Sari la conținut

GAMERLEGION TRIUMF PENTRU A ELIMINA APEKS DE LA GAMERS8


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                           xVXJAHsX2pYeOZ2JFz1_gr.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=2245bc24e15a1b532bc1ce7da402acf0

 

 

 

GamerLegion a avansat în runda următoare a Gamers8 datorită unei victorii cu 2-0 asupra lui Apeks, obținând o victorie îngustă pe Mirage (22-20) înainte de a încheia înțelegerea cu Overpass (16-13). Seria a fost o luptă grea, în special pe Mirage, unde rezultatul ar fi putut merge în orice direcție. În cele din urmă, GamerLegion a fost mai bun ca unitate, apărând eforturile monstruoase ale lui Aleksandar „⁠CacaNito⁠” Kjulukoski și Tim „⁠nawwk⁠” Jonasson de pe fiecare hartă pentru a se asigura că au ieșit învingători. Sanzhar „⁠neaLaN⁠” Iskhakov și Isak „⁠isak⁠” Fahlén merită un credit special pentru randamentul lor ridicat de fragmentare în întreaga serie. GamerLegion va înfrunta câștigătorul Heroic vs Falcons în sferturile de finală, în timp ce Apeks sunt eliminați din turneu. Seria a început pe Mirage, alegerea hărții lui Apeks, care a fost o luptă cu pumnii de la bun început. Echipele au schimbat șiruri de runde înainte și înapoi, niciuna dintre echipe nu a putut să-și afirme controlul asupra hărții. Adesea, rundele se reduceau la gheare, iar momentele individuale de strălucire abundau. CacaNito a fost esențial în menținerea lui Apeks pe hartă, dar în cele din urmă GamerLegion a avut mai multă putere de foc în general și a încheiat afacerea 22-20 în duble prelungiri. Apoi a urmat Overpass, iar Apeks a început perfect după ce și-au pierdut propria hartă. Joakim "⁠jkaem⁠" Myrbostad a produs un 4k frumos cu USP pentru a începe lucrurile, iar el și nawwk s-au combinat excelent cu agresivitatea lor în băi pentru a-i ajuta pe Apeks să ajungă la un avantaj de 11-4. Rolurile s-au inversat complet în a doua perioadă, GamerLegion afișând o apărare dominantă, mulțumită în mare măsură lui neaLaN. În timp ce IGL a făcut o mulțime de jocuri individuale, întreaga lui echipă a fost șmecher și bine exercitată, atât în focurile lor încrucișate, cât și în reluări, iar Apeks pur și simplu a luat prea mult timp pentru a-și da seama de partea T. GamerLegion a sigilat în mod corespunzător o victorie cu 16-13.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                Apeks VS GamerLegion

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.