Sari la conținut

Dirty Vibe. ;x

Veteran
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dirty Vibe. ;x

  1. La mulți ani, forța DR!
  2. Acceptat, dar sa maresti putin activitatea, cum a zis si zenni. @Pymbor @who care e mai rapid sa ii dea up.
  3. Acceptat, dar sa iti maresti activitatea.
  4. Atata timp cat si voi ( playerii ) puteti folosi un limbaj de genul, cat timp nu e adresat cuiva, nu inteleg rostul reclamatiei, scrie si in regulament, subiectul e stiut si de catre staff, deoarece a fost hotararea fondatorilor.
  5. https://steamcommunity.com/id/dirty1337/
  6. CS 1.6 - deathrun, classic, bhop. CS:GO - competitive, wingman.
  7. Ok, banat 5000 minute, daca un fondator considera ca meriti mai mult sau permanent, il rog sa posteze, pana atunci locked.
  8. Nu inteleg ce nu iti convine, ti-am dat dovada, pozele sunt facute la 2-3 runde dupa ce ti-am dat ban, pentru ca stiam ca o sa vii sa plangi aici, asteapta o decizie si nu mai posta aiurea, exact ceea ce voiai tu scrie, jucatorul fiind tero si runda fiind free, scris tocmai de respectivul care era tero la momentul dat.
  9. Misto titul pozei de pe imgur, "te pis in gura", poftim aici dovada, chiar ma mir ca ai venit sa plangi pe forum, https://imgur.com/a/4pZRpJE, limbajul tau cam lasa de dorit si esti cam frustrat, se poate observa si in poze, iar referitor ca nu stii regula, copy paste din regulament "6. Dacă jocul este freerun CT este obligat să predea arma. Slay / Kick / Ban 10 minute!", am procedat exact conform regulamentului, chit ca trebuia sa iti dau un ban mai lung pentru limbaj, pe langa cel de 10 minute pentru care ai venit sa plangi aici.
  10. Nick-urile sunt multiple, rrs, snaksss, etc, a mai avut vreo 2 sau 3 ( el banuiesc ca a tot cerut schimbarea nick-ului ) e aceeasi persoana ca sa nu ramai confuz, varsta probabil a scris-o gresit, dar ramanem la subiect, pe forum nu da doar cand e vorba de up, plus ca n-a asteptat 3 saptamani de la ultima cerere.
  11. Contra, nu ai asteptat 3 saptamani de la ultimul up, activitatea pe forum lasa de dorit ( intri doar cand e vorba de up ca sa faci cerere )
  12. Dirty Vibe. ;x

    Teamspeak User

    a79SpTdSVjUh4TRjzxiW7SxemPQ=
  13. Nume : Lucian Nick : Dirty Vibe. ;x Vârsta : 19 Grad deținut : eXtream Mod Data ultimei promovari : 15.06.2019
  14. Done , https://www.gametracker.com/dirtyvibe24/
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.