Sari la conținut

ASTRALIS, FURIA HEADLINE PINNACLE CUP V PLAYOFF-URILE. CUM SE VA DESFASURA, PROGRAMUL ?


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                   YpUWDLMcls0zolDfbvzocV.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=a044e2fc315f100b1d3596dd460810ba

 

 

 

S-a stabilit intervalul pentru playoff-urile Pinnacle Cup V, cu 12 echipe – împărțite între patru invitate și opt echipe care au trecut prin faza grupelor – programate să lupte prin etapa a treia și ultima a evenimentului online din 21-26 august pentru o șansă de a câștiga partea leului din fondul de premii de 50.000 de dolari. Astralis, Monte, FURIA și Bad News Eagles sunt cele patru echipe care au acceptat invitații la playoff și își vor începe ulterior cursele prin partea finală a turneului din sferturile de finală. OG este prima listă a echipelor care au câștigat cu succes un loc în playoff din faza grupelor. Lista europeană, care se află pe locul 24 în clasamentul mondial, a înregistrat un record de 3-1 pentru a câștiga un loc în etapa finală, înregistrând victorii asupra IKLA UA și los kogutos, în timp ce a primit o victorie implicită în fața lui Spirit, care s-a retras din concurs. Spionajul, cu fostul Astralis AWPer Philip "⁠Lucky⁠" Ewald, a fost una dintre cele două echipe care au mers cu 3-0 în faza grupelor alături de ECSTATIC. Lista daneză a înregistrat un record impecabil cu victorii în fața lui Sampi, Aurora și los kogutos, pe cei din urmă pe care îi vor juca în meciul din runda de deschidere. Alte echipe notabile care vor apărea în playoff-urile Pinnacle Cup V după navigarea în faza grupelor sunt EYEBALLERS, care recent a anunțat semnarea lui Ludvig "⁠HEAP⁠" Alonso ca înlocuitor permanent pentru Robin "⁠flusha⁠" Rönnquist, acum retras și 00NATION, care și-a dezvăluit recent noua listă europeană cu Florian „⁠syrsoN⁠” Rische și Jon „⁠JDC⁠” de Castro. 

 

Programul play-off-ului este următorul:

 

⇨ Primele meciuri de playoff

⇨ Sferturi de finală

⇨ Semifinale

⇨ Marea finală

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • jaxi_usp a schimbat titlul în ASTRALIS, FURIA HEADLINE PINNACLE CUP V PLAYOFF-URILE. CUM SE VA DESFASURA, PROGRAMUL ?
  • jaxi_usp a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.