Sari la conținut

OREO

Ex Staff
  • Număr conținut

    471
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    17

Orice postat de OREO

  1. OREO

    [Portofoliu] - Ramo 。

    Buna, esti la inceput si ai nevoie de niste baze pe care nimeni nu ti le-a zis pana acum. 1. lucreaza pe dimensiune standard de avatar - 150x250, chiar daca forumul are un alt standard de dimensiune 2. incearca sa te limitezi in ceea ce priveste .gif-ul si axeaza-te intai pe blur (am pus si eu niste tutoriale daca mai sunt pe aici, dar gasesti si pe YT) 3. in ceea ce priveste textul, incearca sa adaptezi fontul cu tipul/tema avatarului ex: tema girl - caligraphic font sau handwriting, fa-l simplut, nu-l incarca si foloseste culoare din stock, foarte important 4. ca si text secundar foloseste wendy 10 px pe none Incearca sa urmezi pasii pe care ti le-am prezentat si iti vei imbunatatii "skill-urile". KW!
  2. v2 - redimensionare, text.
  3. OREO

    Prezentare Ramo

    Bine ai venit!
  4. Mai "liderilor", slabute lucrari:)) O sa votez v2 doar pentru ca e mai clean.
  5. OREO

    Propunere Design

    Salut! In calitate de fost designer pe aceasta comunitate, o sa-mi permit sa-mi expun punctul de vedere cu referire la propunerea ta. Este un concept interesant insa nu o sa functioneze si o sa-ti spun si de ce. In primul rand este nevoie de designeri foarte experimentati, ceea ce nu prea e. In al doilea rand, si cel mai important aspect, este faptul ca grupul tinta vizat este gresit, pe forum intra oameni cu servere, si cam atat, in special pe partea de gaming. Ce ai putea sa le vinzi? un banner? icon-uri? Astea ti le poate face un prieten. Si daca vorbim de lucrari mai complexe, gen logo-uri, wallpapers, diverse templeate-uri, stai linistit ca oamenii care chiar vor sa cumpere asa ceva vor apela la freelaceri care sunt ca ciupercile dupa ploaie, si e adevarat ca fac lucrari de calitate. Prognosticul meu este ca nu o sa reuseasca aceasta idee, daca va fi implementata bineinteles.
  6. For new artworks, check out my IG page: https://www.instagram.com/laurvisual/

  7. v2 - text, aspectul in sine. off: ar fi fost fair-play daca ati fi dat pe un stock comun.
  8. v1 - brushul din stanga sus, cel rosu, nu isi are rostul acolo, textura pe care ai pus-o sus nu da bine, cat despre sape-urile de ceas, nu ti-au iesit. - ps: incercati sa fiti originali, nu copiati de la eL DrAg0 tot:)) v2 - destul de simpla, mergea putin sharphen peste, borderul nu se potriveste, daca lasai doar shape-urile alea din colturi, era ok, cat despre text, data viitoare pune-l pe "sharp" pentru ca se vede pixelat, si culoarea verde nu se potriveste cu stock-ul. Deci, voi vota v1 pentru black&white si text (care mergea diversificat, dupa parerea mea).
  9. Nu mai posta in cerere, ai rabdare.
  10. OREO

    [Creatii] OREO

    Crezi ca ma intereseaza ca devi designer in cateva zile? Eu am fost designer din prima zi in care m-am inregistrat aici. Oricum, te rog sa recitesti ce am zis mai sus( am facut strict referire la ps, nu alte programe gen AE, Illustrator sau Web Design. Ma dau superior ca sunt spre deosebire de tine, stai linistit, stiu cum lucrezi, vai vai:)) Daca nu-ti convine pe aici, du-te pe comunitatea ta aia populata:)) si te rog sa nu mai lasi reply aici ca faci off topic si iei warn. ON:
  11. OREO

    [Creatii] OREO

    Imi dai niste sfaturi care nu mi se potrivesc, brush-urile le fac exact asa cum doresc eu, si ies super. Cat despre text si blur, te bagi intr-o zona in care nu o cunosti. Data viitoare cand treci pe aici, evita limbajul ala de superioritate. Lucrez de 6 ani in ps si nu cred ca esti tu in masura sa-mi dai sfaturi avand in vedere avatarul tau de profil care e jale si cu style luat de pe net...si vezi ca ai reclama in el, schimba-l. Stiu ca vrei sa pari mare designer, dar arata-mi si mie unde am dat fail daca tot ai zis, nu doar sa te afli in treaba.
  12. OREO

    [Creatii] OREO

    From this to this --->
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.