Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 25.04.2023 în toate secțiunile

  1. Nume: Cristian Nick: cr1sti Profil steam: https://steamcommunity.com/id/two1k Vârsta: 14 ani Locație: Dambovita Hobbyuri: Gaming si Fotbal Mod preferat: Competitive De unde ai auzit de noi?: De la serverul go.usp.ro. Acorda o nota comunitatii: Pana acum 10,nu prea am interactionat asa mult cu comunitatea. Adaugări: -
    1 punct
  2. PRO, activ si matur, cred ca s ar descurca cu gradul.
    1 punct
  3. PRO ai si din partea mea.
    1 punct
  4. De treaba, activ, comportament bun, PRO
    1 punct
  5. Multumim pentru reclamatie. Intr-adevar, nu a fost intocmai un mesaj corespunzator din partea adminului, pe u@ sau nu iar acesta va fii avertizat.
    1 punct
  6. Nu cred ca a fost cu intentie, dar eu unul recomand adminilor sa pastreze un limbaj cat de cat curat si pe chatul adminilor, asa se vor evita astfel de cazuri.
    1 punct
  7. Băiatu e foarte activ, îl văd mai mereu pe server , se comportă mereu bine cu playerii , din partea mea ai PRO!
    1 punct
  8. Sunt mai mult ca sigur ca a vrut sa scrie asta pe u@ :))) gen pe chatul adminilor . O sa fie atentionat adminul in cauza sa nu se mai repete .
    1 punct
  9. Cum a spus și Șubz poate a vrut să scrie pe chat-ul staff-ului, dar chiar și așa nu trebuie să îl înjure ca și Admin.
    1 punct
  10. Probabil a vrut sa scrie pe admin chat (u@) și din greșeală a dat anunț pe all chat (y@)
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.