Sari la conținut

twiggy

Member
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Realizările lui twiggy

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. twiggy

    cerere unban

    Cum sa fie vrajeala nu l-ai auzit pe ala cum a zis "Ba da jungle nu va uitati?"
  2. twiggy

    cerere unban

    Iar faza cu achievmenturile este un program care iti face achievmenturi nu e cont cumparat
  3. twiggy

    cerere unban

    4;25-tu nu vezi dar primeam ping-uri de la palash ala si nu vedeam bine inamicul deoarece era molotov-ul dat de asta am ezitat putin sa pun tinta pe el/trag(nu incercam sa ascund) 4;17- nu inteleg ce ti se pare suspect 5;40-am dat molotov si am vrut sa merg B prin mid(la comm-urile echipei) si am auzit cum s-a lovit molotovul de cineva, s-a auzit ca a luat damage, se si aude pe filmare) 6;37- iar nu inteleg ce ti se pare suspect avand in vedere ca nu e prima data cand am verificat ct/market, nu mi se pare ca e faza suspecta 5;23- chiar nu inteleg la ce te referi 13;38/13;43 ????????
  4. twiggy

    cerere unban

    Imi pare rau sa te anunt, nu e cont de pe g2g. Am contul de pe 25 sept 2021, si pot dovedi, nu e cont de g2g, e doar un cont secundar
  5. twiggy

    cerere unban

    Deci gamesense bun, un spray transfer, 2 cap-uri si un flick te-au convins sa imi dai ban? Din cate vad pe filmarea nici nu imi sare tinta, nu stau cu tinta prin pereti pe inamici, nu trag prin pereti, mai si ratez, si cu toate astea tu imi dai ban pentru ce?
  6. twiggy

    cerere unban

    Nick: TwiGGy78 Ip-ul: 86.126.133.119 SteamID: (76561199210642180 Link profil steam: https://steamcommunity.com/id/TwiggY8/ Adminul care te-a banat: Cioata Admini prezenti: Nu stiu exact cine era si cine nu era admin dar ownerii/co-ownerii au stat spectate pe mine timp de o ora-doua(am fost cu ei in echipa) si nu m-au banat Motivul pentru care ai primit ban: coduri Data si Ora:05-28-22 15:05
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.