Sari la conținut

FLYQUEST SEMNEAZĂ LISTA FOSTEI OGARI


jaxi_usp

Postări Recomandate

LC8RUUf17Xa_Rs_uvOv4b1.png?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&q=75&w=800&s=9e0ef62545d4e30551acbe5882b74543

 

 

          Organizația nord-americană FlyQuest a anunțat semnarea fostei liste Greyhound , care au concurat recent ca Jeeves . Greyhound și-a încetat activitatea recent după eșecul de a se califica pentru PGL Major Copenhaga, echipa terminând în mod dezamăgitor pe locul trei la Asia RMR după înfrângeri în fața TheMongolz și Lynn Vision. 

          Semnarea listei Jeeves marchează prima incursiune a FlyQuest în Counter-Strike masculin, organizația a semnat cu fanii Impact FlyQuest RED în iunie anul trecut. Trupele lui Christopher "⁠dexter⁠" Nong vor fi încrezătoare că se vor califica pentru viitorul Major, după ce TheMongolz i-a adus Asiei un loc suplimentar la Shanghai, cu clasamentul lor în top 16 la Copenhaga. Cu toate acestea, președintele FlyQuest și CGO Christopher "PapaSmithy" Smith, care este australian, a respins ideea că semnarea este legată de numărul crescut de sloturi Major din regiune. „Pentru mine, Greyhound căzând în vremuri grele a servit ca o metaforă pentru starea actuală a scenei esport-urilor din Australia”, a spus el pentru HLTV. „Cu sprijinul editorilor la un nivel minim, posibilitatea de a stabili această listă pentru succes și de a acționa ca un punct de referință pentru cum poate arăta o echipă de sport de succes cu sediul în Australia este o misiune foarte personală pentru mine.

         „Această decizie nu se referă la cel mai bun punct de intrare în Counter-Strike sau la un joc cu sumă zero în jurul Majors, ci se referă la oferirea unei alte generații de fani australiani FPS cu o echipă pe care să o susțină în timp ce luptă pentru respect la nivel internațional.” Întrebată despre modul în care problemele de practică întâlnite adesea de părțile oceanice, Stephanie "⁠missharvey⁠" Harvey , responsabilul cultural al FlyQuest, a spus că organizația se angajează să ofere condițiile necesare pentru ca echipa să prospere.             

         „FlyQuest este hotărât să investească în creșterea echipei adăugând resurse echipei deja existente”, a declarat missharvey . „În timp ce un nou program al taberei de pregătire a UE este deja în lucru pentru următoarele câteva luni, recunoaștem, de asemenea, că ambele părți sunt necesare pentru a se uni pentru termenul limită pentru documentele IEM Chengdu. „Va trebui să ne cunoaștem un pic mai mult pentru a defini ce anume este nevoie de la FlyQuest și, de asemenea, pentru ca echipa să joace cel mai bine.

          Un lucru este sigur, vă puteți aștepta ca FlyQuest să susțină această nouă echipă cu același lucru. cantitatea de grijă pe care a acordat-o celorlalte divizii ale noastre”. Echipa australiană își va face prima apariție sub bannerul FlyQuest la IEM Chengdu pe 8 aprilie. Ei vor înfrunta Cloud9 în runda de deschidere a Grupei B, care include și FaZe , Astralis , Virtus.pro , Nemiga , Monte și Wildcard.

 

          FlyQuest sunt:

              Australia Christopher "⁠dexter⁠" Nong
              Australia Joshua "⁠INS⁠" Potter
              Australia Declan "⁠Vexite⁠" Portelli
              Australia Jay "⁠Liazz⁠" Tregillgas

              Australia Alistair "⁠aliStair⁠" Johnston     

 

              Mongolia Erdenetsogt "⁠erkaSt⁠" Gantulga (antrenor)

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.