Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 24.10.2018 în toate secțiunile

  1. @Nuțu Am incercat ceva "nou" , sper sa-ti placa.
    3 puncte
  2. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Doresc sa fie ca un banner,un fel de afis ! Text principal: ACS Viitorul Sighisoara pentru completarea grupelor de copii si juniori facem inscrieri pentru grupe de varsta: 2008-2009 2010-2011 2012-2013 Inf:tel:0745591255 Text secundar [ruls.ro]: Incredere si pasiune Dimensiuni: Dimensiuni 730x1023 Stock/Render[obligatoriu]: Orice stock,sa fie ceva legat de copiii mici care joaca fotbal ! Alte precizări: Doresc daca puteti si mai e loc sa adaugati si sigla :
    1 punct
  3. @Tzy Poftim https://imgur.com/a/YjAR1iz
    1 punct
  4. Bine te-am gasit Caddyyyy ?
    1 punct
  5. cum spuneam si in cealalta cerere, contra
    1 punct
  6. Motivul pentru care doriți acest privilegiu:Sincer nu prea am mai vazut moderatori pe forum si am zis sa incerc sa ajut . Experiență în domeniu:Nu prea am dar o sa ma prind repede eu zic ca daca tot vrei sa ajuti, posteaza topicuri de calitate si atat, pt ca m-ai convins de cand esti aici ca nu meriti moderator respins, imi pare rau, ai avut n sanse sa iei pana acum si ti-ai batut joc de toate
    1 punct
  7. Cred ca Moderator in teste 2-3 saptamani ar merita dupa cat timp a fost aici pe forum
    1 punct
  8. mai bine decat dope in orice caz
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.