Sari la conținut

inside

Veteran
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de inside

  1. Eu as spune pro, oricine merita inca o sansa in ciuda la toate lucrurile intamplate, as vrea ca baietii mei capabili din staff sa gandeasca putin mai matur, daca unu a spus contra pe un motiv, nu inseamna ca persoana aia nu s-a schimbat de atunci, sa fim seriosi cu totii gresim si incercam sa primim inca o sansa si facem orice pentru ea. Am sa discut cu @Panda diseara si iti vom da un raspuns concret. Pana atunci nu va mai aruncati sa dati cu parerea aiurea. Voi ati vazut ca a dat un jucator contra, v-ati gandit sa va schimbati parerea brusc.

    • Like 2
  2. Nume : Victor

    ✦Nick ᴳᵒᵈiNside ☪

    ✦Admin'ul care te-a banat : Nu ii mai ştiu numele ceva cu Toxic parcă.

    ✦Harta : fy_snow

    ✦Steam ID : STEAM_0:0:504278615

    ✦Steam Profile Link : https://steamcommunity.com/id/insidePower/

    ✦Motivul pentru care ai luat ban : Nu ştiu dar sunt curios de demo.

    ✦Ora/Data : 26/06/2019 Pe la ora 17-18.

    ✦Dovada(optional) : Aveţi pe sourceban.

    ✦Alte obiectii : cicalacaciucucea.

    • Haha 1
  3. Nume :' Victor

    ✦Nick : inside

    ✦Admin'ul care te-a banat : nu ştiu că nu mi a arătat.

    ✦Harta : mirage oldcs.

    ✦Steam ID : STEAM_1:0:193763000

    ✦Steam Profile Link https://steamcommunity.com/id/insidebomba1/

    ✦Motivul pentru care ai luat ban : habar nu am, dădeam clutch şi dintr o dată mă scoate şi-mi apare să fac cerere de unban pe forum.

    ✦Ora/Data : 16 Aprilie 17:30 pe acolo

    ✦Dovada(optional) : ce dovadă frt că se vede oricum

    ✦Alte obiectii : mai nou dacă joci la shoulder peek ai wall sau aim cică, cine a jucat cu mine ştie că dacă joc tryhard pot să sparg pe oricine, vă pup 

  4. Nume: Victor.

    Vârstă: 16

    Gradul pentru care aplici: Designer.

    Categoria pe care vrei s-o moderezi:  Design.

    Motivul pentru care aplici pentru acest grad:  Îmi place să-mi petrec timpul făcând anumite "lucrări" în photoshop, am o experienţă de mai bine de 5 luni şi mă consider capabil pentru a realiza "lucrări" pe placul tuturor.

    Experiență în domeniu: Peste 5 luni.

    Ce alte grade mai deți în comunitate/pe discord/pe serverele noastre: Deţineam Trusted pe awp.evict.ro şi administrator pe arena.evict.ro.

    • Like 1
  5. Mă gândeam dacă sound are în weekend niște timp și are chef de cs să organizeze un eveniment "Protect the VIP" își dă 1000 hp și 5 persoane trebuie să-l protejeze și la echipa adversă la fel, un admin cu viață egală cu a lui sound. Cine omoară vipul înainte să ajungă la "finish" câștigă runda. Ar fii distractiv pentru unii. Sau dacă aveți idei și se poate realiza tipul ăsta de joc, lăsați un reply. Mulțumesc că ați citit. 

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.