; 2. Chiar dacă închizi browser-ul, filmul rămâne încărcat până la ultimul minut vizionat și poți începe oricând să te uiți la continuare; 3. E destul de practică platforma. Spre exemplu, la un serial, episoadele se derulează singure; 4. Are un buton skip pentru intro-uri, ceea ce mi se pare destul de ok; 5. Poți folosi aplicația pe pc, mobil, tabletă și smart tv. Prețuri
  6. sunt tari rău ăștia
  7. În acest topic vor avea loc discuții despre filme (ex: apariții, noutăți interesante), seriale (ex: sezoane noi) sau actori. Câteva reguli: 1. Dacă ai uitat numele unui film sau unui serial, nu întreba aici. Pentru acest lucru există un topic separat: Cum se numea filmul/serialul?; 2. Dacă vrei să faci o recenzie pentru un film sau pentru un serial, nu acest topic este locul. Tot ce trebuie să faci este să citești indicațiile pentru recenzii din topic-ul Recenzii - model pentru postare și alte informații și să deschisi un topic nou; 3. Fără off-topic; 4. Fără spam;
  8. Nume artist: Nick Link melodie: mai sus Albumul din care face parte: Combinații Gen Piesa: Hip-Hop Nota acordata piesei: 10 Alte precizări: no.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.