Sari la conținut

USP KroN

Administrator
  • Număr conținut

    462
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    20

Orice postat de USP KroN

  1. Ba felicitari, ai pus si tu un film cu adevarat bun pe aceasta categorie, filmul are 3 parti si merita vizionat!!! E foarte reusit!
  2. Fa macar Level 10 pe TeamSpeak si revino cu o cerere. Momentan dupa cum a spus si jaxi, iti putem face un canal permanent si o sa ti poti trage prietenii de pe "Welcome".
  3. Fa level 30 si revino cu cererea.
  4. . Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? As vrea sa se implice mai mult stafful in unele probleme legate de sv in principiu Imi poti da pm cu cu probleme legate de sv sau ce crezi ca ar trebui adaugat/schimbat.
  5. Am vazut ca ti s a resetat, e ok ai lvl 20 pe cel vechi.
  6. Server Administrator Angrry snd KroN Flame Owner PorcusorulMagic !kiNNNzuXaT Head of Staff Papuc Supervizor jaxi C1PR1AN Moderator lightinfast Rom1n JJJ weak3hunna jokerjoker13 Ghostica Helper vladuttt oxy Donik0 penzotank hanma SHIBA
  7. Revino cu cererea cand faci level 25 pe TEAMSPEAK.
  8. Nick: kron Link profil Steam: https://steamcommunity.com/id/usp_kroNNN/ Dovada*: https://imgur.com/a/9i974jQ
  9. USP KroN

    RECLAMATIE STAFF

    Salut, aici se fac reclamatiile pentru STAFF-ul forumului. Aici se fac reclamatiile pentru STAFF GO.USP.RO: https://usp.ro/forum/forum/42-go-reclamații/
  10. USP KroN

    Absent sefu`

    okey ariel, bafta
  11. USP KroN

    Absenta Twin

    Bine ai revenit!
  12. Nu vreau sa dau grade asa aiurea doar pentru ca esti activ, momentan nu suntem asa multi pe serverul de teamspeak incat sa zic ca ai ajutat cu ceva de cand ai gradu' de Helper.
  13. USP KroN

    reclamatie rr

    Nu conteaza ca sunteti cunostinte pe sv atata timp cat se afla si alte persoane pe server nu ai voie sa vorbesti urat, mai ales ca ai injurat un admin. Greseala lui a fost ca ti a dat ban permanent, trebuia 2 3 ore maxim. O sa ti scoata @Angrry™ banu' oricum.
  14. Sa lasi si tu UniqueID-ul de pe teamspeak din CTRL + i --- si dai jos la Go Advanced si ai acolo UNIQUE ID.
  15. USP KroN

    Cerere up clawzy

    ~Trebuie să treacă minim 2 săptămâni între cererile de upgrade chiar daca sunt sau nu acceptate. De ce nu citesti cerintele inainte sa postezi ?
  16. USP KroN

    GRAD

    esti aktiv
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.