Sari la conținut

Kazech

Member
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de Kazech

  1. Nick: Kazech Nume: Nicu Varsta: 21 Primele 5 cifre din CNP: 50106 SteamID: STEAM_0:0:424427512 Profil STEAM: https://steamcommunity.com/id/kazech/ Dovada PRIME: https://prnt.sc/YEkFoJsiz1Lz Ai microfon?: Da Esti intrat pe server-ul de discord?: Da Minim 300 de ore in CS:GO: https://prnt.sc/VxG0Aw7i51-l Minim 1 an vechime de cand ai contul de STEAM: https://prnt.sc/2K0LxYrrYzw9 Ai citit manualul de admini?: Da De unde ai aflat de server-ul nostru?: Gametracker
  2. Kazech

    Cerere

    Pro, singurul - este că nu ai prime, în rest ești băiat serios, la ore stai bine (aprox. 50 ore), dpmv prime-ul nu este o cerință foarte importantă, dar asta rămâne la decizia administratorului. L-am văzut foarte des pe server în ultimul timp și nu mi-a atras atenția într-un mod negativ + l-am ajutat pe discord să-și recupereze contul de forum și părea foarte încântat să aplice pentru grad.
  3. Kazech

    Cerere Helper

    Contra, Minim 15 ore pe server. Minim 16 ani.
  4. Kazech

    Cerere admin MRKOKO

    Pro, jucător activ, nu mi-a atras niciodată atenția într-un mod negativ.
  5. Salut, spre rușinea mea, nu mă pricep așa bine să verific + am mai verificat persoane, nu am găsit nimic, dar aveau cod. Prefer să fac un demo, acolo se vede tot ce este nevoie.
  6. Salut, scuze de întârziere, nu am văzut că ai făcut cerere de unban. Înainte să încep filmarea ți-au intrat câteva gloanțe mai ciudat (în capul adversarilor) în warmup, de acolo am și început să te suspectez și ți-am făcut un demo. Personal îmi pare că ai ceva aim dat mai ”low”, am un prieten care a jucat și el cu cv aim ”legit” și din ce-mi amintesc tot așa îi intrau și lui gloanțele. Dacă greșesc, pare rău, nu sunt 100% sigur, asta e clar, de asta rog colegii să mă ajute cu o părere. Demo: http://www.girlshare.ro/3770198601.4
  7. Kazech

    Reclamatie -pcm

    Nu consider că pcm s-a abătut de la regulament, dar mi se pare puțin exagerat să dai permanent, chiar dacă respectivul a ieșit de pe server după ce a înjurat. Consider că gag-ul trebuie scos, iar kent decide dacă îl sancționează sau nu pe pcm.
  8. Kazech

    Schimbare nickname

    Nick Vechi: Kazech Nick Nou: Kaze Am deja în jur de 20 de ore pe nick-ul nou, am uitat să fac cerere
  9. Kazech

    Cerere rolii.

    Pro, are mai bine de 200 de ore pe server.
  10. Kazech

    Cerere admin DMK

    Pro, te văd destul de des pe server, nu am văzut să faci probleme sau cv. de genu.
  11. Am văzut din prima ce ai scris pe ”u@”. În caz că nu știai... sunt obligat să fac și un demo înainte să banez un codat, nu dau ban la ”comandă”. Ai primit mute și gag conform regulamentului: Limbajul vulgar,rasismul,jignirile si mistourile aduse unui membru din Staff sunt interzise Pedeapsă: Avertisment / GAG / MUTE 10-30 minute sau permanent / BAN TEMPORAR 1- 6h / BAN PERMANENT (injurii grave). Jucătorii suspectați de coduri se raportează adminilor pe u@.
  12. Kazech

    Cerere admin

    Altceva! Pro!
  13. Kazech

    Cerere Helper

    Pro, un jucător destul de activ și matur.
  14. Kazech

    Cerere Admin

    Nu cred că ne intresează acest aspect, din contra, dacă ai mai fost în staff trebuia să dai dovadă de seriozitate. Nu este vina mea că nu știi să tastezi primele 5 cifre din CNP(SAALL), iar eu am dat un verdict pentru această cerere, nu pentru ”cererea anterioară”. În cerere se cere ”DOVADA PRIME”, tu trebuie să-mi prezinți dovada. Hai să nu mai facem post-uri aiurea, cred că m-am făcut înțeles destul de bine, eu îți urez succes, nu am nimic personal cu tine, nu te cunosc și dacă consideri că greșesc, nu a fost cu intenție.
  15. Kazech

    Cerere Admin

    Un mare CONTRA de la mine, după calculele mele nu ai nici măcar 14 ani, de ce ai pus la vârstă 15? Vrei admin, dar îți este lene să pui un SteamID corect sau să faci un screenshot în care să văd și eu dacă ai prime sau nu. Atâtea greșeli într-o cerere banală (o cerere foarte ușoară de completat CORECT).... îmi reiese că cererea a fost făcută la repezeală și în batjocură. De ce așa de multe voturi de ”pro”? Mai este un băiat care are o cerere deschisă, dar completată CORECT! La el imediat s-a sărit cu pro ”pentru helper”, în condițiile în care cererea respectivului este net superioară acestei cereri. O zi bună vă doresc!
  16. Kazech

    cerere unban

    Vina mea că nu știu să joc... da, știai că este un adversar în zonă, dar nu știai poziția exactă + că eu m-am legat doar de faptul că ai avut o ezitare înainte să faci peek. Chiar dacă nu ai wall și ai făcut ”monitor”, tot cu ban permanent se sancționează, eu îmi dau cu părerea pe ceea ce pot vedea, nu pe ceea ce nu pot vedea (cu referire la ce ai tu în pc).
  17. Kazech

    cerere unban

    Hai să-ți explic puțin cum o să comentez videoclipul, sunt 8 ”faze” pe care le-am încadrat în video și voi începe cu prima: (în descriere ai minutul + numărul ”fazei” ) 1. Nimic foarte special, probabil un peek bun. 2. Din păcate ”r_drawothermodels 2” nu are aceeași eficiență ca ”x-ray” de pe server, dar la această ”fază” ai pus de 2 ori ținta pe capul adversarului (când aveai deagle-ul în mână). Personal mi s-a părut foarte dubios. 3. La aceasta ”fază” mi-ai dat impresia că pur și simplu știai poziția tuturor, totuși, nimic (foarte) ieșit din comun până la momentul în care ai avut o oarecare ezitare să faci peek în T-Spawn unde ai făcut și kill. (p.s.: nu aveai cum să-l auzi datorită zgomotului + ai avut ezitarea înainte să-l poți auzi) 4. Nimic special, doar 2 frag-uri cu usp-ul. (posibil trigger) 5. Aceasta este ”faza” mea preferată, se vede clar că ți-a sărit ținta pe capul adversarului de la Truck, nu comentez mai mult se observă foarte bine în video. 6. Pare o rundă normală, dar nu este, la al 3-lea frag aveai ținta pe capul lui înainte să-l vezi + că adversarul stătea pe ”crouch”, deci nu aveai ținta îndreptată la nivelul capului (cum este normal crosshair placement-ul în cs:go). 7. Nimic special. 8. Aici e partea amuzantă, dar din păcate.. ca la faza a 2-a nu se poate observa modelul prin perete, dar sper să mă fac înțeles: adversarul tău care se afla în colț stânga pe mid (în care ai tras și câteva gloanțe) încă stătea în acel colț cum se vede și pe videoclip, iar tu ai încercat să-i faci peek direct cu ținta pe el când ai ieșit pe porțile din stânga (nu cele de pe mid), dar ca să vezi.. era perete acolo. Link primul demo: http://www.girlshare.ro/3770146922.3 (acest demo era pentru Flavian, care a primit și ban, dar apari și tu puțin pe aici) Link al doilea demo: http://www.girlshare.ro/3770146932.2 Link YouTube:
  18. Kazech

    cerere unban

    Salut! Am dat acum upload la video pe youtube, imediat cum e gata revin și eu cu link (de la videoclipul de pe youtube) + 2 demo-uri (la rece). Aici sunt fazele pe care le-am încadrat în video: https://get.massive.app/01FQCWC7S4JB4DJB1W9FRT6N7J?secret=OLyNFemqemarGRUn pentru cei nerăbdători.
  19. Kazech

    Cerere Unban

    Sunt singur că înțelegi termenul de ”permanent”, atât timp cât ai fost prins cu cod nu-și are rost cererea. Dacă tot ți-a plăcut să trișezi, acceptă și tu consecințele ca atare și nu mai cere ”milă” pentru faptele proprii.
  20. Kazech

    Bug Server

    Salut k1ng, poate era ”op” dacă aveai posibilitatea să faci switch pe server de la first la third și înapoi la first, dar așa nu cred că stă nimeni să joace third. Cel mai sigur se va rezolva și acest bug. Dacă joacă cineva cu third îți dai seama imediat și cine abuză de bug va fi sancționat pe măsură, aviz amatorilor. Oricum, mulțumim de informare!
  21. Kazech

    cerere admin SeDaN

    Pro, un jucător foarte activ, am văzut că a primit de multe ori gag/mute în trecut, dar având în vedere că a aplicat pentru grad, eu zic că o să aibă mai multă răbdare.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.