Sari la conținut

LYNN VISION SI 5YCLONE S-AU CALIFICAT LA CS:GO ASIA CHAMPIONSHIPS


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                    c28KCKeUs0JyW2lu5EkRH8.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=c5b02ae9bc982ab455b07a4066a9ce10

 

 

 

             Lynn Vision și 5yclone s-au calificat la CS:GO Asia Championships după ce au ajuns în marea finală a Perfect World Arena Premier League Sezonul 5. Cele două echipe chineze se vor alătura unora dintre cele mai bune din lume la turneul lor de acasă, inclusiv G2, ENCE, FaZe, MOUZ și Liquid, care au acceptat anterior o invitație pentru a concura la Shanghai.

 

Lista participanților la CS:GO Asia Championships:

 

EuropeG2
EuropeENCE
EuropeFaZE
EuropeMOUZ

EuropeLIQUID
China5yclone
ChinaLynn Vision
 

            Cel de-al cincilea sezon al Perfect World Arena Premier League a avut loc în ultimele cinci zile și s-a lăudat cu opt dintre cele mai bune echipe din Asia. TheMongolz fusese favorizat să meargă până la capăt și să obțină unul dintre cele două locuri oferite la CS:GO Asia Championships, dar nu au reușit să treacă de sferturile de finală după înfrângeri înguste în fața Lynn Vision și Wings Up.

            Lynn Vision și 5yclone au dominat competiția și continuă să se impună ca cele mai mari forțe din Asia în afara echipei mongole, ambele fiind pregătite să joace în ESL Pro League Sezonul 18, iar prima și la IEM Sydney.

 

Cele două echipe vor juca duminică pentru titlul celui de-al cincilea sezon și premiul pentru primul loc de ~16.000 USD:

 

 ⇨ Perfect World Arena Premier League Season 5

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.