Sari la conținut

Tabel Lideri

  1. TheAssassinRO

    TheAssassinRO

    Veteran


    • Puncte

      5

    • Număr conținut

      1.063


  2. -Xu

    -Xu

    Veteran


    • Puncte

      4

    • Număr conținut

      118


  3. ☯Katetoshikuki☯

    • Puncte

      3

    • Număr conținut

      86


  4. angel

    angel

    Ex Staff


    • Puncte

      3

    • Număr conținut

      548


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 23.11.2020 în toate secțiunile

  1. Nick: Denis Nick admin: sisu Data și ora evenimentului:23/11/2020 15:25 Harta: dust2 Detalii :remove rapid lui sisu care da ban la orice player care intra pe server pentru ca il razbuna pe un prieten de al lui helper, habar n am care Dovezi:https://go.bans.ro/index.php?p=banlist Alte preciză--
    2 puncte
  2. m-am plictisit asa ca m-am apucat sa iti fac avatar =)) sper sa iti placa
    2 puncte
  3. Nick :Seby123 Gen de muzica :Trap Trupa :Nane Melodii ( doar de la formatia aleasa ) : Locul 1. DE VINĂ Locul 2. PE NORI ️ Locul 3. SINDROMUL DOWN Locul 4. ASFALT Locul 5. AER 🏔 Cand si cum ai descoperit trupa respectiva ? : Ascultam mult ian si azteca si l am vazut intr un feat cu ei si mi a placut foarte mult cum canta si cum pune pasiune in versuri.
    2 puncte
  4. 2 puncte
  5. Nick: JusT4FuNNN Steamid: STEAM_1:1:553686914 Poza tab + /rank:
    2 puncte
  6. Nu, nu are legatura. E lag cand sunt multi jucatori sau cand e prea solicitat procesorul unde ruleaza serverul de CSGO (posibil sa fie mai multe servere pe acelasi procesor care sa aibe la randul lor foarte multi jucatori, iar uneori cand nu poate procesa destul de repede, jocul ramane in urma, sacadand, dand astfel o iluzie de lag, insa nu e lag de la tine (fps mic / ping mare) ci de la server (daca ai net_graph 1 - vezi sv: si var: ).
    1 punct
  7. Lag-ul e de la host nu am ce sa fac, comenzile de la staff nu mergeau aparent pentru ca nu putea citi din fisier gradele. EDIT: Am rezolvat rank-ul si accesele pentru admini. Skin-urile se salveaza local. Nu stiu care e treaba cu ele. Insa uneori serverele de la TNI citesc greu de pe HDD din fisiere.
    1 punct
  8. Stiu ca o sa fac off-topic aici,dar nu trebuie sa dai reply la ce ai zis tu mai inainte.Asteapta ca pana la urma vei primi acel avatar. Nu trebuie sa faci double-post!
    1 punct
  9. Nu si-au revenit rankurile.Cel putin la mine.Am asteptat cred ca o saptamana daca nu mai mult si tot degeaba.S-a resetat tot.Ore+statistici+rank+skinuri
    1 punct
  10. Voi face atunci backup la ce e acum si voi schimba sa vedem cum merge, o sa revin dupa ce schimb cu raspuns aici, doar ca va fi undeva in jurul orei 23:00.
    1 punct
  11. A mai fost aceasta problema si saptamana trecuta, din ce tin minte, 2 zile cred, in care s-au resetat rank-urile(doar anumitor playeri) si skin-urile, insa nu mai tin minte exact data. Ar fi o idee sa incerci sa schimbi baza de date cu cea oferita de noi, sa vedem cum se comporta.
    1 punct
  12. Chiar daca nu ai mai lucrat tot fain arata, Welcome Back!
    1 punct
  13. Adaugarea unor harti noi, precum cele care se adauga destul de frecvent pe CS sau harti precum Vertigo, Anubis, Agency sau chiar Office 4fun.
    1 punct
  14. 1 punct
  15. Chiar imi place blurul de la avatarele tale! KW!
    1 punct
  16. Nu imi place, penultimul, ultimul si al 3-lea, cred ca sunt cu blur diferit.
    1 punct
  17. Mi se pare un concept interesant,gen avatare fara watermark pt nuj ce companie(iti dau ex)Dar,asta nu e o comunitate de design pt firme si chestii de genul.USP este si cred ca va ramane o comunitate in special de CS:GO.Ar fi fost interesant conceptul,dar pe o comunitate format doar din designer si animatori.Si chiar daca va fi implementat acest lucru(cum zice OREO),nu prea cred ca o sa aiba succes! Deci,contra!
    1 punct
  18. Chiar daca nu prea as avea voie sa zic ceva aici, o sa ti zic ca primesti unban, l a apucat menstruatia pe sisu, scuza-l
    1 punct
  19. Mare pro 40+ banuri cu "abusive" si restul cu "pa" Nu demo nu nimic , toate sunt "greseala" , daca dai banuri din greseala faci TU cerere de unban, nu astepti sa vina jucatorul banat.
    1 punct
  20. Vai mama..... https://prnt.sc/vogs9n ; https://prnt.sc/vogsnh @TwiX
    1 punct
  21. ALOOOO , unde va credeti ? Ce-i aici ? Va certati ca tatele si face off topic aiurea , iar astia de nu sunteti in STAFF , nu mai comentati la topicuri ( Unban / Upgrade / Reclamatii ) astfel ma voi asigura ca veti fi penalizati cumva , pentru ca prea v-o luati in cap ! VA LIMITATI FIX LA PROBLEMA SI LA CE SE REFERA TOPICUL ( UNBAN ) , SE FACE CEREREA , SE PREZINTA MOTIVUL SI DEMO-UL ( DACA ESTE ) SI GATA ! NIMIC IN PLUS ! AI CEVA DE ADAUGAT IN LEGATURA CU CINEVA DIN SATFF ESTI BINE VENITI LA SECTIUNEA RECLAMATII ! @TwiX
    1 punct
  22. Nick : Cosmeen Gen de muzica : Trap Trupa : Oscar Melodii ( doar de la formatia aleasa ) : Locul 1. Oriunde ma duc Locul 2. Stiu viitorul Locul 3. WATERBOY Locul 4. Gheata Locul 5. Ce suntem? Cand si cum ai descoperit trupa respectiva ? : Il stiu din 2014 de cand a cantat la Next Star, iar apoi aparuse prin piese la Keed si la Neli
    1 punct
  23. Nick: PoKe Steamid: STEAM_1:1:457024458 Poza tab + /rank: https://imgur.com/a/zmEvRh0
    1 punct
  24. Salut! In calitate de fost designer pe aceasta comunitate, o sa-mi permit sa-mi expun punctul de vedere cu referire la propunerea ta. Este un concept interesant insa nu o sa functioneze si o sa-ti spun si de ce. In primul rand este nevoie de designeri foarte experimentati, ceea ce nu prea e. In al doilea rand, si cel mai important aspect, este faptul ca grupul tinta vizat este gresit, pe forum intra oameni cu servere, si cam atat, in special pe partea de gaming. Ce ai putea sa le vinzi? un banner? icon-uri? Astea ti le poate face un prieten. Si daca vorbim de lucrari mai complexe, gen logo-uri, wallpapers, diverse templeate-uri, stai linistit ca oamenii care chiar vor sa cumpere asa ceva vor apela la freelaceri care sunt ca ciupercile dupa ploaie, si e adevarat ca fac lucrari de calitate. Prognosticul meu este ca nu o sa reuseasca aceasta idee, daca va fi implementata bineinteles.
    1 punct
  25. Ai gresit sectiunea. Pentru a depunde o cerere de unban la un server intra aici pe categoria de la server-ul pe care ai luat ban: https://usp.ro/forum/forum/2229-servere-counter-strike-global-offensive/ Topic Closed
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.