Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 21.07.2019 în toate secțiunile

  1. M-am gandit la o propunere ce are legatura cu sistemul de "Trophies and Medals", propunerea consta in princiupiu sa existe mai multe Medalii pe care sa le obtii la anumite sarcini indeplinite, precum: 100 de Post-uri 500 de Post-uri 1000 de Post-uri 2000 de Post-uri ( optional ) Cei ce sunt Admini pe serveree de cs go ( sau Manageri ) sa primeasca medalia: Expert CS:GO ( sau ceva asemanator ) Cei ce se ocupa/modereaza la categoria Jocuri sa detina medalia: Gamer Expert sau Games Staff Cei ce se ocupa de categoria IT&C sa detina medalia: Expert IT ( sau ceva asemanator ) Cei ce se ocupa de categoria Bazar sa detina medalia: Comerciant ( sau ceva asemanator ) Fiecare dintre medaliile mentionate mai sus sa detina Iconita specifica.
    1 punct
  2. 1. Numele tau ( din joc ) : Yomrix 2. Propun să: Se adauge posibilitatea de a-ti alege alte skinuri pe arme cand esti la CT (de ex) fata de cele de la T 3. Motiv: Pt ca ar fi tare si multi playeri s-ar bucura 4. Ai resurse pentru a fi adăugată aceasta propunere?:Nu 5. Alte detalii:Mersi
    1 punct
  3. Nume: OREO Link către portofoliu: CLICK Experiență in domeniu: Foarte bună. Link către ultima cerere: Nu am. Alte precizări: Mulțumesc!
    1 punct
  4. Distractie placuta!Mister suck
    1 punct
  5. 1 punct
  6. 1 punct
  7. Sunt Pro lucrezi bine dar mai ai unele chestii de invatat ca oricine deci o sa ai gradul de GFX Designer garantat
    1 punct
  8. Cum pun un link intr-un comentariu dar sa fie ascuns sub un cuvant cum ar fi ''click aici''? In acest Tutorial o sa va arat cum puteti pune si voi link intr-un cuvant . Exemplu [ url= www.linkul_dorit.com]Click aici[/url]
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.