Sari la conținut

Red Hydrogen: smartphone cu display “holographic” și preț de pornire de 1200$


*VALY*

Postări Recomandate

RED-Hydrogen-980x572-700x409.jpg

Poate că ați auzit de RED, compania ce produce camere video profesionale, destinate industriei cinematografice. Producătorul american și-a anunțat recent intrarea pe piața consumer, printr-un smartphone ce are un preț de pornire de 1195$.

RED Hydrogen promite să fie unul dintre cele mai inovatoare dispozitive mobile lansate pe piață în ultimii ani de zile. Nu vă gândiți însă că ne-au fost comunicate prea multe detalii de natură tehnică, așa cum se practică de regulă în industria smartphone-urilor. Compania mizează, în schimb, pe noutate. Hydrogen One aduce un display de tip “holographic”, capabil să afișeze conținut de tip RED Hydrogen 4-View, AR, VR și 3D, fără utilizarea unor ochelari dedicați. Nu știm exact cum funcționează această tehnologie sau cât de mult ne va ajuta aceasta în utilizarea de zi cu zi, însă, la prima vedere, conceptul pare a fi destul de interesant.

Din câte se pare, telefonului i se vor putea atașa diverse module și va putea fi utilizat ca display pentru camerele video RED. Design-ul este, fără doar și poate, unul nonconformist, iar pe partea de conectică ne alegem cu un port USB Type-C și cu un jack audio de 3.5 mm. Legat de performanțele audio, aflați că terminalul vine cu un DAC foarte performant, optimizat printr-un nou algoritm denumit H30 audio. În rest, nu cunoaștem alte detalii. Nici măcar cu ce procesor va fi echipat.

Versiunea din aluminiu a lui RED Hydrogen este listată la precomandă la prețul de 1.195$. Este disponibilă, de asemenea, și o variantă din titan, cu 400$ mai scumpă. Livrările vor fi onorate în Q1 2018.

sursa: arenait.net

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.