Sari la conținut

ACTIUNILE LUI NAFANY CA IGL AU FLUCTUAT FOARTE MULT IN ULTIMII CATIVA ANI


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                          dP8CEl9TMvIdIA5h03ytYg.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=0e95fd1d1f0ab012b634a4bb48d571b7

 

 

 

                 Acțiunile lui nafany ca IGL au fluctuat foarte mult în ultimii câțiva ani, maximele zilelor sale Gambit contrastând cu minimele din ultimele sale zile în Cloud9. Tânărul de 22 de ani s-a trezit în afara echipei în extrasezon, deoarece organizația i-a semnat pe Denis „⁠electroNic⁠” Sharipov și Ilya „⁠Perfecto⁠” Zalutskiy de la Natus Vincere. El a condus nucleul echipei din 2019, iar longevitatea a afectat echipă, potrivit tânărului IGL. „Am fost împreună de mult timp și ne-am săturat puțin unul de celălalt, după părerea mea. Am văzut ce a spus Hobbit și el crede, cel puțin, se pare că problema era pe mine. Dar, în general, cred că timpul a spus. pentru noi că trebuie să facem niște schimbări mai mari în cea mai mare parte a echipei”, a spus el pentru HLTV la Belgrad. „Este evident că trei jucători construiau echipa și luau cele mai multe decizii în afara staff-ului de antrenori. Am fost mai ales eu, sh1ro și Hobbit, pentru că avem cele mai puternice voci și a fost destul de corect ca unul dintre noi să plece și eram eu. Așa că eram pregătit pentru asta și poate chiar mulțumit de el, pentru că este un nou început pentru mine, pare a fi un început foarte bun, de fapt. Dar, în general, așa cum am spus, a fost doar o chestiune de timp ca noi a trebuit să facă schimbări foarte puternice”. Acum, Nafany s-a trezit într-o echipă nouă aproape imediat după ce a fost pus pe bancă de Cloud9, în timp ce a semnat pentru BetBoom și a adunat o echipă de jucători aleși de mână. „BetBoom m-a contactat și m-au întrebat dacă vreau să încerc și să construiesc ceva nou. Mi-au dat ocazia să decid ce jucători vreau să văd în această echipă și ce personal de antrenori, ei [organizația] cred cu adevărat în mine." a început să descrie procesul. Libertatea pe care a obținut-o de la BetBoom i-a permis să facă mișcări rapide pe piață. „I-am scris instantaneu lui KaiR0N- și zorte că vreau să joc cu ei după câteva zile. I-am spus și lui BetBoom că vreau neapărat să încerc să joc cu s1ren, dar problema era că el avea contract cu Spirit și organizațiile au trebuit să convină asupra unei achiziții”. „Ultimul jucător a fost danistzz și mi-a fost cam greu să decid cine va fi piesa finală. Vorbeam mult cu zorte și KaiR0N-, dar decizia finală a fost asupra mea și am crezut doar în el și se pare că este un jucător cu adevărat promițător. Poate că are unele probleme cu comunicarea în joc sau cu înțelegerea jocului, dar din nou, este destul de verde. Nu știe multe și învață foarte repede".

              Negocierile între organizațiile CSI sunt adesea imposibile, dar BetBoom a reușit să treacă peste linie. Nu s-a întâmplat bine, adaugă nafany. „Nici nu am putut să exersăm înainte de a semna un contract la BetBoom". Echipa lui tocmai și-a atins prima calificare pentru un Big Event în IEM Sydney cu doar câteva clipe înainte de interviu, iar Nafany nu și-a putut ascunde fericirea. „De fapt, este un sentiment foarte frumos pentru că am pierdut doar două turnee de primul nivel, pentru că din câte îmi amintesc, Cloud9 a jucat doar Cologne și Gamers8". „Nu mă așteptam să fie atât de repede, mă așteptam să avem nevoie de cel puțin jumătate de an pentru a ne găsi jocul. Așa că, în general, sunt destul de fericit că îi am pe toți în această echipă. Trebuie să menționez și că noi a făcut-o fără niciun analist, fără niciun antrenor, fără niciun manager”.

                Lipsa personalului de antrenori este pe cale să se schimbe, însă, nafany spune că și-a dat deja părerea asupra deciziei. "Căutăm un antrenor cu experiență în CSI. Avem puține idei, dar din nou, este în mare parte din organizația noastră. Tocmai le-am spus ceva despre cine ne poate ajuta și cine nu se va potrivi. Așa că este doar o chestiune de timp înainte vom găsi omul potrivit pentru noi". IGL rus s-a regăsit și el în unele argumente pe Twitter recent, dar insistă că ia comentariile cu sâmbure de sare. „De fapt, nu-mi pasă”, a început el râzând. „Dacă oamenii spun ceva rău despre mine, uneori este adevărat, alteori nu.

                „De exemplu, am văzut că mulți oameni spun că groove-ul a apelat în era online. Și de fapt este destul de ciudat pentru că ei nici măcar nu aud TeamSpeak, iar eu am fost acolo. Unele lucruri la care el a ajutat, dar este așa cum un antrenor ar trebui să funcționeze, nu? Am sunat de cele mai multe ori și este destul de amuzant să văd oameni spunând că sunt un IGL prost pentru că Groove suna online și că am sunat mult mai rău pe LAN. Dar, de fapt, dacă te uiți la în primul nostru an pe LAN, nu am fost atât de rău, de fapt am fost destul de bun", și-a încheiat el în apărarea.

Un nafany plin de energie a încheiat apoi interviul oferind echipei sale și mai multe laude. „Cred că în această listă vom juca doar cum vrem și vom face ce vrem, și nu ne pasă naibii de ceea ce spun cei care urăsc. Și, după cum văd, toată lumea din această listă chiar vrea să muncească, Nu am jucători care sunt aici doar pentru salariu. Și este foarte important pentru mine să știu că toată lumea vrea să fie mai bună".

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.