Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Malcon.

Premium
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  163 [ Donate ]

Community Reputation

28 Active

2 Followers

About Malcon.

Ex Staff
 • Birthday 04/16/2001

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/asistenta.cristi.9
 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/cristian1604/
 • Discord
  Malcon#0637
 • Email

Recent Profile Visitors

1,167 profile views
 1. Malcon.

  meriți o șansă după ce încalci regulile cu amicii tăi de pe server? te urci pe mapă te cerți cu lumea :)) cu toate că nu sunt pe server crede-mă că știu eu și știe și staff-ul ceea ce faci :)) CONTRA.
 2. Malcon.

  CONTRA. Nu am nimic cu tine, dar după tot ceea ce s-a întâmplat nu stiu cât de bună ar fi revenirea ta în staff, credeți că e aeroport aici? :)) plecați când vreți, veniți înapoi când aveți chef, răspunsul 4 nu știu ce nu înțelegi din link sau poza tu ai dat copy-paste. După cum s-a spus mai sus încă ești copil și treaba nu știu cât de bine ți-o faci ținând cont de ceea ce s-a întâmplat. succes mai departe.
 3. Malcon.

  Pro
 4. Malcon.

  Pro
 5. Malcon.

  Contra La ore ai pus orele care le ai în csgo, noi avem nevoie de orele de pe server 1 2 regulament necitit.
 6. Malcon.

  Anti cheat-ul nu te baneaza ampulea, cel puțin nu a banat pe nimeni până acum fără motiv + că pe server nu te-am văzut niciodată că tot zici că te joci de ceva vreme, eu zic că ai folosit ceva crezând că nu e anti cheat pe server.
 7. Malcon.

  Îmi pare rău tinichia, sper să revii dacă îți permite timpul, pup,
 8. Malcon.

  Pro unban, nede deja și-a luat-o în cap să baneze 4 jucători cu câte 3 zile fiecare fără avertizări sau ceva. Înțeleg că e admin dar există și mute / gag nu dăm cu ban ampulea doar fiindcă avem acces.
 9. Malcon.

  Nu știu ce vârstă ai, dacă nu mă înșel ai zis odată că ai 17, dar comportamentul de pe server lasă de dorit, te enervezi mult prea rapid și începi să înjuri, activitatea nu e rea, cel puțin cât eram eu pe server te-am văzut destul de des dar cum am spus mai sus, comportamentul lasă de dorit CONTRA
 10. Malcon.

  Fi mai activ frate, cu insistența nu se ajunge nici unde, fii mai insistent pe activitate și vedem CONTRA
 11. 1. Numele tau ( din joc ) : malcon. 2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/r7malcon/ 3. Gradul pe care il detii: Admin 4. Cat timp vei fi absent/a?: 1 luna 5. Motiv: vin in tara si nu pot lua pc dupa mine 6. Alte detalii: sa ne vedem cu bine :))
 12. Malcon.

  PRO helper activ , isi face treaba super bine.
 13. Malcon.

  55 de ore insa facute destul de greu, activitatea lasa de dorit + comportamentul care il ai cand anumite specimene care te influenteaza gresit, demonstreaza ca te poti schimba si sa nu te mai injuri aiurea cu lumea cand ai anumite persoana in jurul tau si poate o sa imi schimb parerea . CONTRA
 14. Malcon.

  nu a trecut nici macar o saptamana de la ultima cerere up pe care ai facut-o.. mai asteapta si fa si tu minim 50 de ore..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.