Sari la conținut

PUBG: Battlegrounds va trece la Unreal Engine 5. Ce noutate majoră aduce acest upgrade


VLM

Postări Recomandate

pubg-battlegrounds-1vcf7-1024x576.jpg

Krafton a anunțat că încă foarte popularul joc PUBG: Battlegrounds va trece la Unreal Engine 5 pe parcursul anului 2024. Grație acestui upgrade de motor grafic, jocului îi vor fi adăugate medii înconjurătoare destructibile, fără a fi menționat însă dacă va fi introdus suport pentru subsistemele avansate ale Unreal Engine 5, precum Lumen sau Nanite.

Potrivit dezvoltatorilor, noile elemente destructibile de pe hărți vor adăuga o nouă doză dinamică de strategie și tactică meciurilor de PUBG. Jucătorii vor avea libertatea de a decide ce secțiuni de clădiri sau bariere să distrugă, deschizând astfel noi rute de atac sau securizând anumite arii. Toate aceste caracteristici noi vor sosi odată cu update-ul din aprilie 2024 al jocului, numeroase îmbunătățiri și extensii fiind planificate pentru viitorul apropiat.

De asemenea, jucătorii se vor putea aștepta la o serie de modificări și îmbunătățiri ale elementelor de gameplay din PUBG. La fiecare două luni, va avea loc câte o rebalansare a modurilor în care funcționează armele, pentru a întreține un ecosistem cât mai stabil și a oferi jucătorilor o doză mai mare de varietate. Dezvoltatorii își doresc să pună mai mult accent pe item-urile dedicate laturii de survival a jocului, dar și să rafineze și să extindă modurile de joc speciale pentru a oferi o experiență de joc mai accesibilă.

Noi sisteme de gameplay, precum și conținut nou aferent vor fi introduse treptat, fiind concepute pentru a crește nivelul de tensiune al meciurilor și pentru a oferi provocări noi. Sistemul echipă vs. echipă va permite jucătorilor sa colaboreze cu coechipierii pentru a obține un scor mai bun decât tabăra adversă, cu recompense special acordate pentru realizarea de team-winning streaks (victorii succesive obținute ca echipă).

Nu în ultimul rând, Krafton promite îmbunătățiri aduse sistemului de matchmaking din joc, precum și rutinelor anti-cheat utilizate în PUBG: Battlegrounds; acestea vor sosi odată cu trecerea jocului la Unreal Engine 5, mai târziu în cursul acestui an.

Sursa: Darkside of Gaming

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.