Sari la conținut

pufa

Member
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pufa

  1. pufa

    Absente/Retrageri Admini

    Nick: pufa Perioada: permanent Motivul: deciziile pe care le iau nu sunt respectate si jucatorii nu sunt tratati in mod egal, cu toate ca exista un regulament pentru unii jucatori se fac exceptii
  2. pufa

    cerere unban

    contra unban
  3. pufa

    Cerere Unban .

    Practic nu pot demonstra ca ai facut ceva gresit cum nu poti demonstra nici tu ca nu ai facut ceva gresit si doar am abuzat eu de grad. Oricum nu ar fi fost prima ta abatere de la regulament ca idee mai ai 5 commban-uri dintre care in mare parte sunt pentru limbaj.
  4. pufa

    Cerere Unban .

    din pacate nu am nicio dovada, fiind un ban de 2 ore nu mi am batut prea mult capul, oricum ban ul l ai primit pentru injurat si pentru ca faceai troll la microfon, fapte pentru care, din nou, nu am dovezi. Asta ar fi putut mai bine fi o reclamatie decat o cerere de unban pentru un ban care deja a trecut.
  5. pufa

    Cerere Admin !

    pro si din partea mea.
  6. pufa

    Cerere Helper

    contra momentan.
  7. pufa

    Cerere admin pufa.

    Nick: pufa Nume: Ovidiu Varsta: 18 Primele 5 cifre din CNP: 50303 SteamID: (Numeric) STEAM_0:1:108376104 Profil STEAM: (link) https://steamcommunity.com/id/Ov1b1V/ Dovada PRIME: (PrintScreen) https://imgur.com/a/9x7rQhT Ai microfon?: (Obligatoriu) Da. Esti intrat pe server-ul de discord?: https://discord.gg/**SITE-INTERZIS**go Da. Minim 300 de ore in CS:GO: (PrintScreen) https://imgur.com/a/BjSDZt8 Minim 1 an vechime de cand ai contul de STEAM: (PrintScreen) https://imgur.com/a/77r2MGn Ai citit manualul de admini?: Da. De unde ai aflat de server-ul nostru?: De pe un server de arena care facea parte din comunitate.
  8. multumesc pentru unban dar cred ca a expirat singur
  9. Nick: うつ病 pufa Ip-ul: 192.168.0.104 (IPv4) SteamID: 76561198177017937 Link profil steam: https://steamcommunity.com/id/Ov1b1V/ Adminul care te-a banat: haise Admini prezenti: cioata in cartier, spongebob, xyr3x, denial, adriana Motivul pentru care ai primit ban: banned by vote Data si Ora: 16.06.2021 aproximativ ora 21:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.