Sari la conținut

GAMESQUARE FINALIZEAZĂ ACHIZIȚIA FAZE


jaxi_usp

Postări Recomandate

 

MdGRl-Dv_mzpwBYhUT3n4M.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=/m.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=73de7cbcabef3894c808d3ba04988412

 

 

       GameSquare a anunțat că a finalizat fuziunea cu FaZe Clan. Acordul, evaluat la aproximativ 17 milioane de dolari, potrivit Bloomberg, poziționează GameSquare drept „una dintre cele mai mari organizații de jocuri și sporturi” din lume, pe baza „acoperii de audiență a companiei de un miliard”. După cum a fost anunțat în octombrie 2023, când s-a ajuns la un acord , fondatorii FaZe Richard "Banks" Bengtson, Thomas „Temperrr” Oliveira și Yousef "Apex" Abdelfattah se întorc în companie, care va funcționa ca o divizie independentă a GameSquare, la „conduce brandul și restabilește autenticitatea”.

      „În numele tuturor celor de la GameSquare și FaZe, suntem încântați să anunțăm încheierea cu succes a fuziunii noastre, marcând o piatră de hotar semnificativă în călătoria noastră de a revoluționa peisajul jocurilor și media”, a spus CEO-ul GameSquare, Justin Kenna.

„Această alianță strategică ne întărește poziția în industriile globale, amplifică capacitatea noastră de a conecta mărcile cu publicul de tineret evaziv și influent și deblochează și mai multe oportunități de a susține partenerii noștri cu tehnologie de ultimă oră.

      „Împreună, vom căuta să redefinim viitorul sporturilor și jocurilor de noroc prin valorificarea expertizei noastre combinate pentru a căuta oportunități de creștere și inovare. Angajamentul nostru rămâne neclintit, deoarece ne propunem să deschidem calea în modelarea intersecției în continuă evoluție a jocurilor, media și angajamentul de brand.”

       Anunțul pune capăt lunilor de speculații cu privire la viitorul FaZe după listarea sa publică dezastruoasă. Compania a devenit publică pe bursa Nasdaq în iulie 2022 printr-o fuziune a unei companii de achiziții cu scop special (SPAC), la o evaluare de 725 de milioane de dolari, dar prețul acțiunilor a scăzut rapid. Până în martie 2023, FaZe se tranzacționa la mai puțin de 0,50 USD pe acțiune, iar rapoartele au început să se scurgă în sensul că compania ia în considerare opțiunea de a deveni privat din nou.

       Inițial, acordul de fuziune a stârnit temeri în scena Counter-Strike cu privire la un conflict de interese, deoarece GameSquare deținea deja Complexity . Aceste îngrijorări au fost eliminate la începutul acestei luni, când GameSquare a anunțat vânzarea Complexity unui grup de investitori numit Global Esports Properties, condus de fondatorul organizației, Jason Lake, într-o afacere în valoare de 10,36 milioane de dolari.

 

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.