Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 29.05.2020 în toate secțiunile

  1. of: o sa se faca curatenie la DESIGN, ca sunt degeaba vad..
    2 puncte
  2. Nu inteleg de ce faci cerere aici pentru plugins daca tu ai server pe alta comunitate? @case @snd @Angrry™ t/c?
    1 punct
  3. Daca tu joci bine si nu ai hack nu sunt impotriva sa iti dea unban. Dar mie mi s a parut suspect revin cu un demo Si cred ca am facut si o greseala pentru ca eu nu te cunosc si nu stiu cum joci.
    1 punct
  4. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: semnatura Text principal: ★ AnOn1m ★ Text secundar [usp.ro] Dimensiuni: [400x150] Stock/Render/Tema[obligatoriu]: https://imgur.com/Z4BVgYN Alte precizari: Numele vreau sa fie de culoarea rosie . Multumesc !
    1 punct
  5. 1. Nu trollezi (nu te pui in fata la om, tragi in el, dai throw etc.) 2. Nu trebuie sa existe toxicitate (sa nu fie vreo vorba care poate fi luata in report de Griefing/Abusive voice&text chat) 3. Commenduri (dar nu de la cei din Party)
    1 punct
  6. Descriere: Un plugin popular, pe care il gasesti aproape pe orice server si updatat aproape zilnic. Descărcare: https://github.com/R1KO/VIP-Core Denumire plugin: VIP Core Link oficial: https://github.com/R1KO/VIP-Core Imagini (opţional): - Alte precizari/detalii:
    1 punct
  7. Descriere: Display brief information to dead players Descărcare: https://mega.nz/#!z48ykQqZ!zwsyDDU-Eo2u7UINz5Xo_RZmtIl-lK_tNadeX_GI5EA Denumire plugin: Hint Info Link oficial: Hlmod.ru Imagini (opţional): Alte precizari/detalii: sm_fps_hint - Disable the display of information in the hint.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.