Jump to content

pupsik

Member
 • Posts

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pupsik last won the day on April 27

pupsik had the most liked content!

Recent Profile Visitors

377 profile views

pupsik's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • One Year In
 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well

Recent Badges

53

Reputation

 1. Din mai multe motive renunt la admin pe server. Bafta in continuare!
 2. pupsik

  Cerere unban

  Daca nici asta nu are cod nu stiu cine are =]] Se vedea clar ca ii stie pe toti prin pereti fara dubii, are un movement execrabil care nu se leaga cu scorul lui de 11-2 sau 12-3 cum avea el. La ultima faza se vede clar cum aimbotul ii schimba tinta pe alt jucator.
 3. pupsik

  CERERE UNBAN!

  Pro unban Dar eu nu inteleg ce e cu baiatul asta msi ghost. Avea ban si acum e admin cumparat? Ar trebui sa fie o interdictie la asa ceva. Adica tu ai fost un ratat (iertați-mă de cuvant dar asa e) care ai dat cu codul si acum ai admin.
 4. pupsik

  Cerere Helper MGN

  Contra Nu merge linkul de la gametracker, nu te comporti frumos pe server.
 5. Contra Nu ai orele necesare pentru functie.
 6. -Cobblestone la map pool si sa intre Ancient, dupa parerea mea e destul de important sa fie Ancient la harti.
 7. pupsik

  cerere up Madalin

  Contra nu ai varsta necesara
 8. Nume: [numele tău real] Podubnii Vitalie Vârstă [minim 14]: 15 ani. Nick: [numele tău de pe server] pupsik Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/Challange123 Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_0:0:132063962 Ore jucate pe server [link gametracker]:https://www.gametracker.com/player/pupsik/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]:https://imgur.com/a/UNv4v9T Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu]Da. Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]Da, pupsik35 Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]Da, pupsik#1826 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Da. Ai citit regulamentul?:cu siguranta ca nu Grad admin actual: Moderator. O sugestie pentru server?: Nu am momentan.
 9. In primul rand, nu inteleg nimic ce scrie acolo, in al doilea rand ai mare noroc ca nu ti-ai luat ban ci ți-ai luat mute doar 10 minute pentru ca sincer meritai. Ala iti ia arma si tu il injuri de morți? :)) Sa nu uitam ca si tu ai fost admin pe server si acum te comporti ca un ratat. Iar eu cand ziceam sa taci ma întrebai cine m-a bagat in seama si pentru faza asta meritai ban.
 10. Contra Activitate slaba Nu te mai lua de ceilalti admini ca au activitate slaba, Angry se ocupa de asta.
 11. pupsik

  Unban HopZy

  - Jucatorii care au cont nou (Steam level 0, fara medalii, rank < 20) si joaca suspect (ciudat/anormal), pot primi ban cu dovezile aferente (Poza la scor/cont + demo/video) (ex: Joaca bine pana se pune un admin la spectator/Se uita in pamant/Face troll cand sta admin spec/etc). Tu in cine ai avea mai multa incredere fara sa vezi cum joaca, intr-un jucator care are 5000 de ore in cs, are lvl 100 si a investit in contul de steam sau un cont nou-nout? Toti jucatorii de care am dat si aveau cod aveau conturi noi, deci nu imi spune tu mie ca nu conteaza daca ai cont nou sau nu.
 12. pupsik

  Unban HopZy

  Ce treaba are un cont nou? Vezi ca nu stii ce zici.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.