Sari la conținut

Berlin

Member
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Berlin

  1. 7 hours ago, Robert. said:

    da bro, ia mute din cauza ta si tot tu il iei la misto dupa, te injur ca de vorba buna nu intelegi si mai faci si figuri

    ce vorba buna ca nu mi ai zis nimic sa schimbat mapa direct m ai luat cu injuraturi

    edit: si chiar te rog sa imi dai dovada ca a fost din vina mea, m ai facut curios

     

     

    6 hours ago, URL said:

    @Berlin Daca @Robert. a folosit o comanda pe un jucator iar acesta ( adminul ) nu a gresit cu nimic , nu ai nici un drept sa-i comentezi lui . Acu daca ai inceput sa razi de ala ca a luat mute , mna e alta treaba ,  :)) normal  trebuia sa iei si tu mute vreo 5 minute , pentru ca il luai la misto intr-un fel ( mai ales daca a luat din cauza ta ) .  Nu zic nici ca ce a facut Robert e frumos . Oricum , nimeni nu va fi sanctionat pentru asta , cererea e in zadar , nu a spus nimic grav ;D Sa aveti o zi frumoasa !

    unde scrie faza asta in regulament ? te rog si eu sa imi arati, in al doilea rand nu a fost din cauza mea, copilu avea chef de hartuiala eu nu i am facut nimic, fie cum o fii

    edit : sa stii ca nu a spus nimic grav, poate pentru tine dar comportamentul asta un admin nu ar trebui sa il aibe, nu ma lua cu cacaturi de genu ca am fost admin pe multe comunitati chiar si pe asta si am experienta si stiu ce zic. vedem ce zic manageri.

  2. Nick: Scrim
    Nick admin: Robert
    Data și ora evenimentului: 08/24/2020 4:45PM ceva genu
    Harta: de_mirage
    Detalii: A primit unu mute 0 inainte sa se schimbe mapa pt injuraturi etc.. si dupa sa schimbat in de_mirage si i am zis la acea persoana in chat " ce ai facut vere ai luat mute ? " si Robert a inceput sa ma injure pe chat, acesta nu este comportament de admin. doresc sa se ia masuri drastice.
    Dovezi: A0377F19B46AD84E6F381602A938A19BCAA765C0
    Alte precizări: nimic.

  3. Acum 6 minute, Seby123 a spus:

    contra, reclamatie facuta in prostie parerea mea.

    Multumesc de parere, o zi placuta

    👍

     

    Acum 3 minute, Panda a spus:

    Iti sugerez sa nu mai comentezi la orice scrie fiecare si sa astepti decizia unui fondator. @PorcusorulMagic @M0NSTER

    Asta fac dar se vede ca tot vin astia si comenteaza la tot ce le expli

  4. 18 minutes ago, Panda said:

    Nu prea cred ca esti mai bun decat mine la jocul asta. Asta ca si paranteza.. 😂😂

    Maxim iti pot face un control la cap ca vad ca nu prea vrei sa intelegi ce iti spun. 😅

    Nu suntem obligati sa iti suportam tie ping-ul ca traiesti in Congo, sau unde ai zis tu ca traiesti. Cauta un server pentru regiunea ta. Nu vii tu din Congo, cu maimuta pe umar, sa imi spui mie sa ma joc cu tine, de te misti ca in ZUMA. 

     

    Data viitoare cand incerci sa pari de treaba si sa faci reclamatii asigura-te ca citesti regulamentul intern al comunitatii. Pana atunci mai invata limba romana.

    Pupici, dragilor! 💞

    Uff altu care comenteaza de cum scriu, pacat ca voi nu aveti nevoie de un control la cap ca voi sunteti perfecti in lumeq asta si  stiti numa sa va luati de altii ca voi va crederi mari zmei, si stau in Cipru dar se vede ca chiar ai probleme cu capu. Dupa cum am spus stou regulamentul nu mai comenta de el sa te dai si tu mare ca stii regulamentul si il pui pe altu care deja il stie sa il citeasca 😂😂

    Dupa cum am spus pe arena, old si go cum de nu se intamplw chestii de genu si numa aici se intampla? 😒😂

  5. Acum 1 oră, Mariaioana a spus:

    contra, nu trebuie sa stam noi dupa curul tau ca ai 150 ping si nu putem sa te omoram, din punctul meu de vedere jan nu a facut nimic gresit si tu trebuie sa iti rezolvi netul

    Nu a zis nimeni sa stea dupa curu meu, cand a intrat dark pe server si a fost informat de ping ul meu i am spus sa il intrebe pe porcu ca el stie problema si a rezolvat-o cu alti admini care imi dadeau kick aiurea pt ping si ban-uri, si dark sa pus la spectator ca i a trimis aseara mesaj lu porcu si astepta raspunsu de la porc sa vexsm ce se intampla mai departe, iar jan repede el se grabeste sa isi faca "treaba de admin" 

     

    Acum 1 oră, Mariaioana a spus:

    contra, nu trebuie sa stam noi dupa curul tau ca ai 150 ping si nu putem sa te omoram, din punctul meu de vedere jan nu a facut nimic gresit si tu trebuie sa iti rezolvi netul

    Nu a zis nimeni sa stea dupa curu meu, cand a intrat dark pe server si a fost informat de ping ul meu i am spus sa il intrebe pe porcu ca el stie problema si a rezolvat-o cu alti admini care imi dadeau kick aiurea pt ping si ban-uri, si dark sa pus la spectator ca i a trimis aseara mesaj lu porcu si astepta raspunsu de la porc sa vexsm ce se intampla mai departe, iar jan repede el se grabeste sa isi faca "treaba de admin" 

     

    Acum 17 minute, Jan Clod Vandam1 a spus:

    aparent daca ai 120 ping in tab e greseala de la ei te misti chiar de parca ai avea 5 ping

    Iti zic doar asta, pe serverul de go, arena si old cum de nu se plange nimeni de acelasi ping care il am, si se intampina probleme de genu sa sara toti pe mn de ping? 

  6. 1 oră în urmă, Panda a spus:

    @Berlin Deci, casa de papel, nu e vina noastra ca stai tu in tarile marocane. Nu suntem obligati sa iti inghitim lag-ul si sa nu ne putem juca din cauza ta. Cand vrei sa te joci linistit, asa cum spui si tu, sa te relaxezi si vine unu care se teleporteaza si merge in poze, crezi ca te mai relaxezi sau te apuca dracii? Daca acolo ti-ai ales tu sau parintii tai sa locuiti nu avem noi nicio vina ca ai lag pe un server hostat in Romania. 

    Oricine poate sa vina cu un VPN sa zica ca sta in Malaezia, dar de fapt sa stea in Adunatii Copaceni din Romania si sa aibe un cacat de hack cu fake lag... Sa fim seriosi..

     

    CONTRA

    Foarte usor din partea voastra sa acuzati pe cineva ca foloseste VPN si e din romania, special pentru tine cand ajung la 8-8:30 la munca iti dau locatia mea sa nu mai aud zvonuri de genu cica folosesc VPN si sa acuzati pe cnv mai bun de cat voi la un joc ca foloseste hack cu fake lag... Mno nu ai ce sa discuti cu oameni de genu, orixum multumesc de parerea ta. Te astept sa imi faci un control

     

    Acum 1 oră, abugnabatQQ- a spus:

    Sincer , nu e vina noastra ca stai tu in CIpru .... Gaseste sv din regiunea ta .. Contra

     

    Sa mor eu esti dintre primi care se plange cica am lag la 120 ping... Alti care au 80-90 ping de la 20-30 wi se misca in poze la aia nu se intampla nmk numa la cei care vedeti cs are. Ping peste 80... Oare ce ziceti... Ahh asta are 100 ping hai sa i dam kick ca are lag, macar voi jusecati cand scrieti ceva? Joc de cand avea comunitatea asta numele EVICT cu acest ping si nu se plangea nimeni ca aveam lag sau ca ma miscam in poze. Iar in al doileq rand e foartr usor sa acuzati pe unu de lag.... V am dat doua videoclipuri, daca ma miscam in poze mi se misca si in filmare, dar unii nu judeca in ziua de azi numa sa acuze pe celalalt... Csf n csf, se vede ce oameni intra in comunitati si se las o vreme jucatori

  7. Numele tau : Shirzun

    Numele admin-ului : Jan Clod Vandam

    SteamID-ul tau :  STEAM_0:0:519358989

    SteamID-ul admin-ului STEAM_0:0:544464846

    Motiv : Abuz

    Dovada :  https://youtu.be/wpg_ju7-c0I https://youtu.be/qZ06xjp_tkA

    Data/Ora : 19.06.2020 -01:24:33:03

    Alte obiectii : Cand jucam mai de mult pe server am mai avut aceasi problema tot cu un admin de pe server care nu stia ca am problema asta cu netul de 100-150 ping pe server care este din cauza ca stau in Cipru ( @PorcusorulMagic stie de faza asta si cand l am intrebat si a venit pe server in ziua aia i-a explicat la acel admin de problema si puteam sa joc linistit. Trecem la Prezent am intrat la 12:30 pe server si vine adminul Jan si imi zice de ping si i zic ca nu pot si ca nu vreau... bine am avut si eu un comportament mai de taran sa zicem asa si de tupeist dar vreau si eu sa ma relaxez si sa ma joc nu sa stau si sa scriu pe chat sau sa vorbesc intruna de ping si alte chestii, Bun... deci vede ca nu cooperez il cheama pe D@rk si incepem aceasi chestie ca cica rezolva pingu ...etc....etc, i zic lu dark la fel ca nu pot ca stau in alta tara si ca nu am cum si sa incerce sa vorbeasca cu porc ca el stie de problema mea el a stat calm la spectator si astepta raspunsul lui, in timp ce Jan nu ma mai suporta si imi da kick, iar cand intru pe server imi da ban 30 min.... In punctul meu de vedere as zice sa se puna o regula in regulament ca cei din alte tari sa fie putin mai exceptionati in privinta de ping, ca eu nu cred ca toti romanii de pe server au acelasi net sau stau in romania, sunt destui de jucatori romani care sunt si din alte tari.) Astept sa vedem si de la ceilalti admini ce zic in privinta problemei asteia... am sa las la dovezi si 2 video-uri, si inca 1 de vreo 20-25 minute de cand a inceput toata povestea sta de la inceput( il uploadez in seara asta maine dimineata il uploadez momentan pun astea mici cu kick-ul si ban-ul.) De asemenea i am zis ca nu am chef sa am nici un conflict cu nici un admin de pe server si sa nu fiu nevoit sa ajung la o reclamatie de genul.

     

    P.S scuze porcule de PING

  8. 1. Numele tau ( din joc ) :  Mifaked betrefs.com (am sa schimb numele in Berlin old.usp.ro
    2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198998983706/
    3. SteamID:STEAM_0:0:519358989
    4. Gradul pe care l-ai avut: Admin
    5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) :  https://imgur.com/a/uIKv6cH
    6. Alte detalii: (am luat remove ca m am injurat cu rocky si am luat remove ...

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.