Sari la conținut

A FOST ANUNTATA CALIFICAREA LA CUPA MONDIALA ESPORTS CS2


jaxi_usp

Postări Recomandate

     

 

AJI4MmgpllEL0erh7HOzAZ.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&q=75&w=800&s=a8ec981b13fe427edc4a44af17949a01

 

 

        Organizatorii Cupei Mondiale Esports au anunțat mai multe detalii despre procesul de calificare la turneul Counter-Strike. Echipe din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Oceania și Arabia Saudită se vor putea califica la evenimentul saudit, succesorul Gamers8.

        Fiecare regiune va găzdui doar o singură calificare deschisă, cu două locuri în calificarea închisă la bătaie. Echipele calificate se vor alătura apoi celor două echipe invitate într-un grup de dublă eliminație, cel mai bun din trei, care va determina ca echipa să meargă la Riad în vară.

        Cupa Mondială Esports va include și invitații directe, potrivit site-ului oficial al evenimentului. Cu toate acestea, nu este clar în acest moment câte echipe vor participa la turneu sau câți bani vor fi pe linie. Evenimentul de anul trecut a avut o pungă cu premii de 1 milion de dolari și 16 echipe.

        Spirit a rezervat primul loc la Cupa Mondială Esports luna trecută, după ce a câștigat IEM Katowice. Campania câștigătoare a titlului echipei ruse le-a adus, de asemenea, invitații la IEM Köln și la finala mondială BLAST Premier.

 

Calificări deschise 

 16-17 aprilie

  - America de Nord

  - America de Sud

  - Asia

  - Arabia Saudită

 

 17-18 aprilie

  - Europa

  - Oceania

 

Calificări închise

  - 18-19 aprilie: America de Nord, America de Sud, Asia, Arabia Saudită

  - 19-20 aprilie: Europa, Oceania

 

        Anunțată în octombrie 2023 de Mohammed bin Salman bin Abdulaziz, prințul moștenitor și prim-ministru al Arabiei Saudite, Cupa Mondială Esports își propune să fie un eveniment esports anual cu mai multe titluri, oferind cel mai mare fond de premii din industrie. Nouă titluri au fost anunțate de la începutul anului, inclusiv Counter-Strike 2, DOTA 2, StarCraft II și Rainbow Six Siege.

        Evenimentul saudit va fi operat de Fundația Esports World Cup, o organizație non-profit susținută de guvern condusă de Ralf Reichert, care și-a părăsit rolul de președinte al grupului ESL FACEIT în octombrie 2023.

        Cupa Mondială Esports face parte din Saudi Vision 2030, un program guvernamental care își propune să diversifice economia regatului. Influența din ce în ce mai mare a Arabiei Saudite în industria esporturilor – așa cum este evidențiată de achiziția ESL Gaming și FACEIT de către Savvy Gaming Group, susținut de guvernul Arabiei Saudite – a stârnit îngrijorări din cauza istoricului țării de încălcări ale drepturilor omului.

 

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în A FOST ANUNTATA CALIFICAREA LA CUPA MONDIALA ESPORTS CS2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.