Jump to content

LIQUID A ANUNTAT CA DAMIAN „⁠DAPS⁠” STEELE IL VA INLOCUI PE ROBERT „⁠PATSI” ISYANOV IN DESCHIDEREA SEZONULUI 18 AL ESL PRO IMPOTRIVA ECHIPEI VIRTUS.PRO


jaxi_usp

Recommended Posts

                                                                                 b6E8iiGiZhnPWuVDcg47c5.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=dc7844c50f59e39fa77ac2df697544bf

 

 

 

       Liquid a anunțat că Damian „⁠daps⁠” Steele îl va înlocui pe Robert „⁠Patsi⁠” Isyanov în deschiderea sezonului 18 al ESL Pro League împotriva Virtus.pro, confirmând un raport anterior al Dust2.us. Organizația nord-americană a mai indicat că Patsi se așteaptă să se alăture echipei pentru meciurile ulterioare din Malta, în așteptarea „alți factori”. Patsi va rata primul meci al lui Liquid din cauza complicațiilor legate de viză, deoarece pușcașul rus s-a confruntat cu restricții de călătorie în Malta din cauza întârzierilor extinse în obținerea vizei pentru SUA.

        Daps aduce o mulțime de experiență de joc echipei, în ciuda absenței sale de pe server în ultimul an și jumătate. Tânărul de 30 de ani a jucat în două majore și este cel mai cunoscut pentru perioada în care a fost IGL al NRG, cu care a câștigat cs_summit 3 și IEM Shanghai 2018.

 

Liquid va juca meciul împotriva Virtus.pro cu următoarea echipă:

 

Canada Keith "⁠NAF⁠" Markovic
United States Josh "⁠oSee⁠" Ohm
Latvia Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis
Bulgaria Aleks "⁠Rainwaker⁠" Petrov
Canada Damian "⁠daps⁠" Steele

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.