Sari la conținut

00NATION CONFIRMĂ SEMNAREA ROSTERULUI CU SYRSON, JDC


jaxi_usp

Postări Recomandate

                                                                  mUxAV-JRTpQUk4vgCr1HVb.jpg?auto=compress&ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=107&mx=20&my=474&q=75&w=800&s=c3935d0790a4c3bc728a72b2d892b266

 

 

 

00NATION a anunțat semnarea unei noi formații internaționale conduse de Thomas „⁠birdfromsky⁠” Due-Frederiksen, care include fostul BIG AWPer Florian „⁠syrsoN⁠” Rische și fostul membru MOUZ Jon „⁠JDC⁠” de Castro. Știrea confirmă un raport anterior de la Dust2.dk, care a indicat că organizația a fost în discuții cu noua formație, echipa făcând deja debutul în Pinnacle Cup V și în calificările deschise la IEM Sydney Europa ca „QM”. Gama este completată de Nikolaj „⁠niko⁠” Kristensen, care și-a desfășurat recent meseria ca înlocuitor pentru OG, și de Tim „⁠susp⁠” Ångström, care a revenit în diverse liste europene, cum ar fi Budapest Five, Juggernauts și PORTUGALIA. S-a raportat anterior că Dennis „⁠Rytter⁠” Rytter va prelua atribuțiile de antrenor pentru listă, dar anunțul oficial a confirmat că rolul va fi ocupat în schimb de Faruk „⁠pita⁠” Pita, care a ocupat ultima dată în mod activ un rol de antrenor. cu peste un an în urmă cu Dignitas. Primii oficiali ai echipei nu au mers așa cum ar fi sperat, deoarece au pierdut în Pinnacle Cup V în fața Spiritului și Eternal Fire și, de asemenea, au ratat calificarea pentru calificarea închisă IEM Sydney, după pierderile cu 9 Pandas și knasigT în paranteze deschise. Lista va debuta sub eticheta 00NATION în scurt timp, în timp ce se va înfrunta pe Sampi în Pinnacle Cup V în grupul elvețian 1-2.

 

Noua listă a 00NATION este:

 

DenmarkThomas "⁠birdfromsky⁠" Due-Frederiksen
GermanyFlorian "⁠syrsoN⁠" Rische
GermanyJon "⁠JDC⁠" de Castro
DenmarkNikolaj "⁠niko⁠" Kristensen
SwedenTim "⁠susp⁠" Ångström

 

Bosnia and HerzegovinaFaruk "⁠pita⁠" Pita (coach)

 

 

 

 

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.