Sari la conținut

Iuliu Mureşan a făcut anunţul final în cazul transferului lui Arlauskis!


Hades.

Postări Recomandate

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, admite că Dan Petrescu se confruntă cu o problemă serioasă înaintea startului campionatului: omogenintatea grupului. Ardelenii au transferat o echipă întreagă în această vară, iar oficialul clujean a precizat că s-ar putea să mai vină jucători.

Mureşan a dezvăluit că transferul lui Arlauskis nu mai este de actualitate, iar Culio nu era o ţinţă pentru CFR. Argentinianul a reintrat pe radarul clujenilor în momentul în care aceştia urmăreau un alt fotbalist de la Mallorca.

"Au venit foarte mulţi jucători şi n-au venit în acelaşi timp. Unii au avut o perioadă de pauză mai lungă, alţii mai scurtă. Deja echipa se încheagă, mai sunt 9 zile şi sunt 9 zile foarte importante. Urmărindu-l pe Moutinho şi pe un alt jucător de la Mallorca, l-am remarcat pe Culio. Nu îl urmăream pe el, dar l-am remarcat pentru că juca foarte bine. Şi am zis să-l luăm înapoi dacă tot joacă foarte bine. Şi el s-a bucurat că s-a întors, ne-a zis că dacă nu exista CFR-ul nu exista nici Culio.

S-ar putea să mai vină jucători, mai simţim nevoia pe anumite posturi. Maximum 1-2, nu mulţi. Varianta Arlauskis a picat, am fost interesaţi de el în urmă cu o lună, dar el a aşteptat. Acum am găsit alt portar, avem trei portari buni", a declarat Iuliu Mureşan la ProSport LIVE.

Sursă : ProSport.Ro

 
 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.