Sari la conținut

MONGOLEZII SE CALIFICĂ ÎN ESL CHALLENGER JÖNKÖPING


jaxi_usp

Postări Recomandate

geVnTwsF5Mi3wPN87I-T63.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=ae5f3d65e04e7244e4a3b95415e67d07

 

 

         Cele două echipe în vogă din Asia continuă să facă progrese ca fiind cele de învins în regiune, deși încă o dată TheMongolz a fost cel care a ieșit în frunte împotriva lui Lynn Vision pentru a se califica la ESL Challenger Jönköping. Mongolienii s-au dublat după victoria recentă a PGL Major Copenhaga în fața prietenilor lor chinezi într-un meci care devine un clasic regional, deoarece cei doi s-au jucat acum de patru ori în acest an, mongolii ieșind ca învingători de fiecare dată. TheMongolz și-au dat cu pumnul biletului pentru Suedia, trecând pe calea grea, deoarece au fost uimiți de LYG în primul tur al grupului de dublă eliminație cu patru echipe din calificarea închisă. După ce au scos ATOX și s-au răzbunat pe LYG , au intrat împotriva lui Lynn Vision pentru toate bilele.

         Echipa chineză părea pregătită să-și ia prima hartă de pe TheMongolz în 2024, după prima repriză, o egalitate de 6-6 la alegerea Overpass, pe care a început-o pe partea de atac mai greu. Zhe "⁠Westmelon⁠" Niu și oamenii săi nu au reușit să-l închidă pe partea CT, în ciuda faptului că au adus un deficit de 8-11 la 11-11 înainte de a pierde ultimele două runde. Cele două echipe l-au ținut aproape și interesant în prima repriză a lui Ancient și au intrat din nou în repriză 6-6, dar TheMongolz a trecut din nou înainte, de data aceasta pe partea CT a alegerii hărții lor, pentru a revendica seria și locul. la ESL Challenger Jönköping.

         Garidmagnai „⁠bLitz⁠” Byambasuren și oamenii săi se vor alătura celor de la Falcons , ENCE și Complexity , care au trecut prin ESL Ranking, precum și Alliance , care a trecut prin calificarea open suedeză, la turneul din Suedia. Încă trei locuri pentru evenimentul de 100.000 USD din 14-16 iunie vor fi decise prin calificări în Europa, America de Nord și America de Sud.

 

        Lista de echipe pentru ESL Challenger Jönköping până acum este:

                Denmark Falcons
                Poland ENCE
                Mongolia TheMongolz

                United States Complexity
                Sweden Alliance

 

Lynn Vision VS TheMongolz

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.