Sari la conținut

TePo

Banned
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

478 citiri profil

Realizările lui TePo

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Mai specific inca o chestie, pe DEMO (facut de drunk) nu se vede codul, cu mine nu iti merg chestile astea ca le stiu de la tovarasi etc. adica tu vezi dar noi nu practit iti inregistreaza meciu cu GOTV ptr cei care nu stiu, nu il inregistrea PC-ul lui sau altceva, zi buna!
  2. Vad ca ai ceva cu toata lumea... chiar asa poate ma iei pe mine de prost dar pe badbear? ("e prost") si el? ce dracu las-o ca macane, si daca am luat grad-ul pe bani ce? te apuci si de asta sa vb? =]]] esti frustrat rau.
  3. Haideti la FACEIT tovarasi mei cu anticheat on joc la fel ca pe sv =]]] pe FACEIT =]]]
  4. Daca nu aveti demo va rog nu mai comentati aiurea va rog, stim foarte bine ca daca aveam ceva existau atatea demo-uri dar vad ca nimeni nu s-a sinchisit sa faca un DEMO in legatura cu asta si vin si isi spun OFF-urile in legatura cu ban-ul, + cade ce are 3 ban-uri toate in aceasi sapt + n-are prime (da-mi add ti-l cumpar eu) fac o fapta buna (nu va mai juca la fel =]]] ).
  5. Salut, LA MULTI ANI! ,aseara m-am culcat la 6 si m-am trezit la 3 acu, mi de scuze abia am vazut iti dau demo-ul cat despre acei baietii care comenteaza de VAC sa stea sa imi faca demo 24 din 24 https://www.mediafire.com/file/rbs2a63sprig7jm/drunk.dem/file
  6. TePo

    Unban TePo

    Imi cer scuze de off-topic
  7. TePo

    Unban TePo

    Frate eu i-au ban ptr o presupusa utilizare de WH si tu imi spui de aim cum frate am facut 9 kill-uri in 2 mape si tu imi spui de aim in 2 runde ca stau cotei pe A squeaky??
  8. TePo

    Unban TePo

    1. Profil jucător: 1. https://evict.eu/go/jucator.php?id=26410 2. https://evict.eu/go/jucator.php?id=30939 2. Link detalii ban: http://evict.eu/go/bans/index.php/bans?q=STEAM_1:1:219549952#2957 3. Descrie situația: Ambele conturi sunt ale mele, primul are VAC cu care ma jucam ca voiam ore multe pe el si mi-au spus baietii sa intru pe altu fara ban tot al meu sa le demonstrez ca nu am cod, prima faza, eram pe cache ultima runda si se schimba harta, am facut 2 kill-uri cu polar-ul si 2 cu deagle cap si a inceput uite codatu dar erau complet usoare frate ala statea pe loc nu am aveam cum sa nu il i-au, a doua faza pe la runda a 6-7 daca nu ma insel pe mapa overpass aveam polar si deagle (din nou) si eram la b la monster am facut 1 frag asteptam smoke-ul sa treaca ... si apoi alte frag-uri cu ak luat de pe jos, urmatoarea runda la fel awp ma duc la B si Emilia(cred ca asa o chema pe fata) spune ca au intrat din connector spre short B si ma urc pe cutie si sar sa il vad(sa vad daca e ceva/intra cv pe site) si il vad ala sta si se opreste la usa si sta si se uita din short in apa aia,,, sar cu awp pun tinta pe linie gen in saritura mi-am luat un reper si trag cand sunt jos, in urmatoarea sec, am ban de la Stefan(stf), la fotografie se vede asa ca joc 800x600 4:3, nu e cont nou sa zici ca is dala de isi i-a cont sa ma joc cu hack, am prime mge am pana si Hydra coin care a fost acum un an deci daca era cont nou si jucam cu hack aveam ban de mult timp... Nu plang dupa un server dar mna am luat pe nedrept si cine revizuieste DEMO-ul e destul de intreg la minte sa faca diferenta dintree un codat si un player oare care... O SEARA/ZI BUNA SA AVETI. 4. Dovezi: https://imgur.com/a/PUqaYZU
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.