Sari la conținut

BLADE: „ESTE O DIFERENȚĂ EVIDENTĂ DE NIVEL CU OPONENTII NOȘTRI, DAR ESTE ȘI O ANUMITĂ PARITATE”


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                       um-KX0dVM2HG65dzTkdub9.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=7d21c3c49f6b6be06a052bd0f276a8d7

 

 

 

         Un nor de îndoială îi înconjoară pe Movistar Riders în timp ce se îndreaptă spre a patra lor ESL Pro League. Privind în urmă, a mers în ambele sensuri pentru jineți la acest eveniment. Odată au ajuns în sferturile de finală nu cu mult înainte de a atinge apogeul maxim cu Alvaro "⁠SunPayus⁠" Garcia, dar au ieșit și ultimii fără victorii când starul lor strălucitor a părăsit echipa în sezonul următor. Încă o dată, partea lui Galder „⁠bladE⁠” Barcena este una greu de măsurat. Cunoscuți că se luptă online, Riders au dovedit că performanțele lor LAN pot fi mult mai puternice atunci când trag cu toate cilindrii. Dovada nu este mai departe de martie, când, într-un moment în care echipa se lupta, ei încă au reușit să ia acasă argintărie la ESL Challengers Melbourne împotriva tuturor pronelor. Pentru început, ei nici măcar nu ar fi trebuit să participe la evenimentul Down Under.

         Pe locul 71 în lume, Riders sunt departe de Cenușăreasa care au fost cândva. Scufundarea lor în topuri vine după ce au avut un record de pierderi de luni de zile, care a culminat cu două schimbări în afara sezonului. Prima modificare a fost eliminarea lui Pere „⁠sausol⁠” Solsona Saumell, care a fost înlocuită de veteranul portughez Tiago „⁠JUST⁠” Moura. Al doilea a fost să-l pună pe bancă pe jucătorul de suport David "⁠dav1g⁠" Granado Bermudo, ultimul membru al trio-ului Iberian Family care i-a ajutat să pună Riders pe harta internațională, în favoarea viitorului Adam "⁠adamS⁠ „Marian, care a fost și el însuși un fost jucător al Familiei Iberice.

         Mișcările pe lista au fost o reacție directă la rezultatele proaste ale echipei, care în general au apărut online și au fost, de asemenea, parțial alimentate de dinamica fondului de talente aproape steril din Spania. De fapt, niciunul dintre cei doi jucători nu este spaniol. În cazul lui adamS, el a crescut în țară, unde și-a dezvoltat cariera înainte de a se muta la Nexus, în timp ce JUST sa alăturat Riders dintr-o scenă care are o istorie mult împărtășită cu vecinul său iberic.

         „Personal, JUST este un jucător care mi-a plăcut foarte mult, la fel ca și Alex și Mopoz”, a spus antrenorul bladE pentru HLTV într-un interviu online în timpul zilei EPL media. Așadar, au profitat de ocazia de a-l semna după ce a fost pus pe bancă în partea de sus a țării sale, SAW, o echipă pentru care își desfășurase meseria încă de la înființare. Nerăbdarea lui JUST de a juca pentru Riders și relația bună dintre cele două organizații iberice, care au făcut să găsească un punct comun pentru a stabili transferul, au pecetluit mutarea.

 

 

                                                        GOVFUFwJe0GS_0CTI_yqwB.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=838ae6c0322327ac978e6ece2472d50a

 

 

           Decizia de a aduce pe AdamS a fost una care a fost parțial concepută în back office-ul lui Riders. „Contractul lui expira în august și avea să vină cu un transfer gratuit, asta a făcut totul mai ușor”, spune bladE. „Nu a fost doar o decizie de antrenor, a venit și din partea organizației”. Nationala romana afisase un rating de 1,09 cu Nexus in prima jumatate a anului si era de mult timp favorita fanilor. Momentul, însă, nu a fost cel mai bun. Rideții au planificat și au executat un bootcamp pre-sezon înainte ca transferul să fie finalizat.

          „Ne-ar fi plăcut să fie diferit”, recunoaște bladE. „Nu în ceea ce privește bootcamp-ul de la sfârșitul verii, ceea ce am fi făcut oricum, dar poate să mutăm datele”. În cele din urmă, semnarea trebuia să se întâmple, iar comandantul este fericit că nu a blocat.

„Ceea ce m-a învățat timpul despre modificările listei este că ar trebui să le faci cât mai curând posibil, pentru că dacă continui să amâni, pur și simplu se va înrăutăți”, adaugă el. „Schimbările sunt un risc, adaptarea este un risc, dar am crezut că este necesar pentru că opțiunile erau acolo și trebuia doar să o facem”.

Riderii au doar 11 hărți înregistrate până acum în acest sezon și sunt evidente durerile de creștere. „Știam că dacă AdamS a intrat în echipă, cu jucătorii pe care îi avem deja, va trebui să joace niște roluri și poziții noi”, comentează bladE când a fost întrebat despre adaptare.

           „Rolurile pe care ar trebui să le joace sunt ceva despre care am vrut să vorbesc cu el și l-am întrebat dacă crede că va fi capabil să o facă. Îl înlocuiește pe dav1g, care a fost un jucător care a deschis harta și ne-a oferit multe de posibilități în runde.A fost foarte activ și muncitor din greu, așa că am vrut să mă asigur că persoana care a ocupat acea poziție nu numai că va avea un set de abilități mai bune, ci ar putea să se adapteze și să evolueze.

           „Dav1g i-a luat ceva timp să învețe acel rol și știm că va dura și lui AdamS ceva timp, dar întâlnirile pe care le-am avut cu el au fost toate foarte pozitive. Am încercat să fiu cât mai clar cu privire la ceea ce aș cere de la el. și a avut un rânjet uriaș în tot timpul în care am discutat despre rolurile, pozițiile sale și așa mai departe.

           „E încă un jucător care are nevoie de timp să se dezvolte din puținul pe care l-am văzut până acum, dar are mult mai mult potențial decât ceea ce făcea până acum și cred că se află într-un mediu în care poate crește. Am arătat asta în trecut cu alți jucători și această oportunitate este foarte bună pentru el acum".

Movistar Riders se află la o răscruce cunoscută. Extrasezonurile au fost deseori tulburi, fie pentru că nu au urmat rezultatele și a fost nevoie de schimbări sau, în cazul SunPayus, pentru că un jucător a fost cumpărat de o echipă mai bună. bladE consideră că această iterație a echipei este încă în versiune beta.

           „Echipa nu a fost testată, nu vă pot spune mai mult decât atât”, spune tânărul de 36 de ani. "Băieții noi încă învață să lucreze cu grupul, să trăiască în cadrul grupului. În cazul lui AdamS, el călătorește pentru prima dată la un Big Event, așa că să sperăm că asta îi va oferi și mai multă putere și entuziasm".

            În ciuda perspectivelor sumbre pe hârtie, antrenorul veteran are încredere în șansele echipei sale pe LAN. Credința este de înțeles, recordul online al hărții Riders din 2023, care este în prezent 21-44, urcă până la 18-13 la evenimentele offline. Totuși, nu există așteptări pentru spanioli la Pro League. „Este ceva ce am spus la multe turnee, deși nu ne place să spunem, că venim fără așteptări”, spune bladE. „Dar înțelegem punctul în care ne aflăm, cine suntem, care sunt obiectivele noastre realiste, care sunt obiectivele noastre mai ambițioase și care este drumul pe care trebuie să-l urmăm”.

            În Malta, datoria de a purta încărcătura va fi pe umerii jucătorilor mai experimentați. „Odată ce ați încercat caviarul, doriți caviar în fiecare zi”, spune bladE. „Așa vor jucătorii, unde vor să joace, mai ales alex și mopoz. DOAR că și el aproape că a făcut Major, a jucat la ultimele RMR și la ultima Pro League. Nu a ajuns la aceleași înălțimi ca noi, dar are și experiență în joc la acest nivel.

 

 

                                                      2NMw2TJG9384a4HnhPVZ1W.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=60b8b3b805d940bf5f5a7f9e8d497df4

 

 

           „Aici ne dorim să fim tot timpul. Acolo găsesc cea mai bună versiune a jucătorilor mei, unde le pot vedea ambiția. Îl văd pe Alex devenind un lider incredibil, mopoz este mai fericit și mai mult un impuls moral pentru colegii lui de echipă când joacă aici. Puteți vedea acea scânteie, care este cea care ne ajută să gestionăm anumite situații când suntem pe LAN și cred că asta este cheia. Este important ca cei dintre noi cu mai multă experiență să devină elementele cheie".

ESL Pro League, care este adesea unul dintre evenimentele de început ale sezonului, a fost oarecum un punct de vedere pentru Movistar Riders în trecut. Și-au câștigat grupa cu un record de 5-0 când erau în creștere în 2022 și au ieșit ultimii, 0-5, în timp ce se confruntau cu consecințele pierderii vedetei lor AWPer, SunPayus, în fața ENCE.

           „Aceasta este a patra noastră Pro League și am avut același sentiment de fiecare dată, nu este diferit”, spune bladE. „Este o diferență evidentă de nivel cu adversarii noștri, dar există și o anumită paritate. Nu știu sigur de ce, dar chiar așa văd. Cred că avem o șansă.

„Ajută și formatul”, continuă el. "Nu contează atât de mult în ce parte a categoriei te afli, ai trei vieți. Nimeni nu își poate permite să se încurce, dar, în același timp, mai ai niște șanse să reușești. Este o săptămână intensă. până ne facem bagajele și ne întoarcem acasă, așa că trebuie doar să jucăm din greu. Asta era mentalitatea noastră atât când mergeam cu 5-0 în grupe, cât și când ieșeam cu 0-5".

Prima pentru echipa spaniolă va fi FURIA, o echipă care trece printr-o transformare proprie de când i-a adus pe Gabriel „⁠FalleN⁠” Toledo și Marcelo „⁠chelo⁠” Cespedes în extrasezon. Este, de asemenea, o echipă cu care Riders a pierdut în ultimele două Ligi Pro și una pe care nu au învins-o niciodată.

           „Acum îi văd jucând în moduri diferite”, spune bladE despre cercetarea sa recentă. "Aproape ca și cum ar exista viziuni diferite în echipă." Această incertitudine împinge partea spaniolă să privească în interior, dar chiar și în fața unei anumite necunoscute, există unele lucruri de care nu vor fi surprinși.

           „Știm cu ce s-ar putea confrunta, fie că este vorba de artă care joacă pentru spațiu sau KSCERATO care aduce numere mari”, conchide bladE. „Deja ne bazăm pe asta, așa că este timpul să ne punem cărțile pe masă și să ieșim cu tot ce avem”.

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.