Sari la conținut

CYNIC REVENIRE LA ECHIPA NOUNS


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                       iNfmqaRbMz1NyXhLcMNELr.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=5b4d09960be239719d990b0738a591f0

 

 

 

Nouns și-au completat lista cu re-adăugarea lui David „⁠cinic⁠” Polster. Tânărul de 23 de ani a mai jucat pentru organizație timp de nouă luni înainte de a fi eliminat după IEM Dallas și înlocuit de Bobby „⁠stamina⁠” Eitrem, iar acum revine la echipă în locul jucătorului care i-a luat locul. Cynic a fost un membru fondator al echipei originale CS:GO a lui Nouns, echipa obținând succes în competițiile online și calificându-se pentru o mână de evenimente offline, inclusiv RMR-urile Americii pentru IEM Rio Major și BLAST.tv Paris Major. El și-a asumat sarcinile AWP și de conducere în joc pentru echipă în ultimele luni ale mandatului său, preluând-o pe cea din urmă după prima plecare a rezistenței din listă, dar de data aceasta se va ocupa de Big Green doar cu Carson "⁠nosraC⁠" O'Reilly a predat în schimb sarcini de conducere. Tânărul de 23 de ani a avut o medie de 1,14 pe 241 de hărți cu substantive, un număr care a scăzut la 1,00 pe 21 de hărți pe LAN și un nivel scăzut în carieră de 0,59 pe trei hărți la IEM Dallas. Cynic va reveni pe serverul pentru Nouns joi, în timp ce înfruntă M80 în meciul de deschidere al meciului de calificare închis la IEM Sydney, America de Nord, care include un grup de patru echipe, cu dublă eliminație, cu un loc la IEM Sydney pe linie.

 

Echipa Nouns sunt din nou:

 

United StatesBrendan "⁠Bwills⁠" Williams
United StatesCarson "⁠nosraC⁠" O'Reilly
United StatesChristopher "⁠cJ⁠" Jones
MexicoEdgar "⁠MarKE⁠" Maldonado
United StatesDavid "⁠cynic⁠" Polster

 

CanadaKory "⁠SEMPHIS⁠" Friesen (coach)

 

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.