Sari la conținut

Robert.

Banned
  • Număr conținut

    260
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Robert.

  • Dată Naștere 11.08.2001

Vizitatori Recenți Profil

1.518 citiri profil

Realizările lui Robert.

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

80

Reputație Comunitate

  1. Robert.

    asbenta robert.

    Incepe perioada de petreceri, si o sa fiu plecat cam pana sa zic 15 august. O sa pot sa intru pe forum, dar pe joc nu prea. Va pup.
  2. Robert.

    Sugestii GO

    Agentii noi din broken fang (miami darryl etc)
  3. Robert.

    cerere up.

    Nume: [numele tău real] Robert Vârstă [minim 14]: 20 Nick: [numele tău de pe server] robert. Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199049175300/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/robert./go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: http://www.girlshare.ro/3770083970.4 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] nu Ai citit regulamentul?: nu pentru ca s-au cam schimbat regulile Grad admin actual: helper O sugestie pentru server?: agentii din operatiunea noua
  4. Pai eu am pus ceva si el deschide subiectul ala
  5. Vezi-ti de trb si inroseste lama, sau du-te da banuri aiurea, n-ai ce discuta cu mn. Totusi iti apreciez raspunsu
  6. Da, nu ti-am donat tie si asa. Si plus ca nu am injurat neprovocat, info nu am dat. Slap am precizat, cui trebuia, cum naibii ma 2 ani nu s-a plans nimeni si deodata ma iei la rost pe mine. Smecher? Nu ma credeam smecher cu nimic, ca faceam misto cu prietenii, care puii mei, au plecat mai toti pentru ca faci armata cu ei, si le iei orice distractie… plus ca am supus discutia la un vot. Vedem ce zic si restu. Si nu te supara, nu erai acolo cand cresteam eu in admin si dinastea, deci te rog… am tot dreptul sa imi cer ce e al meu inapoi. Ban mi-ai dat ca te-a chemat ala, cand tot el a gresit, are si reclamatie recenta pe aceeasi tema. Deci vedem ce zic si restul. A si scuze editul, frate, nu mai sunt oameni pe server, intreaba-te si tu de ce. De ce erau playeri cand injuram eu? Sau cand inca era snd fondator. Chiar daca era absent tot facea in asa fel incat sa se ocupe… acum serverul e in principal gol, nu ma lua in rau dar, nu crezi ca si tu gresesti cu ceva? Ai pierdut oameni care erau mai vechi decat tine pe comunitate, admini buni frate. Nu e ok.
  7. Salut all. Cred ca majoritatea ma stiti, sunt de 3 ani pe aici, staff de 2 ani. Va deranjez azi cu un subiect delicat de discutie, gradul meu de admin. Vreau sa spun ca stiu si eu ca am gresit, ca injuram, ca dadeam slap-uri prietenilor (nu dadeam la oricine, doar la cine tinea la glume). Dar vreau sa va mai spun si ca am trecut, la fel ca voi prin staff cinstit, de la ADMIN la CO OWN. ( Am cumparat vip 3+ upca erau reduceri). Cred ca majoritatea puteti spune ca am ajutat server-ul, ca eram mai mereu activ si cum aparea un codat era banat imediat, astfel incat sa pastram un joc si server frumos. Deci acum, daca sunteti de acord, toti care ati mai ramas staff, vechi sau noi, care ma stiti de cel putin 3-4 luni. Dati-va cu o parere, pro sau contra, cu 2-3 argumente asupra gradului meu. Eu m-am cait, sa zic asa, nu mai injur, am terminat-o cu slap-urile, si cu orice sa zic ca ar deranja pe cineva. Vreau doar sa raman aici. Am trcut prin prea multe schimbari pe serverul si comunitatea asta ca sa plec, plus ca unii dintre voi imi spuneati sa nu fac asta, sincer sa va spun, nu as vrea. Toate fiind spuse, va astept opiniile, pro sau contra. Pup.
  8. Propun ban permanent pe svr+ ban pe forum la interlopu tastaturilor. @Angrry™
  9. Lasati-i gradu’ lu Weme, ca prea smecher e si coxmin asta. Va dati seama de la mute-ul dat automat! Salut
  10. Robert.

    cerere robert.

    nu stiu cate interactiuni am avut eu cu tine fram :))
  11. Robert.

    cerere robert.

    Nume: [numele tău real]: Robert Vârstă [minim 14]: 20 Nick: [numele tău de pe server]: robert. Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199049175300/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:0:544454786 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/robert./go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: http://www.girlshare.ro/3770068355.9 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]:nu Ai citit regulamentul?: nu pentru ca s-au cam schimbat regulile am 3 ani pe server…
  12. Robert.

    cerere grad robert.

    stii si tu ca nu injur neprovocat, de chemat la compe chem playerii cu care ma joc in fiecare seara, cu care tot pe server intru. Ca am facut si alte nazdravanii, ok, dar macar ne distram toti cu care le faceam. Si pentru ce imi luasem remove, e pt ca nu ati ascultat si versiunea mea de poveste. eu nu am nimic personal cu nimeni, e singurul server pe care ma joc cs go si sa nu credeti ca nu am regretat ca am ramas fara gradul pe care l-am avut 1,5 ani, respectiv owner. am trecut prin 2 nume la comunitatea asta, si vreo 3 seturi de fondatori.
  13. Robert.

    cerere grad robert.

    Nume: [numele tău real]: Robert Vârstă [minim 14]: 20 Nick: [numele tău de pe server]: robert. Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199049175300/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:0:544454786 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/robert./go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: http://www.girlshare.ro/3770068355.9 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]:nu, dar pt invite robert.#7777 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]:nu Ai citit regulamentul?: nu pentru ca s-au cam schimbat regulile am 3 ani pe svr, nu cred ca sunt asa relevante orele pe care le am acum dupa "wipe"
  14. Robert.

    cerere unban

    Nick: [numele tău de pe server] robert. Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199049175300/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:0:544454786 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] nu e banu Ore jucate pe server [link gametracker]: 230 si cv Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] nu Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] nu Ai citit regulamentul?: da Descrie situația: nu am ce sa descriu, m-am trezit cu ban care nici nu e pe go.bans =)) Harta + Ora aproximativ: - Dovezi: http://www.girlshare.ro/3770022723.5
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.