Sari la conținut

Malcon.

Premium
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Other groups

Ex Staff

Malcon. a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 25 2023

Malcon. a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre Malcon.

  • Dată Naștere 16.04.2001

Metode de contact

  • Instagram
    https://www.facebook.com/asistenta.cristi.9
  • Steam
    https://steamcommunity.com/id/cristian1604/
  • Discord
    Malcon#0637
  • Email

Vizitatori Recenți Profil

1.876 citiri profil

Realizările lui Malcon.

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rar
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well

Insigne recente

52

Reputație Comunitate

  1. Băiatu e foarte activ, îl văd mai mereu pe server , se comportă mereu bine cu playerii , din partea mea ai PRO!
  2. Ba Yomrix ești amic cu mine dar sincer îți dau CONTRA. Activitatea e mult prea slabă, te-am văzut pe server numai de 3 zile când trebuia să faci cererea în rest activitatea foarte slabă, mărește activitatea și apoi mai vedem de up, dar sincer te văd mult prea inactiv pentru up.
  3. Pro, e activ și își face treaba, merită up
  4. Sincer să fiu , amic ca amic , gluma că gluma, dar te-am avertizat de foarte multe ori sa moderezi comportamentul pe care l-ai luat cu anumite anturaje, eu înțeleg că ție anumite lucruri ți se par amuzante dar crede-mă nu ești amuzant uneori , eu înțeleg că și eu mai am scăpări și mai glumesc vulgar, dar o fac cu cine îmi permite și îi permit și eu la rândul meu, da nu trebuie să avem mereu un comportament family friendly pentru că până la urmă suntem în 2023 și nici măcar copii pe stradă nu mai au un limbaj family friendly dar totuși nu înjurăm cu cine nu ne permite și nu cunoaștem așa cum faci tu. Ți-am zis de atâtea ori să ai grijă cu cine glumești pentru că nu toată lumea permite. Îmi pare rău dar de la mine ai CONTRA , demontreza-mi că îți poți schimba comportamentul și mai vedem dacă răspunsul meu v-a fi pozitiv.
  5. Te văd foarte mult pe server și comportamentul e chiar ok față de playeri și staff, mai sunt glume cu playerii care îți permit și așa cum facem toți:) glumele mai trebuie să și fie BIg PRO
  6. Activ, își face treaba bine, eu zic că merită up PRO
  7. Pro, au spus deja tot colegii mei!
  8. 1. Numele tau ( din joc ) : malcon. 2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/r7malcon/ 3. Gradul pe care il detii: Owner 4. Cat timp vei fi absent/a?: Asta nu stiu sigur, cu siguranta o perioada destul de lunga, se poate sa fie o luna cum se poate sa fie 5, sper ca nu o sa fie o problema ca nu stiu sigur cat o sa fiu absent , o sa incerc cat mai putin in orice caz. 5. Motiv: Sa spunem ca am niste mici probleme in familie, cu munca si alte tampeni si trebuie sa ma remut pentru un loc de munca, ceva mai convenabil sa zicem, ideea e ca trebuie sa gasesc o retea buna de internet si trebuie sa sun la alte companii sa zicem sa vedem ce si cum, in orice caz nu o sa am internet o perioada de timp , sper ca astia de unde am netul actual sa poata muta reteaua de aici acolo , asa mi-ar fi mai usor. 6. Alte detalii: Pai in caz ca nu o sa ma reintorc o sa va anunt pe discord, desii o sa incerc sa fac tot posibilul sa revin cat mai repede, sper ca dupa ce o sa ma reintorc sa nu fie nevoie sa refac cerere de grad sau alte chestii si sa reincep de la helper oricum, de maine nu o sa mai intru, azi o sa fie ultima zi , momentan, vedem pe viitor daca lucrurile or sa se schimbe in bine si nu in rau, sanatate multa
  9. Pro , e activ , nu am văzut vreodată să merite gradul, mă mai enervează el că îmi trage doar gloante magice dar asta e partea a 2-a
  10. Dacă intrii mai mult pe server ar fi și mai bine PRO
  11. Păi vezi că nu se filmează ce îți convine domnule Mario , se filmează toată faza dacă tot te apuci de filmat, și caterincă cu cine îți permiți? Cu cine? Că erai doar tu smoek tnk și nepotu in echipa nu înțeleg cu cine ți-ai permis caterincă că aparent nu ți-a permis nimeni caterinca asta despre care tot vorbești tu. Și nu mai răspunde la fiecare reply, îți aștepți răspunsul de la alți membri staff care încă nu au comentat sau direct verdictul lui night. Nu mai face posturi aiurea pe forum
  12. Am fost și eu pe server și mi-a povestit și Smoek toată situația că făceai troll la microfon , dar văd că acolo nu ai mai filmat că normal filmați toți ceea ce vă convine până la urmă, deci dacă stăm să o luăm așa singurul lucru cu care a greșit tnk este că te-a înjurat și nu ți-a dat ban din prima când ai început să folosești u@ pentru al provoca și mai mult, deci putea să îți dea ban și pentru instigă la ceartă. O să decidă night ce sancționare să îi dea lui tnk pentru că te-a înjurat dar atât mute-ul cât și ban-ul sunt date chiar corect după părerea mea Pe lângă că sufereai cu din alea "ați uitat când îmi ziceați domnul owner" ceea ce mi se pare penibil . Un mare CONTRA acestei reclamații, dacă tnk o să fie sancționat după părerea mea merită doar pentru că te-a înjurat, sancțiunile ți-au fost aplicate corect poate chiar a fost delicat acolo.
  13. Cum am spus mai sus, făceam caterinca și tu erai singurul deranjat, după câte poți vedea nimeni nu a fost deranjat în afară de tine , și nu, nu făceam caterincă doar între noi admini , cu asta am încheiat și las la alegerea staff-ului să decidă ce și cum.
  14. Ce sa zic mentalitate frumoasa aveti https://imgur.com/dFFE2Fa https://imgur.com/o8GQ7eD Daca ai fi fost acceptat in staff nu mai comentai atat si nu mai faceai pe clown-ul atat.
  15. Asta imi place, chiar asteptam sa imi faca reclamatia un prost ca tine "kava" , sau credeai ca daca iti faci alt cont de forum si alt cont de steam nu imi dau seama cine esti ? ma rog in afara de asta, eu cu "adminul" tnk faceam caterinca cu restul prietenilor nostri si din cate se vede ai fost singurul deranjat de acest "comportament" pe langa ca inainte sa facem "abuzul" eu cu tnk tu cu prietenii tai frumosi insitagati la cearta si aveti tupeu sa veniti cu reclamatii ? Ati invatat sa folositi forumul ? Pe langa chestia asta, vad ca de cand ne-am sfatuit noi intre admini sa va lasam mai moale cu gag-urile si cu sanctiunile v-ati cam luat-o in cap. Pe langa chestia asta din cate imi aduc aminte erau peste 15 playeri online si nimeni din aia 7 sau 8 cati eram la echipa cand faceam "abuzul" nu a fost deranjat cu nimic, ba chiar mai mult radeam toti si faceam caterinca ca pana la urma si pentru asta e facut server-ul, nu doar sa "transpiram" Cu toate astea am incheiat a da si daca pui un screenshot, pune un link bun ca vad ca ce ai pus acolo nici nu imi deschide https://imgur.com/jHm2FKj Bun, astept parerile colegilor mei in legatura cu reclamatia asta apropo, vezi ca sa iei poze cu mama lui tnk si sa o pui pe steam la profil nu e frumos si daca ai primit ban a facut foarte bine , data viitoare poate te inveti sa intri pe server si sa te comporti mai bine , nu sa faci ca un animal tu si amicii tai cu care o sa discut cum intra pe conturile lor, aveti impresia ca daca va puneti vpn-uri nu stim cine sunteti ? :))) va dati singuri de gol si habar nu aveti. Seara frumoasa!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.