Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 30.05.2021 în Postări

  1. Petru, a suferit mult se pare, dar nicaieri nu scrie ca sa dai "spam-kick", iar sweety care te-a incurajat sa-i dai kick si el a dat kick, la urmatoarea abatere si sweety o sa primeasca warn, iar tu paul nu ai acces la ban deci puteai sa ii dai gag (respectiv mute) 15, 30 (daca continua) si daca inca suferea cereai sa primeasca ban deoarece sweety a fost ON. In concluzie: -> 1/2 Warn paul-tnt- -> Data viitoare si tu sweety o sa primesti
    1 punct
  2. Nu sunt eu expert , dar imi dau si eu cu parerea putin aici :d. Imi place semnatura Cum a spus si panda mai ai de lucrat la blur si la text. KW!!
    1 punct
  3. A primit warn pt tt, chiar daca nu te-a auzit de la echipa cealalta 'influentezi' pe altii sa faca si ei tt..
    1 punct
  4. Stai linistit ca terminul de tt se foloseste si pe voice si pe chat/team chat. Nu pup pe nimeni in cur atata timp cat ti-am facut tie reclamatie, am ajuns aici pentru ca merit sa fiu aici, si crede-ma ca daca nu ma descurcam, nu ajungeam pana la owner. Nu inteleg unde is arfele in chestia asta cu reclamatia, nu te inteleg, atat timp cat ti-am scris pe staff chat, ai continuat sa te iei de mine, te-am intrebat frumos si dupa continuat sa aberezi ca si aseara cu "co-owner", dar nimeni sa nu comenteze cu tine ca vai doamne, nu stii sa respecti o persoana care te respecta la randul ei.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.