Sari la conținut

FLAMEZ STRALUCESTE CAND ECHIPA VITALITY CASTIGA MECIUL CU NAVI


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                   z4SH-SwbfQtcaycmfYBf8o.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=473&q=75&w=800&s=e835316518d755b01f8a6bcaf85f390d

 

 

 

Vitality a avansat în semifinale la Gamers8 cu o victorie declarativă asupra lui Natus Vincere în primul sfert de finală al turneului cu eliminare simplă. Ei trec să joace sâmbătă cu câștigătorul sfertului de finală G2-Virtus.pro. Cel mai nou membru al lor, Shahar „⁠flameZ⁠” Shushan, a strălucit în întreaga serie unilaterală. A început cu o înfrângere cu 16-2 a lui Mirage, unde tânărul de 20 de ani și compatriotul său, Lotan „⁠Spinx⁠” Giladi, au acumulat 30 de lovituri combinate în doar primele 11 runde în drumul către o repriză defensivă superbă. "Eu și prietenul meu israelian, am jucat nebun pe Mirage. Am simțit că, indiferent ce am făcut, am știut întotdeauna cum să reacționăm", a spus Spinx despre performanța lui și a coechipierului său pe harta de deschidere într-un interviu de după meci. A urmat o afacere mai strâns contestată pe Nuke, unde nimic nu a putut separa cele două echipe până când flameZ a spart economia NAVI în runda a 20-a cu un flanc bine cronometrat și cu ajutorul amortizorului păstrându-și poziția necunoscută. După aceasta, el și Emil „⁠Magisk⁠” Reif au făcut triple solo cruciale în apărarea celor două site-uri pentru a acumula impulsul necesar pentru a încheia seria într-un mod relativ confortabil la 16-11, 2-0. Echipa a jucat la turneu fără Danny "⁠zonic⁠" Sørensen în spatele lor, dar s-a confruntat cu puține probleme până acum, după ce a câștigat anterior o altă victorie fulgerătoare în meciul de deschidere din optimile de finală împotriva MIBR. "Bineînțeles că ne este dor de Zonic, dar cred că MaT face o treabă grozavă. Am mai spus că toți jucătorii ar trebui să dea mai mult, uneori, dacă avem nevoie de un timeout tactic, nu este doar treaba lui Zonic, și jucătorii o pot face. jucătorii sunt gata să facă un pas”, a spus Spinx pe această temă. 

 

 

 

                                                                                                                                                                                              

                                                                                                       Vitality VS Natus Vincere

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.