Sari la conținut

BETBOOM S-A CALIFICAT PENTRU PRIMUL LOR EVENIMENT NOTABIL LAN


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                 xS6W8ClU7bh9Co3ugE6YMs.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=389c8316f1b0bdf5b82cec9e3ebb3e43

 

 

 

BetBoom s-a calificat pentru primul lor eveniment notabil LAN de când echipa a fost formată în urmă cu o lună, luând o victorie cu 2-1 în fața 9INE pentru a-și asigura un loc IEM Sydney. Formația condusă de Vladislav „⁠nafany⁠” Gorșkov a trebuit să-și revină după ce și-a irosit propria hărți alegere Ancient (14-16), făcând acest lucru cu victorii convingătoare pe Mirage (16-7) și Anubis (16-11). 9INE a făcut o alegere bizară în dreptul de veto, selectând Mirage, una dintre cele mai bune hărți ale BetBoom, în locul Nuke, o hartă pe care partea rusă s-a luptat. Polonezii au fost pedepsiți rău pentru greșeala lor, trecându-se complet depășiți pe Mirage, într-o serie pe care ar fi putut câștiga cu 2-0 dacă ar fi fost diferit.

 

 

                                                                                                                                                                           

                                                                                       BetBoom VS 9INE

 

Luând victoria asupra 9INE, BetBoom a completat o cursă puternică de calificare pentru IEM Sydney, după ce a învins deja Ninja în pijama și OG mai devreme în calificare. Apeks s-a dovedit prea puternic pentru ruși în semifinalele superioare, dar a fost o serie destul de apropiată care a ilustrat potențialul BetBoom. Danil „⁠danistzz⁠” Roslyakov (evaluare 1,16 pe 12 hărți), Pavel „⁠s1ren⁠” Ogloblin (evaluare 1,20) și Aleksandr „⁠zorte⁠” Zagodyrenko (evaluare 1,16) au fost principalii jucători pentru Bet AleksandrBoom pe tot parcursul lor, dar „⁠KaiR0N-⁠” Anashkin (evaluare 1,09) a oferit și o mulțime de putere de fragmentare. După ce au câștigat trei victorii asupra echipelor din și în jurul primelor 20 în timpul acestei calificări, nafany și co. par destinate să fie o perspectivă amenințătoare chiar la IEM Sydney.

 

  ⇨ IEM Sydney 2023 Europe Closed Qualifier

 

Lista de echipe pentru IEM Sydney se apropie acum de finalizare, cu un singur loc fiecare rămas pentru a fi revendicat prin calificările închise din America de Nord și Asia. Prima calificare este programată să se încheie pe 26 august, în timp ce cea din urmă va fi încheiată în curând.

 

Lista actuală de echipe pentru IEM Sydney este următoarea:

 

EuropeVitality
EuropeENCE
EuropeG2
EuropeFaZe
EuropeGamerLegion
RussiaCloud9
EuropeNatus Vincere
RussiaBetBoom

EuropeMOUZ
UkraineMonte
EuropeApeks
Europefnatic
AustraliaGrayhound
AustraliaVERTEX
North AmericaNA qualifier
AsiaAsia qualifier

 

 

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.