Sari la conținut

H. Alexandru

Member
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Other groups

Member

Realizările lui H. Alexandru

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

16

Reputație Comunitate

  1. x x Astea imi plac, is destul de simple si nu foarte incarcate. Logo-ul este destul de frumos, se poate lucra pe el lucruri mult mai complexe, abstract.. etc. Imi plac lucrarile, se vede ca pui accent pe detalii, frumos.
  2. O data ce tu mi-ai spus "daca ești bun in ps sa vad dacă îl bati si pe chupa" nu eu mă mândresc că a fost apa de ploaie battleul nu aveam de unde sa știu că l-a pus pe hide, logic. O data ce mi-a șters mesajul de pe chat si postul nu a mai fost, vine concluzia de abuz. Daca nu te pricepi in ps, nu ști cum e sa primească altcineva laude pe ce e al tău, paaaa.
  3. Știu,știu....ești prea expert in ps, prea zeu, prea frumos.. prea așa eu zic sa ii lăsăm pe cei experimentați să decidă , nu pe cei ofticati că le-am dat 7-1 la battle, gradul nu are treabă cu ripul, dar o data ce a șters mesajele si a pus postul pe hide intrăm în partea administrativă, ok? Lăsați cuvânt la fondatori si nu va mai băgați că dita prostul daca nu citiți tot
  4. H. Alexandru

    Propuneri Tzy

    Asa cum a argumentat si kenny mai sus, insa sunt pro cu un overwatch in schimb.
  5. Ceea ce a facut, se numeste abuz de functie, ai citit doar ce ai vrut, pe langa furtul unor creatii, a dat hide la post si a sters mesajele de pe chat. Eu is retras de ceva timp din gaming insa iti zic ca mai intai se rezolva stafful si dupaia dezvoltarea comunitatii, ca daca puneti staff ampulea nu rezolvati nimic. Nu am chef de cearta cu nimeni insa iti recomand sa te pui in locul meu, sa ia altul cum a spus el „laude si multumiri cum ce fain lucreaza„ pe meritul altuia. Gandesc cu capul, nu dau din gura si caut cearta, insa mi-se pare corect sa imi asum ce este al meu.
  6. Eu ma refer la RIP, adica furarea creatiilor. Nu ai facut nimic de aici, ok ? Se vede cu ochiul liber brushul pus aiurea, te rog nu ma lua cu chestii de gen sa aduc dovezi online care sa aduca dovezi ca is ale mele, eu zic sa aduci tu dovezi pentru ca nex e cam singurul pe piata care lucreaza asa pe embleme si o data ce am postat noi primii creatiile is curios unde si cand le-ai postat tu, si daca ai psd complet pentru ca eu la rankbars am psd-urile si nex are la fel la embleme, +ca e inregistrat la firma no copy right, la asta ma refer. Va invit sa vizionati portofoliu lui nex si portofoliul lui bluehasky, ce experimentati sau cei care au un design in ochi, sa isi dea seama singuri cine a facut rip, si cine nu https://**CENZURAT**.ro/forum/threads/portofoliu-nex-detek.711/ Consider ca portofoliul lui nex si al meu sunt niste dovezi online cum spui tu, deasemenea cine ne cunoaste stie cum lucram si mai departe faceti cum vreti, insa am vrut sa clarific niste treburi si cu toate astea, eu tot nu inteleg de ce mi-ai sters mesajul din chat si mi-ai pus pe hide post-ul ? Iti ere greu sa imi ceri dovezi? Succes, mai mult nu spun.
  7. Nume: H. Alexandru Numele celui reclamat: Bluehasky Motivul reclamației: RIP, abuz de functie. Topicul/postarea in cauza: Dovezi (dacă este cazul): Mai jos Informații suplimentare: Ieri am postat un post pe chat si unul in portofoliu, cum am rugat sa stearga creatiile furate din portofoliul lui, post vazut chiar de catre Nutu. Azi cand m-am uitat, postul este sters cat si mesajul de pe chat, as vrea sa stiu de ce si cine l-a sters? Daca ma insel in privinta cui l-a sters, imi retrag reclamatia insa vreau sa stiu motivul, o data ce nu ii apartin acele lucrari ? Se vad clar posturile in cauza. Dovada cu creatiile furate de el de la mine si de la NEX. Dupa cum am zis, am postat ieri un post in portofoliu cum ca as dori as stearga creatiile din portofoliu si sa se ia niste masuri in privinta lui o data ce am venit cu dovezi clare ca nu ii apartin, insa azi a fost sters. Dovezile sunt destul de clare +martori sunt chiar din partea administrativa, mai exact detinatorii si as vrea si eu o verificare in loguri daca se poate pentru ca nu se face asa, macar daca stergea creatiile din portofoliu. Deasemenea scuzati reclama din poze insa is ofticat pe situatie si m-am grabit, succes tuturor si astept si eu un raspuns cat de repede posibil.
  8. Creatia asta +cele cu respins etc nu iti apartin tie, ci mie si a lui nex. Dovezi Logo-ul pe care l-ai folosit si ai dat cu brush peste scris, este inregistrat la firma no copyright, te rog sa le stergi si sa fi mai atent la rip pe viitor, astept decizia unui fondator sesizand aceste imagini si luand masuri, cel putin sa stearga creatiile pentru ca nu ii apartin. Cine se uita atent la emblema modificata cu numele lui bGd, pe rectangle-ul alb pe care e asezat textul, se vede cu ochiul liber brushul gri peste linia alba
  9. Raazvaneeeel :)) Bine ai venit<3
  10. Acel logo pentru ruls, ar arata bine pe un background specific.. in rest ce ce sa zic, is prea paralel pe ilustratii sa imi dau seama :)) dar arata blana rau.
  11. Sti parerea fratimiu, zeu in c4d si in ps, nu iti zic mereu dar mersi ca mi-ai fost alaturi la inceput <3 #lucrezi bomba rau
  12. H. Alexandru

    Cerere banner TS3

    Am incercat cv like acab jr 1.2 dar na :))
  13. H. Alexandru

    [Cadou] Artik

    Ia fa, si lasa-ma acm :))
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.