Sari la conținut

VITALITY BULLY MIBR, PRIN SFERTURI DE FINALA DE LA GAMERS8


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                  mhqgm-8nRVgBVqEQ76CeE9.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=8df391529d2f179ef4bbccd8a78e0044

 

 

 

 

Vitality a ajuns în sferturile de finală Gamers8 după ce a învins MIBR într-o serie de două hărți, eliminând brazilienii după o victorie cu 16-7 pe Anubis, înainte de a se dubla cu o victorie confortabilă cu 16-8 pe Inferno. Vitality a făcut călătoria la Riad fără Danny "⁠zonic⁠" Sørensen, dar pierderea antrenorului lor pare să fi făcut puține pagube, deoarece campionii majori de la BLAST.tv Paris au valsat spre victorie într-o performanță dominantă din primul tur. Echipa franco-israeliană se va gândi acum la următorul lor meci în spectacolul cu eliminație simplă din Arabia Saudită, Vitality se va înfrunta joi de la ora 21:00 cu câștigătorul seriei dintre FURIA și Natus Vincere. „Scopul nostru pentru turneu este să [avem mai multă] bucurie, deoarece nu avem zonic în spate, așa că încercăm să avem mai multă responsabilitate”, a început ZywOo într-un interviu post-meci în flux, atingând atitudinea echipei fără Skipper danez alături de ei. "Încercăm să avem mai multă bucurie și să ne distrăm, știm că MIBR poate fi periculos, așa că am încercat să ne jucăm jocul și asta s-a întâmplat. "Am încercat să nu ne gândim că nu avem zonic în spatele nostru. Am avut doar o săptămână de antrenament cu flameZ, așa că am încercat să facem lucruri noi, să încercăm să vorbim mai mult și să încercăm să adăugăm energie nouă", a conchis francezul. Seria obligatorie a început pe Anubis, alegerea MIBR, și în timp ce Vitality a început inițial puternic cu o parte proactivă de CT, brazilienii au reușit să facă un hat-trick de runde împreună spre sfârșitul reprizei de deschidere, pentru a ajunge doar cu unul. rotund la schimbul lateral. De acolo, totuși, Vitality a făcut un pas, lista condusă de Dan „⁠apEX⁠” Madesclaire arătând ca o echipă complet diferită, în timp ce au spart locurile cu bombe și au alergat cu ușurință inelele în jurul inamicilor lor. Cu doar rezistența simbolică a brazilienii, nu a durat mult până când Vitality a trecut la toate cele opt runde oferite pentru a fura alegerea lui MIBR, 16-7, și a trimite seria la alegerea lor, Inferno. Inferno a fost la fel de unilateral, Vitality și-a justificat devreme alegerea hărții prin acumularea unui scor important de 11-4 până la sfârșitul efortului din partea T, o serie de gheare ajutându-i să-i țină pe brazilieni ferm sub apă la jumătatea hărții. MIBR a dat semne de viață odată ce le-a venit rândul să atace, dar în cele din urmă scorul dezechilibrat s-a dovedit un obstacol prea abrupt pentru a depăși, Vitality afișând foarte importantă runda a 16-a pe tablă, în ciuda faptului că a cumpărat mishmash a unui AWP flancat de pistoale.

 

 

 

                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                                  MIBR VS Vitality

 

 

                                                                                                                                                                                                 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.