Sari la conținut

Kazech

Member
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Kazech a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 21 2021

Kazech a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

405 citiri profil

Realizările lui Kazech

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rar
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well

Insigne recente

11

Reputație Comunitate

  1. Nick: Kazech Nume: Nicu Varsta: 21 Primele 5 cifre din CNP: 50106 SteamID: STEAM_0:0:424427512 Profil STEAM: https://steamcommunity.com/id/kazech/ Dovada PRIME: https://prnt.sc/YEkFoJsiz1Lz Ai microfon?: Da Esti intrat pe server-ul de discord?: Da Minim 300 de ore in CS:GO: https://prnt.sc/VxG0Aw7i51-l Minim 1 an vechime de cand ai contul de STEAM: https://prnt.sc/2K0LxYrrYzw9 Ai citit manualul de admini?: Da De unde ai aflat de server-ul nostru?: Gametracker
  2. Kazech

    Cerere

    Pro, singurul - este că nu ai prime, în rest ești băiat serios, la ore stai bine (aprox. 50 ore), dpmv prime-ul nu este o cerință foarte importantă, dar asta rămâne la decizia administratorului. L-am văzut foarte des pe server în ultimul timp și nu mi-a atras atenția într-un mod negativ + l-am ajutat pe discord să-și recupereze contul de forum și părea foarte încântat să aplice pentru grad.
  3. Kazech

    Cerere Helper

    Contra, Minim 15 ore pe server. Minim 16 ani.
  4. Kazech

    Cerere admin MRKOKO

    Pro, jucător activ, nu mi-a atras niciodată atenția într-un mod negativ.
  5. Salut, spre rușinea mea, nu mă pricep așa bine să verific + am mai verificat persoane, nu am găsit nimic, dar aveau cod. Prefer să fac un demo, acolo se vede tot ce este nevoie.
  6. Salut, scuze de întârziere, nu am văzut că ai făcut cerere de unban. Înainte să încep filmarea ți-au intrat câteva gloanțe mai ciudat (în capul adversarilor) în warmup, de acolo am și început să te suspectez și ți-am făcut un demo. Personal îmi pare că ai ceva aim dat mai ”low”, am un prieten care a jucat și el cu cv aim ”legit” și din ce-mi amintesc tot așa îi intrau și lui gloanțele. Dacă greșesc, pare rău, nu sunt 100% sigur, asta e clar, de asta rog colegii să mă ajute cu o părere. Demo: http://www.girlshare.ro/3770198601.4
  7. Kazech

    Reclamatie -pcm

    Nu consider că pcm s-a abătut de la regulament, dar mi se pare puțin exagerat să dai permanent, chiar dacă respectivul a ieșit de pe server după ce a înjurat. Consider că gag-ul trebuie scos, iar kent decide dacă îl sancționează sau nu pe pcm.
  8. Kazech

    Schimbare nickname

    Nick Vechi: Kazech Nick Nou: Kaze Am deja în jur de 20 de ore pe nick-ul nou, am uitat să fac cerere
  9. Kazech

    Cerere rolii.

    Pro, are mai bine de 200 de ore pe server.
  10. Kazech

    Cerere admin DMK

    Pro, te văd destul de des pe server, nu am văzut să faci probleme sau cv. de genu.
  11. Am văzut din prima ce ai scris pe ”u@”. În caz că nu știai... sunt obligat să fac și un demo înainte să banez un codat, nu dau ban la ”comandă”. Ai primit mute și gag conform regulamentului: Limbajul vulgar,rasismul,jignirile si mistourile aduse unui membru din Staff sunt interzise Pedeapsă: Avertisment / GAG / MUTE 10-30 minute sau permanent / BAN TEMPORAR 1- 6h / BAN PERMANENT (injurii grave). Jucătorii suspectați de coduri se raportează adminilor pe u@.
  12. Kazech

    Cerere admin

    Altceva! Pro!
  13. Kazech

    Cerere Helper

    Pro, un jucător destul de activ și matur.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.